Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.302
Cevap
134
Favori
676.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi5s plus alın onun global romu var şu anda hemde işlemci ram olarak daha yüksek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Mi5s plus alın onun global romu var şu anda hemde işlemci ram olarak daha yüksek :)

Boyut olarak plus kategorisindeki telefonlar bana büyük geliyor. 4.6inch den 5.2 ye geçmek bile fazla bana göre.

Arkadaşlar lütfen sorumu fanatikçe düşünmeden yanıtlar mısınız? Huawei p9'un bu mi5s'ten rom ve hızlı şarj özellikleri dışında çok bir eksiği var mıdır? Eminim bir çoğunuz alırken bu telefonu da inceledi. Dünyanın öbür ucunda rom atma vs uğraşamam bana stabil bir tel lazım. Teşekkürler.
  • forgotten2006 kullanıcısına yanıt
    Kamerası kafadan farkeder mi5s te güzel ama bir p9 olamaz

• eCCo kullanıcısına yanıt
    forgotten2006 kullanıcısına yanıt
    batur17 kullanıcısına yanıt
    stalker-190e kullanıcısına yanıt
    opsladio kullanıcısına yanıt
    opsladio@ Hocam bir rresim atarmsın. Mesela ilk sayfada balık resnmi var. Hiç bir sorun yok. Hangi rom'dasınız bilimyorum ama cihazınız Türkçe ise otomatik güncelleme almaz zaten. Elle kurulum yapılacak.

batur17@ Wipe yani temizleme yaparken dikkatli ol. twrp modunda Sadece "Dalvik/ART önbelleği" ve "Önbellek" yazan yeri işaretlersen hiç birşey silinmez.

eCCo @.Hocam işlmci aynı. Ram 6 gb. Ama mi5s Kamera daha iyi...

forgotten2006@ 1.wipe yapınca hiç bir veri yada program silinmez hocam. eu,global rom bunların hepsi miui tabanlı olduğu için güncellmede en ufak bir silinme olmaz. Yani hiç birşey olmadan tabiki global rom'a geçersin. Ama ne kadar stabil çaılışır veya bazı hatalara yol açarmı kesin bir şey diyemiyorum. Gelince göreceğiz.
    Diğer soruna gelirsek. Xioami firmasının ortağı,satıcısı yada başka birşeyi değilim. Objektif olarak söylüyorum. Huawei P9 kullanmadım ama;
    işlemci Kirin. Kendi ürettiği işlemci. Asla bir snapdragon olamaz. (şu an için)
    Kamera. Lecia güzel ama bu sektörde daha çok yeni. Yani bir sony sensörü olamaz.(şu an için)
    Yazılım: Bir sorun olduğunda acaba ne kadar sürede müdahale yada güncelleme gelir. Eu'da olsa biz haftalık güncelleme alıyoruz. Global çıkarsa deyme keyfimize.
    Fiyat: Mi5s 1300-1500 arası Huawei P9:2100-2200 TL arası. Arada nerdeyse 600-700 TL fark var. Bu kadar bütçen uygunsa note 5 yada s7 falan al. Bunlarla hiç uğraşma.
    Biz bu telelfonları;
    1. Fiyat/Performasn ürünü olduğu için
    2. Eşek yüküyle para ödeyip saçma sapan garanti mevzuatı gibi şeylerle uğraşmamak için.
    3. Yazılım vb şeylerle uğraşmak için.
    4 .Farklı bir cihaz kullanmak yani farkındalık için aldık.
    5. Xiaomi firmaısna hayranlığından. Bir çoğumuz bu maddelerden birini yda bir kaçını bahane gösterip satın aldı.
    Sonuç olarak kağıt üstünde P9 bir m5s asla olamaz. İlla China üretimi birşey alacaksan Oneplus 3 yada 3T veya ZTE Axon 7 gibi cihazları düşün.
    Kimseye mualafet etmek yada başka bir amaçla yazmadım arkdaşlar. Sadece kendi kişisel görüşüm.

stalker-190e. o fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefon mi5s. Bir satır yukarda yazdığım gibi oneplus veya zte'de düşünülebilir. Sizin zevk ve temin durumunuza göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 26 Aralık 2016; 5:57:17 >

• Benim güç tuşu pek bi hassas gibi, bozuldu bozulacak gibi geliyor sizde de öyle mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cenedi kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemci model olarak aynı fakat mi5s 2.15ghz de mi5s ise 2.35ghz de çalışıyor. 821in iki farklı hızda çalışan sürümü var.

• forgotten2006 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman mi5 alabilirsiniz 128gb lik seramik olanları gerçekten çok güzel. Kamera ve işlemci olarak bir tık geride ama global sürüm rom var kendi kendine güncelleme alabilen bir telefon.

• Global sürüm olmadıktan sonra almanın bir anlamıda yok. Tamam f/p canavarı ama adam gibi satışı pazarı yok.
  • Global sürüm elbet gelecek ama Xiaomi EU nun globalden aşağı kalır yanı yok. Düzgün bir satıcıdan alırsanız içinde Xiaomi EU ROM ile gelir zaten ekstra uğraştırmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Global sürüm olmadıktan sonra almanın bir anlamıda yok. Tamam f/p canavarı ama adam gibi satışı pazarı yok.

Ben eu romu kullanıyorum daha 1 kere donmadi bir kere yavaşlaması globaldan pek farkı yok bu defa global gelince tadından yenmez sanırım.Keainlikle tavsiyemdir bu telefon...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. Yardım edin...

WhatsApp'ta telefon tuş kilidindeyken bildirim gelmiyor. Ayarları da açık ama olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?
  • onuryildirim kullanıcısına yanıt
    Hangi rom var hocam telefonda. Bende Xiaomi EU 6.12.22 ROM yüklü WhatsApp da bildirimler her daim geliyor. Güncelleme yaparken wipe dalvick/cache yaptınız mı ? Önemli bir adım.

• eCCo kullanıcısına yanıt
    Kendi üstünde gelen fake global rom ile kullanıyorum. Yardım edin yoksa kafayı yiyeceğim.

O romdan kurtul bir an önce. İlk sayfalarda anlatmıştım fake romdan kurtulmayı ona bi bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hangi rom var hocam telefonda. Bende Xiaomi EU 6.12.22 ROM yüklü WhatsApp da bildirimler her daim geliyor. Güncelleme yaparken wipe dalvick/cache yaptınız mı ? Önemli bir adım.

Hocam ben de aynı romdayım lakin şöyle bir sıkıntı var. Gündüz normal kullanımda hiçbir sorun yok ama gece şarja takıp bıraktığım zaman 1 kere olmak üzere kendi kendine reset atıyor cihaz. Bunu şurdan anlıyorum. Parmak izi okuyucu, cihaz yeniden başlatıldığı zaman direk şifre istiyor. Telefon hakkında kısmından durum kısmına girip orda çalışma süresinden kontrol edince kullanım zamanı gözüküyor zaten. Lakin gündüz 7/24 kullanımda böyle bir durum yok. Sanırım rom kaynaklı. Aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha var sanırım. Hatta birkaç kişinin rom kaynaklı olarak başına gelmiş.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi4-kendi-kendine-yeniden-baslatma.4982/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ilk kez sizden duydum bunu :( sıkıntılı bir durum bana hiç denk gelmedi. İsterseniz ecr mod diye bir rom var onu deneyin birde. Yada yüklü olan bir uygulama yapıyordur belki.

Hocam hemen China developer a geçip bootloader açın ve Xiaomi EU ROM yukleyin böylece bütün sorunlardan kurtulmuş olacaksınız :)
    Unutmadan China developer İngilizce ve bootlader kilidi açma kodu gelene kadar İngilizce kullanmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 26 Aralık 2016; 11:01:52 >
  • quote:

Hocam valla ilk kez sizden duydum bunu :( sıkıntılı bir durum bana hiç denk gelmedi. İsterseniz ecr mod diye bir rom var onu deneyin birde. Yada yüklü olan bir uygulama yapıyordur belki.

O da olabilir. Gerçi şarjdayken reset attığı için bana olumsuz bir etkisi olmuyor. Zaten geceleyin olduğu için. Neyse olmadı ECR rom denerim. Bu ecr dedikleri romla beta romun yükleme şekilleri aynı değil mi? Aynı bildiğimiz gibi TWRP den flaşlıyoruz galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 26 Aralık 2016; 10:59:54 >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Evet twrp üzerinden flashlamaniz gerekiyor :) bir fark yok yani

• Arkadaşlar Unlock başvurusu yaptım 10 günden önce olamaz mı ? 10 gün bekleyemem ve cm yüklemek mantıklı mı bu cihaza mi 5'e baktım çok iyi cihaz ama 5s 'i hiç beğenmedim özellikle yazılımdan olarak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.