Şimdi Ara

Xiaomi Mi 6'nın parlak beyaz modeli bugün satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Mi 6'nın parlak beyaz modeli bugün satışa sunuldu

Xiaomi Mi 6'nın beyaz varyantı bugün itibariyle piyasaya sürüldü. Sınırlı olarak satışa sunulacan telefonu satın almanın son derece zor olmasının iki nedeni var. Birincisi, Xiaomi'nin ciddi üretim kapasitesi sorunları var ve bu durum tüm Xiaomi akıllı telefonları ilgilendiriyor. Şirketin bu sorunu çözmek için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyleyelim. Ancak bu çözdükten sonra planlanan 80 milyon satış rakamına ulaşılması mümkün olabilir.

http://www.gittigidiyor.com/xiaomi-mi-6

İkincisi ise tüm Xiaomi marka telefonlara yüksek talep olması. Xiaomi Mi 6 da bunların başında geliyor. Cihazın parlak beyaz varyantına olan talep artmış durumda. Zira beyaz versiyon daha sıcak görünüyor ve dokusu daha sağlam. Bunun haricinde birkaç farklı renk seçeneğine sahip olan Mi serisinde beyaz varyant her zaman favori olmuştur. Xiaomi Mi 6 Parlak Beyaz, 14 Temmuz'da yani bugün ön siparişe sunuldu.

Xiaomi Mi 6'nın parlak beyaz modeli bugün satışa sunuldu

Telefonun lansman tarihi bilinse de fiyatı konusunda bazı endişeler vardı. Xiaomi Mi 6 Parlak Beyaz modelinin diğer varyantlardan 30$ daha pahalı olacağı söyleniyordu. Bugün Xiaomi yaklaşan modelin posterini yayınladı ve herhangi bir fiyat artışı söz konusu değil. Cihazın 6GB RAM + 64GB depolama alanına sahip modeli 368$ (2.499 yuan) fiyat etiketi taşıyacak. Xiaomi Mi 6'nın ilk modeli 28 Nisan'da satışa çıkmıştı. Dolayısıyla Xiaomi tarafından lansmanda duyurulan tüm renk seçeneklerinin piyasaya sürülmesi neredeyse üç ay sürdü.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Xiaomi Mi 6'nın parlak beyaz modeli satışa sunuluyor

• Bunlara para veren var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlıyorum sebo.

• Beyaz da yakışmış.

• Bunlara dediğin bu cihazlara bu kadar para verilmemesinin nedeni nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: birinci keci sebo

Bunlara para veren var mı acaba ?

haberi okumadın galiba, xiaomi siparişlere yetişemiyor sen bunlara para veren var mı diyorsun

ayrıca hepsiburada'da en çok satılan 2 telefon mi5 ve mi6.

Türkiyede çok yaygın olmamasının sebebi distribütörün olmaması ve bundan dolayı operatörlerde satışı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu beyaz iPhone 4 gibi +200 fiyatlara girmesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Distirübütör sebepli değil operatörler çift hatlı telefon satmıyor.

• bu fiyata bulamıyoruz 368 dolar

• Pazarlama stratejisi işte mı5 siyah bulacam diye millet kılı kırk yarıyordu bununda beyazı top model oldu....
  • mavisi cok sık duruyordu, hala satısa cıkmadımı?

• El_domingo kullanıcısına yanıt
    Turuncumağaza satıyor n11 de 128gb blue edition

• hocam tabiki tercih meseleside ne bileyim samsung apple vs nam yapmış yani ben bu markanın bu kadar edeceğini düşünmüyorum
  • Açıkçası görsele güvenemiyorum iç çerçeveden dolayı.
    O saçma iç çerçeveyi minimuma indirmişlerse gayet güzel görünüyor.
  • quote:

Bunlara para veren var mı acaba ?

Bunlar derken hangi marka ve cihazlardan bahsediyorsun merak ettim? Ve ne amaçla yazdığını bir eksiklikleri'mi var yoksa çin markası olduğu içinmi
  • Şu fiyata SD 835 ve çift kameralı telefon alabiliyorken hala çerçeve kalın olmuş amaaaa diyen var, 2 katı para vererek s8 almaya davet ediyorum sizleri..

• quote:

hocam tabiki tercih meseleside ne bileyim samsung apple vs nam yapmış yani ben bu markanın bu kadar edeceğini düşünmüyorum

Başkalarının 3500-4000 liraya sattığı telefonu xiaomi 2000 liraya satıyor, yurt dışında da durum aynı.

Telefonun üzerinde sd 835 chipset var ve bu çok güçlü, şuan 835 için birçok marka sırada bekliyor, bu chipset bugün xz Premium htc u11 gibi markaların amiral telefonlarında mevcut, onların fiyatına bakarsan sonra tekrar xiaomi fiyatlarına bakarsan durumu anlarsın.

• Avrupa ve Amerika'da çok tutmaz muhtemel ama bizim gibi parası değersiz ülkelerde premium telefonlar çok pahalıya geliyor diye bu gibi ucuz alternatifler popüler oluyor.bizde tabi vergi de ekstra yuksek olunca millet doğal olarakgiris seviye samsung alacağına fonksiyonellik icin buna bakıyor.yoksa s8'le denk donanım demek yanyana koyunca da aynı etkiyi yaratır demek degil

• Silver edition modelini tek geçerim

Çıksa da alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Turuncumağaza satıyor n11 de 128gb blue edition

Mi5 almıştım, sağlam ve güvenilir satıcıdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.