Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5s Ana Konu & Kullanıcı Kulübü & İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.302
Cevap
134
Favori
676.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben küçüklerin bir modelinden aldım şu an foto atamıyorum cepten olmuyor bir türlü. Pc başına geçince direk aliexpresten link atarım. Canavar gibi çalışıyor. Sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    İnşallah çalışır hocam da boşuna masraf yapmazsın ekstradan. :) Bugün bende bauseus şarj kablosu ve sizdeki type c çevirici aldım :) bugün kargo edilse yarın elimde.

• eCCo kullanıcısına yanıt
    ecr mod eu romdan bana göre daha başarılı. Ben bir ay kadar kullandım ufak tefek sorunlar haricinde bir sıkıntı yaşamadım. Sadece bekleme konusunda şarj biraz hızlı gidiyor gibi geldi bana. Orjinal çin romunun içinden çince uygulamalar kaldırılmış ve diğer dilller eklenmiş hali. yaşadığım sıkıntılarda türkçe kaynaklı oladu. dili ingilizce yapınca o hatalarda kayboldu, sonrasında tekrar tüerkçe yapınca o sorunlarda kayboldu.

-- parmak izi eu roma göre çok daha başarılı ellerim kirli olduğu ve ıslak olduğu zaman bile çalışıyor.
    -- sanki ön kamera eu roma göre biraz daha kötü.
    -- ayrıca garip bir olay daha var volte bizim telefonlarda aktif değil fakat bazı zamanlarda arama ekranında hd ibaresi çıkıyor.
  • invisible_blue İ kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. O hd ses olayı benim kullandığım eu romda da oluyor. 3.5g ile alakalı birşey sanırım karşı tarafın da telefonu hd sesi destekliyorsa hd oluyor konuşma :) 4G ile alakalı bir durum değil yani :)

• Hepsiburada dan alan var mi 64gb lik model de gelmis
  • gittigidiyordan
    1395tl ye 4gb/32gb rom lu olanını alan varmı ?
    cidden 4gb mi ?
    acil sipariş gececeğim..
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende buradan sipariş verme arefesindeyim evet 4gb.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

Hocam bende buradan sipariş verme arefesindeyim evet 4gb.

ellerınde de vardır umarım.. o zaman siparişi geciyorum...
  • cepport isimli firmadan aldım bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 27 Aralık 2016; 16:12:10 >
  • En güncel sürüme geçtim telefon görüntüsü bile daha güzel oldu
    Mazzini M kullanıcısına yanıt
    Hocam Hepsiburada da 64gb lik modeli satışta ona da bir bakın derim. 3 ocak kargo tarihi diyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

En güncel sürüme geçtim telefon görüntüsü bile daha güzel oldu

Hangisi o hocam?

Hepsiburada da 64luk ilana konulmuş ona da baksaydınız keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Hocam Hepsiburada da 64gb lik modeli satışta ona da bir bakın derim. 3 ocak kargo tarihi diyorm

64gb olanın ramı 3gb ama... ayrıca bunu ındırımle 1295tl ye almıs olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

ben mi5s almayı düşünüyorum da . global rom olmaması çok mu kötü bir durumda bırakır kullanıcıyı ? yoksa ingilizce de olsa kullanabilir miyiz? çin romunda abuk sabuk uygulamalar falan sıkıntı çıkartır mı ?

avrupa romu mevcut... full herseyı ıle turkce zaten.
    Hayırlı olsun hocam 3 ve 4gb ram arasında performans farkı yok 32-64gb arasında kullanım açısından daha çok fark olacaktır. Tabi bu sizin kullanımıza bağlı :) tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın cihazı.

• stalker-190e kullanıcısına yanıt
    Kötü bir durum değil en azından çin romu İngilizce olarak kullanabilirsiniz ama şu an zaten 2-3 tane rom geliştiriyor diğer dilleri destekleyen. Her hafta çin romuna yapılan güncellemeler bu romlara da geliyor. Cumadan cumaya güncellenir yani :)

• Bende hb den 5s gri almış bulunmaktayım (siyahı sanki kara elmas yok olsa da pahalı yoksa mi5 alacaktım) sim kartı takmadan ilk kurulumu yapayım dedim üzerindeki ekran koruma bandını çıkarınca dokunmatik bir değişik çalışmaya başladı ekranda dokunma değilde basma şeklinde olunca algılıyor
    Fikri olan var mıdır

Bu arada cihaz 32gb rom /4gb ram

• Arkadaşlar TWRP nin yedeğini PC ye atmak istiyorum ama kopyala yapıştır yapmıyor. Yapıştır diyorum masüstüne sadece boş bir BACKUPS klasörü yapıştırıyor ama içi boş. Cihaza yeni rom yükleyeceğim zaman komple wipe yapmak istiyorumda yedeğim gitmesin istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.