Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.302
Cevap
134
Favori
677.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ablamla konuştum az biraz ikna oldu gibi. Telefonu kafayı yemeye başlamış hafiften alacaksan Mi5 al dedim. O fiyata paran boşa gitmesin diğer telefonlarda vs dedim. İkna oldu gibi. Sen onu al bana ver ben de G2'yi sana vereyim dedim. İkna olur umarım.. satıcı öneriniz var mı ? Hb sorunlu ürün satıyor sanırım okuduklarıma göre. Cihazı tamamen sorunsuz olan var mı ? Küçük bug'lar hariç. Varsa hangi mağazadan alınma ?
  • Yükleyen var mı !? Eu dan gecelim mi ne yapalım ?:) Yorum yapacak var mı? Benim kablo yanımda değil yoksa yüklerim:(
  • Bende işteyim burda yükleyemiyorum. Yükleyen varsa özellikle parmak izi ve batarya çok önemli. Stabilite sağlandı mı acaba? Bi 7-8 saat ekran süresi verse ne datlu olurdu
  • Bende işteyim kablo evde :) bakalım başka yerden bulursam kablo yükler haber ederim :)
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Obaa tam da bu gün sabah unlock mesajım gelmişti. Güzel haber.

Bu arada unlockun kaldırılması için pazar günü site üzerinden başvuru yapmıştım. Bu gün sabah cep telefonuma unlockmesajı geldii. Yani pazarı saymazsak 3 günde mesaj geldi.
  • indiriyorum ay sonu kota dolmuş o yüzden internet yavaş biraz 15 dakikası var. Yükler bilgi veririm rom durumu hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende indiriyorum şuan yüklemesi nasıl olacak bilgi verirseniz memnun olurum. Bende ki rom şu şekilde

Xiaomi Mi 5s  Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme
  • Ben indirdim ve kurdum. Ben tel ile indirdim. Daha sonra ayarlardan telefon hakkinda, sistem güncelleme, daha sonra sağ üstteki uç noktaya tikladim oradaki seçeneklerden indirdiğim güncellemeyi gösterdim güncelle dedim oldu.
  • özdemir1977 Ö kullanıcısına yanıt
    Peki usta fastbot olayını biliyorsunuz onu yapmaya gerek yok sizin anlattiginiza göre global romun eu dan herhangi bir farkı varmı görsel ozellik vs

• özdemir1977 Ö kullanıcısına yanıt
    Siz hangi romu kullanıyordunuz öncesinde? Herhangi bir sorun vs var mı romda?

• Bu global romu twrp den yükleyebilir miyiz acaba

Daha önce china stabili twrpden kurmuştum sıkıntı olmamıştı :)

Tertemiz bi kurulum yapalım da kafamız rahat olsun
  • madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu şekilde yaptım. Açıldı ilk açıldığında cihaz kafayı yemiş durumdaydı. Sığırların düzeldi. Tam olarak farkı anlayamadim. Yeterince kullanma zamanım olmadı. Ama parmak izi arasıra takılıyordu. Şuana kadar bir takılma olayıyla karşılaşmadım. Şuanda çok fazla kurcalayacak vaktim yok. Ama görürsem bir fark yazarim

• quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Mount kısmına girince sağ tarafta enable mtp yazıyor ona basınca olması lazım. Ona basınca ekranda disable mtp yazmalı. O şekilde olunca görmesi lazım PC nin

Basarisiz oldum hocam bilgisayar görmüyor.

• yükledim gayet güzel ve stabil parmak izi gayet hızlı herhengi bir takılma yaşamadım ilerde ne olur bilmiyorum gereksiz google uygulamaları dolu :) ama en azından resmi sitede yayınlanmış ve güvenle yükleyebileceğiniz stabil rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özdemir1977

Ben indirdim ve kurdum. Ben tel ile indirdim. Daha sonra ayarlardan telefon hakkinda, sistem güncelleme, daha sonra sağ üstteki uç noktaya tikladim oradaki seçeneklerden indirdiğim güncellemeyi gösterdim güncelle dedim oldu.

Hocam aynen dediğiniz şekilde yaptım bende güncellenecek dedi cihaz kapanıp açıldı ama baktım aynı rom duruyor yani güncelleme yapmamış anlayamadım.

• limonlusoda L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben anlattığım gibi yaptım sıkıntı olmadı tahminim yüklenmesi 10-15 dakika kadar sürdü.daha önceki rom 8.1.0 eu stabil yazıyordu sanırsam . Bir önceki romla alakalı olabilir mi

• Mi Flash programı ile atılabilir mi ?
  • Xiaomi Mi 5s  Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme
  • Arkadaşlar yukarıda foto ekledim .Bir yanlışlık yok herhalde. Gayet kolay kurdum cihaza sorun olmadı.
  • arkadaşlar 8.0.10 yüklü bende global olan romu nasıl yükleyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.