Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5 Siyah 1.089 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
12.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zamaninda mi4 kullandim dediklerinizin cogunu yaşadigim icin mi4 u sattim mi5 almadim o yuzden. Belli bir sure kullandiktan sonra ise baş parmaklarimin derisinde soyulmalar olmustu telefondan mi oldu bilmiyorum tabi.Yinede parasina gore bir telefon oldugunu dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu trol avina dönmüş resmen ömründe mi kelimesini duymamış kişiler yorum yapmaya çalışıyor samsung sizi kesmez iphone alın mi ile kıyaslar eziklersiniz
  • Kardeşim bu yazdığın seni bağlar 1 yıl mi 4 kullandım ufak bir sorun dılında en ufak problem yaşamadım 1 ocak' ta da mi5 64 gb telefonum geliyor.. Yani senin kötü bir deeyim yaşamış olman herkesin yaşayacağı anlamına gelmez benim örneğimde olduğu gibi...
  • bu kırılma dediğiniz olay 5s'te oluyor mu
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi5s-4-5g-5-15-ekran-32gb-4gb-ram-12mp-3200mah-pil-cep-telefonu-255893951

dün geceden bu yana 5 tane daha sattı , alanlardan biri de benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Aralık 2016; 13:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bu kırılma dediğiniz olay 5s'te oluyor mu
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi5s-4-5g-5-15-ekran-32gb-4gb-ram-12mp-3200mah-pil-cep-telefonu-255893951

dün geceden bu yana 5 tane daha sattı , alanlardan biri de benim

Cepport mu Allah korusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• lan yeni gördüm offfffffffffffffffffff niye söylemiyorsunuz ya
  • Migros haftasonu mi5 1149tl.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    hocam kırılma denen şey youtube da telefonlara bükülme testi yapan bir adamın sonucu.

telefonu yanlardan ttup ortadan baş parmaklarıyla ciddi şekilde zorluyor ve telefon kırılıyor. testler sonucu kırılan 3-4 telefondan birisi. ama bugüne kadar hiç bir telefonumu o şekilde tutup bükme manyaklığı yapmadım, muhtemelen sen de yapmayacaksın burda bu telefon kırılıyor yeaaa diyenler de yapmayacak :)
    https://youtu.be/d2jav7UdQtE?t=1m50s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 24 Aralık 2016; 17:7:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

Migros haftasonu mi5 1149tl.

tum migroslarda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Başlangıçta donanıma bakarak iyi bir cihaz aldığını düşünüyor insan ama kullanımda bazı problemler var. Mesela gelen her güncelleme ile mutlaka birşeyler bozulur yada çalışmaz hale gelir. Sonrasında bekleki yeni güncelleme ile düzeltecekler. IOS dan çakma ve özgünlükle alakası olmayan arayüzü bir süre sonra sizi bezdirir, soluk, cansız sıkıcı bir o kadarda berbat bir arayüz. Bataryası %70 iken bir anda şarjı bitip kapanabilir. Kullandığım süre boyunca o kadar saçmalıklar yaşadımki anlatsam dağ olur kamera açıkken ekranı döndürünce ekranın kararmasımı dersin yoksa bazı uygulamalardan bildirim gelip basılarından gelmemesimi dersin. O kadar çok sorun vardıki çoğunu unuttum. En sonunda ekranı bozuldu, görüntü gidip gelmeye başladı ve sonunda hiç açılmıyor. Gidip j5 prime aldım ve sanki 7plus kullanıyorum öyle bir güzellik ve arayüz. Burda mi önerenlerin nasıl bir psikoloji içinde olduklarını ben hala anlayamadım, bende aynı tavsiyelere kanıp almıştım. Neticede çin malı ve dayanıksız bir cihaz. Ayrıca kaba hantal ve çok ısınıyor. Yazarken yoruldum

Aynen kardeşim iyi özetlemişsin

• Bu hafta MI 5pro aldim 2gundur kullaniyorum simdilik memnunum gittigidiyor da satilan mi5s modelinde 32gb 4gb ram yaziyor ancak GSM arenada boyle bir model yok 32gb 3gb ram var onun icin itinerary arastirmak gerekir yoksa Mi5 den farki yok bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu bol bol kötüleyin ki bilinirliği artık fiyatı da artmasın. Rahatça uygun fiyata alalım.

Vurun Xiaomi ye ve tüm Çin işi telefonlara. Kötü, kaka, dokununca elde kalır. Hemen bozulur aman dikkat..
  • Ucuz diye telefonunun siyahını aldık .Yari türkçe yarı ingilizce. Güncelleme olmayan rom la geldi. İş çıktı başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şişkoşakir -- 24 Aralık 2016; 19:02:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şişkoşakir

Ucuz diye telefonunun siyahını aldık .Yari türkçe yarı ingilizce. Güncelleme olmayan rom la geldi. İş çıktı başımıza

Bu telefonun yalakalarına kandınız herhalde hocam forum bunlarla doldu maşallah.Samsungun kalite olarak dükkanının önünden geçemezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

quote:

Orijinalden alıntı: şişkoşakir

Ucuz diye telefonunun siyahını aldık .Yari türkçe yarı ingilizce. Güncelleme olmayan rom la geldi. İş çıktı başımıza

Bu telefonun yalakalarına kandınız herhalde hocam forum bunlarla doldu maşallah.Samsungun kalite olarak dükkanının önünden geçemezler.

Bu mantığa göre sen de Samsung yalakasısın o zaman?
  • arkadş bakkaldan penynir ekmek alıren bile araştırıp alıyorsunuz, telefon alırken 2 dakika ayırıp araştırın bir zahmet. neymiş bildirim gelmiyormuş, neymiş kırılıyormuş, yok pili %70 teyken bitiyormuş falan.

azcık aklı selim birisi bunların o telefon için geçerli olduğunu anlar. samsungun pili bozulmuyor mu ? git değiştir. neymiş yarı türkçe yarı ingilizceymiş, telefona satıcı tarafından reklam içeren rom atılmış haberiniz yok gelip markayı kötülüyorsun. rom kurup pırkalama işini beceremiyorsan çin menşeili markalardan uzak durman gerekiyor zaten güzel kardeşim.

he tabiki telefonun kötü yanları da var da, bunu aldıktan sonra görmek için bi araştırın. forumda sayfalarca konusu var, 1 saatini ayır oku neymiş ne değilmiş diye. sonra burda atıp tutarsınız öyleydi şöyleydi diye
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Öyle demeyelim yanlış olur ama telefon biraz fazla abartılıyor. Mi5 i arkadaşa aldım , sorunlu çıkınca mahçup oldum.
    Mi5 in kamerasının netleme hızı ve düşük ışıktakı başarısızlığı, çift tıklamadaki gecikmesi kullandığım G3 telefonumun bile gerisinde. Bunları söyleyince kullanan arkadaşlar alınıyor ancak gerçek bu.
    S7 ile karşılaştırmak yanlış bu telefonu.

• İki aydır mi 5 kullanıyorum bundan sonraki telefonum da mi 6 'dır. Mi 5 konusuna gidin danışın, neye nasıl çözüm bulacağınızı defalarca anlattık.Bu telefonun benim için tek bir eksisi var global romda kulaklık sesi kısık bug var, onu da yazılımla düzeltecekler ama ne zaman belli değil.Ikinci olaraksa band 20 desteklemiyor 4g'de, bu da Vodafone kullananlarda problem yaratıyor daha çok.Bunun dışında kronik bir probleme rastlamadım. Sonuç olarak isteyen gider bu fiyata Sony xa alır, p9 lite alır tercih meselesi ama firma ve telefon hakkında bilmeden işkembeden yorum sallamayın. Cevap vermek isteyen de ana konuya gelsin bir zahmet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.