Bildirim
Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (13. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş cihazı ses açma ve güç tuşlarını basılı tutarak açın
Twrp çıkacak karşınıza
Sisteme full format atın
Daha sonra PC ile telefona global romu atın
Twrp den yükleyip kullanabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler bootloader kilidi açık olanlar twrp kurup ordan yükleyebilirler açık olmayanlar fasboot romu indidrip miflash la kurabilir. nasıl diye sormayın bu terimleri telefon ismiyle beraber googleye yazarsanız resimli olarak bir çok anlatım mevcut. ama kendinize güveniyorsanız yada bu işlerle az çok alakanız varsa yapın çünkü bir çok arkadaş yanlış adımlar yapıp daha sonra zor zamanlar yaşayabiliyor. -
bootloder kilidinin açık olup olmadıgını nasıl anlarım ? -
Arkadaşlar ben telefona indirdim. Ayarlar -telefon hakkinda-altta çıkan sistem guncelleyi tikladim. Sistem güncellemesi yok yazdı. Sağ üstte uç nokta var onu tikladim.guncelleme paketini seçin tikladim. Klasörler geldi. Tele indirdiğim için Ben download klasorunu açtım güncelleme dosyasını seçtim ve guncelledim. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: özdemir1977
Hocam ben bu şekilde yaptım. Açıldı ilk açıldığında cihaz kafayı yemiş durumdaydı. Sığırların düzeldi. Tam olarak farkı anlayamadim. Yeterince kullanma zamanım olmadı. Ama parmak izi arasıra takılıyordu. Şuana kadar bir takılma olayıyla karşılaşmadım. Şuanda çok fazla kurcalayacak vaktim yok. Ama görürsem bir fark yazarim
Eğer sistem güncelleme ile yaptıysanız takılması normal bence. Çünkü diğer romun üzerine kurmuş oldunuz. Full wipe yapıp sıfırdan cihazı kurarsanız sıkıntı olacağını sanmam.
Hocam kurduktan sonra cihazı sifirladim sıkıntı kalmadı.yani şuanda herhangi bir sıkıntı yok. Zaten hangi tel olursa olsun güncelleme den sonra sıfırlanması gerekli diye düşünüyorum.
Wipe yapan arkadaşlar neleri seçip wipe yaptı acaba? Yanlış bir şey yapmayalımda. -
Hocam xiaomi sürücülerinin yüklü olması lazım ondan sonra çalışacaktır. Başka bir ayarı yada püf noktası yok hocam.
arkadaşlar ben paket üzerinden güncelleme yapıyordun eski bir sürüme dönüyorsunuz dedi bıraktım nasıl olur bu, birde bilgiler silinirmi resim vide uygulama -
Twrp üzerinden yükledim biraz önce bu rom 8.0.18.0 in global hali gibi geldi bana :) twrp üzerinden wipe yaparak yüklerken SD kart hariç hepsini sildim :) öyle yükledim, wipeler: cache,system, cust,dalvic, data, şeklinde. SD kartın ismi internal storage sanırım :) eğer onu seçerseniz romun zip dosyası da silinecektir o zaman flashlayacak dosya da kalmaz sıkıntı yapabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: eCCo
Twrp üzerinden yükledim biraz önce bu rom 8.0.18.0 in global hali gibi geldi bana :) twrp üzerinden wipe yaparak yüklerken SD kart hariç hepsini sildim :) öyle yükledim, wipeler: cache,system, cust,dalvic, data, şeklinde. SD kartın ismi internal storage sanırım :) eğer onu seçerseniz romun zip dosyası da silinecektir o zaman flashlayacak dosya da kalmaz sıkıntı yapabilir.
Eyvalla hocam efs yi felan silersek diye korktum ne olur ne olmaz diye. O zaman senin dediklerini siliyorum hocam sadece.
Efs partition un orda olmaması lazım :)
Root da yaptım şimdi gereksiz Google uygulamalarını kaldırıp güzel güzel kullanalım bakalım eu rom ile arasında fark olacak mı ?:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 28 Aralık 2016; 16:37:39 > -
Ekran koruyucu, kılıf önerisi olan var mı? Aliexpress'ten her zaman güzel ürün bulunamıyor maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eCCo
Efs partition un orda olmaması lazım :)
Nasıl yani hocam anlamadım? Orda olmaması lazım derken bizim aslında görmememiz gerektiğini mi kastettin?
Bir de google uygulamalarını sileceğim demişsin. Ben 1 tane dahi google uygulaması silince (mi maxda) rom çöküyordu. Titanium Backuo ile siliyordum. Bu mi5sde silme olayı var mı? Hatta dondurunca dahi cihazın açmadığı olmuştu. -
Aynen wipe seçeneklerinde efs gibi partitionlarin gözükmesi lazım :) sildim Google uygulamalarını çökme vs olmadı. Google gazete video müzik haritalar ıvır zıvır sildim gitti :) sadece Gmail,playstore bide arama kaldı o da Google now için belki onu da silerim ilerde sadece googleplay kalır :)
Peki hocam ben komple internal storage kısmını da silmek istesem yapamaz mıyım? Misal twrpden bu kısmı da silsek sonra pc ye bağlasak twrp açıkken global romu tekrar hafızaya atsak olmaz mı? Ben herşey silinsin istiyorum. -
Olur hocam şahsen ben hep dediğiniz gibi yapıyorum
Her şeyi siliyorum
Daha sonra PC twrp modda zaten telefonu görüyor
Romu içine atın ve yükleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X