Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5S Plus Incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç hafta önce aldığım Xiaomi marka cihazımı kullandıktan sonra siz değerli üyelerinde bir fikir sahibi olması için amatör bir şekilde incelemesini yaptım. Kutu içeriğinden cihaz, adaptör, adaptör çeviricisi, usb type c kablosu, bir adet şeffaf koruyucu sert kılıf (pek beğenmedim), kitapçıklar ve garanti belgeleri ile geliyor.

Bildiğiniz üzere 5.7 Full HD ekrana sahip olan cihazda 4 GB ram 821 serisi işlemcisini barındırıyor. Özellik olarak gayet dolu dolu bir cihaz olarak düşünmekteyim. Bu fiyat bandında bulunan ve alırken çok düşündüğüm iPhone SE-6 Samsung J7 Pro veya A7 gibi ürünlerden daha hızlı ve gayet uygun fiyata alınabiliyor. Satın aldığım zamanda kart para puan ile 1500 TL temin ediliyordu.

Oyun olarak Real Racing 3 Mortal Kombat X gibi çeşitli oyunlarda test ettim. Akıcı ve herhangi bir donma kasma ile karşılaşmadım. Bu konuda beni hiç üzmedi.

Şarj konusunda bir günü normal bir kullanımda çok rahat çıkartabiliyor. Sosyal medya hesaplarında gezinti, WhatsApp-Messenger yazışma ve mailleri kontrol etme gibi...
    Konu şarjdan açılmışken hızlı şarj gerçekten çok başarılı. En azından daha önce kullandığım cihazlarda bir saatten fazla uzun sürebiliyordu. %3 ile şarja taktığımda hücresel veri ve WiFi kapalıyken 58 dakikada %100 olmakta. İnternet v.s açık ise bu süre ortalama 10 dakika fark edebiliyor.

Kamera konusunda youtube üzerinde inceleme yapan arkadaşilarında dediği gibi güzel ışık alan yerlerde gerçekten güzel işler başarabiliyor. Ama karanlık bir ortamlarda çektiğiniz fotoğraflar kumlu gibi çıkabiliyor. Ben genel olarak memnunum. Tavsiye edebilirim...

Görüntüler
    Adaptör
    Kutu İçeriği
    Kamera Test
    Kamera TEST II
    Gece Flash
    Gece Flash Kaplı Dış Mekan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 16 Kasım 2017; 22:51:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    8 ay önce açıldı
    Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.