Şimdi Ara

Xiaomi Mi 6'nın parlak beyaz modeli bugün satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Evet donanımsal açıdan iyi fakat radyasyon değerleri ve malzeme kalitesi nasıl ?

Not: Bilmediğimden soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markası için ve servis ağı olsun trdeki yaygınlığı vs..

Eksileri bence yüzde yüz çin malı olması ve marka bazında o kadar para vereceksem apple veya Samsung alırım. Şahsi düşünce tabiki

• Sar degerlerini sormus kimisi. Sar kabul edilebilir sinirlar icerisinde. Zaten daha yuksek olsa satilamaz kimi yerlerde. Huawei icin arastirmistim bir ara. Cift hatli modellerinin sar degeri yüksekti. Cevap olarak 2 hat aktifken en yuksek degeri gosteriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: birinci keci sebo

Markası için ve servis ağı olsun trdeki yaygınlığı vs..

Eksileri bence yüzde yüz çin malı olması ve marka bazında o kadar para vereceksem apple veya Samsung alırım. Şahsi düşünce tabiki

Türkiye'de yaygın olmamasının sebebi oparatörler, Servis ağıda buna bağlı zaten, Benim şahsi görüşümde tam tersi samsung ve apple'a hak ettiklerinden para vereceğime gider daha uygun fiyata huawei veya xiaomi alırım'ki şuan P9 kullanıyorum

Ayrıca çin malı diye ön yargılı olma bilgisayarımda 7 seneden fazladı Edifier marka bir sistem kullanıyorum o zamanlar 100TL vermiştim ve hala diğer büyük üreticilerin bu kadar iyi ses veren bir ürünü yok iki katı pahalı olanlar dahil, Aklıma gelmişken bir örnek daha vereyim Kullandığımız çoğu pilot kalemin üstünde made in chine yazıyor onlarıda kullanmamak lazım senin mantığınla

• Band 20 yi desteklemediği için almıyorum

• Operatörlere gelse ve fiyatı makul olsa düşünmeden gider alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: IMPEDIMENTA

Band 20 yi desteklemediği için almıyorum

Band 20 fazla bişey farkettirmiyor. Ha köylerde, dağ başında vs. falan yerlerde oturan varsa sıkıntı. Ama diğer türlü band 20 varmış yokmuş etkilemiyor şebekeyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

Band 20 fazla bişey farkettirmiyor. Ha köylerde, dağ başında vs. falan yerlerde oturan varsa sıkıntı. Ama diğer türlü band 20 varmış yokmuş etkilemiyor şebekeyi.

saçmalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

saçmalama

Konu sapacak ama şaçmaladığımı düşünmüyorum. Dediğim gibi köy vb yerlerde ikamet edilmediği sürece telefon sıkıntı yaratmıyor.

• RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Dostum fanboyluga gerek 800 mhz bandi en onemli banddir bunu tartisman bile sacmalik

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Dostum fanboyluga gerek 800 mhz bandi en onemli banddir bunu tartisman bile sacmalik

Birader ne fanboyluğu, nerenden anlıyon lafı????? Telefonu kullanıyoruz ki yorum yapıyoruz. 800 mhz yok diye telefon kafasına göre çekmemezlik sorunları göstermiyor.

https://i.hizliresim.com/ZE3zE3.png

Al bu da ikametimdeki yerden alelade bir hız denemesi. Uğraşsam bunun bile yükseğini görürüm. Öyle band20 kapalı, telefon çekmez gibi saçma hurafelere gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 15 Temmuz 2017; 16:27:09 >

• Allah'ım ya !!

Gider Samsun yada Apple alırım diyenler var!!

Lan bu telefon 1900tl ye satılıyor tr de.

Samsung s8 3600tl.

Benchmark sonuçlarinda mi6 s8 i tokatliyor!

Yani daha zayıf telefona iki kat fazla para veriyorsunuz !!

• quote:

Orijinalden alıntı: birinci keci sebo

Bunlara para veren var mı acaba ?

Dalga mı geçiyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.