Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5 Siyah 1.089 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
12.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altın sarısı dediklerinden aldım, "rose gold" denen renk geldi yani tam altın sarısı değil. Üzerinde xiaomi.eu 7.6.11.0 miui sürümü var ki bu fake bir rom. Güncelleme almıyor, wifi çok kötü, 3g ve çekim performansı kötü. Bu sorunlar global stabil sürümde yokmuş diğer kullanıcıların söylediğine göre. Boot kilidini açıp kendimiz rom yüklemeye çalışacağız. Cihaz evo garantili geldi. Bunun dışında sorun yok.
    Arkadaş beyaz rengini aldı hepsiburada'dan. Üstünde miui 8 beta developer rom yüklü. Cihazın herhangi bir sorunu yok ancak gelen şarj adaptörü çalışmıyor.

Eğer sorunsuz bir tel almayı becerebilirseniz fiyat/performans canavarı bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 19 Aralık 2016; 12:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Altın sarısı dediklerinden aldım, "rose gold" denen renk geldi yani tam altın sarısı değil. Üzerinde xiaomi.eu 7.6.11.0 miui sürümü var ki bu fake bir rom. Güncelleme almıyor, wifi çok kötü, 3g ve çekim performansı kötü. Bu sorunlar global stabil sürümde yokmuş diğer kullanıcıların söylediğine göre. Boot kilidini açıp kendimiz rom yüklemeye çalışacağız. Cihaz evo garantili geldi. Bunun dışında sorun yok.
    Arkadaş beyaz rengini aldı hepsiburada'dan. Üstünde miui 8 beta developer rom yüklü. Cihazın herhangi bir sorunu yok ancak gelen şarj adaptörü çalışmıyor.

Eğer sorunsuz bir tel almayı becerebilirseniz fiyat/performans canavarı bir cihaz.

satıcının hepsiburada olduğundan emin misiniz ? Birkaç güne kadar altın renginde Hepsiburada çıkmıyordu çünkü.

• Şu telefon sd kart desteği yok ve nasıl 32 gb olarak sunulabilir anlayamıyorum. Türkiye'ye 64 gb'lığının gelmesi lazımdı şimdiye kadar.
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidini açmadan da yükleniyor global sürüm forum da bir arkadaş anlatmıştı basit bir şekilde hallediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun sar değeri düşük mü
  • Vodafone ile yaşanan (LTE bandı nedeniyle özellikle) tecrübeler nedeniyle Xiaomi ve Meizu telefonları denemekten uzak duruyorum. Vodafone kullanıp da konuşma ve internet performansını iyi yönde deneyimleyen var mı?
  • coMMann kullanıcısına yanıt
    Evet, hepsiburada'ydı.

• siyahı yine o fiyata verseler alırım kaçırdık
  • ebabil__ E kullanıcısına yanıt
    Ohaa

• Gittigidiyor'da bir kaç satıcıda bu fiyatta
  • ya bu hepsiburada'dan mi5 alıp problem yaşayan bir ben mi vardım Allah belasını versin ya
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Link var mı?

• burrock B kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulamadan bakmıştım ama yazarsanız başarılı satıcılarda görebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahibindende bu ve mi5s daha uygun fiyatlara satılıyor. Alınır mı acaba?

• hashus000 H kullanıcısına yanıt
    Garanti yok muhatap yok.Hb de çok iyi değil ancak değişim var ithalatçıda olsa garanti var.Hakların var.Sahibinden de adam sana ne kadar garanti veriyor.Bozulsa nasıl yardım edecek?
  • n11'de mi5 64 gb siyah 1300 e geliyor kart avantajı filan dahada aşağıya çekebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

n11'de mi5 64 gb siyah 1300 e geliyor kart avantajı filan dahada aşağıya çekebilirsiniz..

Link??

• quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

n11'de mi5 64 gb siyah 1300 e geliyor kart avantajı filan dahada aşağıya çekebilirsiniz..

Hangi karta 100 tl indirim yapiyor.

• renkten dolayi fiyat artmasi, klasik köylü kurnazlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.