Şimdi Ara

Xiaomi Mi 8 Lite 64 GB 1899 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran parlaklığı 430 nits miş. Çok düşük. Güneşli havada ekran zorlanır. Mate 20 lite 2.000 tl olsaydı çok iyi olurdu. Kirin 710, herhalde snapdragon 660 ile aynı yada bir tık altında CPU performansı olarak. Gpu ları aynı mıdır bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFaded

quote:

Bu kadar vergiye rağmen ve garanti farkını dikkate alıp Fransaya göre 230 tl fazla vereceksen öpte başına koy bence.

Çok yanlış anlamışsınız.

Redmi Note 6 Pro (4GB/64GB) ve Mi 8 Lite (4GB/64GB)'ın üreticiden çıkış fiyatı aynı.

Redmi Note 6 Pro (4GB/64GB)(İthalatçı Garantili) - 1670TL
    Xiaomi Mi 8 Lite (4GB/64GB)(İthalatçı Garantili) - 1900TL

Üreticiden aynı fiyata alınan cihazlar neden farklı fiyattan satılıyor?
    Bu kadar vergiye rağmen ve mi 8 lite farkını dikkate alıp redmi note 6 pro'ya 230 tl fazla vereceksen öpte başına koy bence.

Not:ironidir taşlamayın

• 6gb ram modeli olaydı düşünmeden alırdım.
  • Aynı işlemciyi kullanan mi a2 1499 TL fazladan vereceğiniz 400 TL'ye değecek mi soru bu olmalı bence

1499 TL Xiaomi Mi A2 32GB Rom 4GB Ram Snpdrgn 660 20MP Kameralı Cep Telefonu

https://forum.donanimhaber.com/1499-tl-xiaomi-mi-a2-32gb-rom-4gb-ram-snpdrgn-660-20mp-kamerali-cep-telefonu--136102667
  • yurt dışı alacaksanız 1150-1300 arasına note 5 pro ithalat garantili alacaksanız a2 1500 civarı note 5 in ithalat garantilisine a2 kadar para istiyorlar yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 3 Aralık 2018; 21:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Aynı işlemciyi kullanan mi a2 1499 TL fazladan vereceğiniz 400 TL'ye değecek mi soru bu olmalı bence

1499 TL Xiaomi Mi A2 32GB Rom 4GB Ram Snpdrgn 660 20MP Kameralı Cep Telefonu

https://forum.donanimhaber.com/1499-tl-xiaomi-mi-a2-32gb-rom-4gb-ram-snpdrgn-660-20mp-kamerali-cep-telefonu--136102667
    olay sadece işlemci değil bence, a2 de işlemcinin uyumadığı ve sürekli pil tükettiği yazışmaları vardı. ki çok enteresan şekilde bu telefonun romu mi8 le aynı sanırım. sitede 8/lite/pro aynı romu kullanıyor gözüküyor :) farka değebilir gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

yurt dışı alacaksanız 1150-1300 arasına note 5 pro ithalat garantili alacaksanız a2 1500 civarı note 5 in ithalat garantilisine a2 kadar para istiyorlar yoksa
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    üstad redmi 6 nasıl .mesela ev hanımları için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatçı garantili almak başlı başına garantisini yok satmaktır bilginiz olsun. Delta için söylemek istiyorum; adamlar kenardaki bir çizikten cihazı garanti dışı bırakıyor. Arkadaşım telefonu şarj için gönderdi cihazın kalemini değiştirmis kötüsünü takmışlar, ayrıca titreşim de gitti. Bende şimdi mi5 i batarya için göndermek istiyorum ama kesinlikle güvenemiyorum. Gönderipte geri başka yeri bozulup gelen o kadar cihaz varki. Miuiturkiye sitesinde delta başlığına bakmak yeterli. Birazcık bütçenin üstüne çıkıp resmi garantili almak her zaman iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyidebanane13 -- 4 Aralık 2018; 11:39:25 >
  • benim memleketimin dürüst satıcılarının hep yaptığı iştir.

ülkemizde satılan xiaomi telefonlar gerçek fiyatlarından değil ne tutturabilirlerse o fiyattan satılır.

birileride gidin fransa dan alın felan yazmış ... ( bu kadar ön yargı )

1000 dolarlık iphone x 7000 tl 250 dolarlık mi 8 lite daha yakın zamanda 2900 tl den kakalamaya çalıştılar.
    düşeceğini bildiğim için kasımdaki kampanyalardan almadım.

buyrun siz ne istiyorsanız onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

üstad redmi 6 nasıl .mesela ev hanımları için
    redmi 6 yı bilmem de genel olarak redmi 5 note 5, redmi 6, note 6 vs anne babayı üzmez diye tahmin ediyorum. çıkıp pubg vs oynamayacaklarsa tabi :D gerçi oynasalar da üzmeyebilir
  • Honor X8 ile karşılaştırmasını izledim, yarı yarıya düşük benchmark performansı.

• ekranin ust ortasinda olu piksel var..
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Redmi Note 6 Pro kullanıyorum PUBG oynuyorum sıkıntı yok
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Hepsinde mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Hepsinde mi var?
    :D

nudge denilen garipligi kastediyodum ya .
  • Bu telefonları insan kullanıyor biraz küçültün be 6.3 inch çok fazla 5-5.5 ideal. İyice suyunu çıkardılar

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    ara modele o kadar para verilmez üzerine biraz daha konur ve üzmeyecek redmi 5 plus, a2 lite falan alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

ara modele o kadar para verilmez üzerine biraz daha konur ve üzmeyecek redmi 5 plus, a2 lite falan alınır
    aynen a2 lite alıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.