Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • miui 12'yle sarj sorununa takilirken daha buyuk bir problem gelip beni buldu. 4.5g oncelikli ve 3g oncelikli sekildeyken telefon hicbir sekilde arama yapmiyor ya da arama almiyor. en son tercih edilen ag turu olarak 2g'yi sectigimde arama yapmaya ve almaya basladim. ama haliyle 2g ile internet namina bir sey iddia etmek hayal olur.

ayni sikintiyi yasamis yahut cozumunu bilen arkadaslar yardim edebilirse cok sevinirim. malum pandemi surecindeyiz ve canli derslerimi zaman zaman telefonun internetiyle sagliyorum. surekli 2g-4.5g arasinda gezinmek su anlik gecici cozum yolum ama saglikli olmuyor. bu arada Volte'yi acarak kapayarak sim kart yuvalarini degistirerek her turlu kombinasyonu denedim. resmen cok muskul bir durumda kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Contacts güncellemesi ile rehberdeki klavye sorunu düzeldi çok şükür ya

• Dostlar, miui12 den sonra mi band 4 bileklikte bildirim sorunu yaşıyorum özellikle WhatsApp bildirimleri gelmez oldu.
    Aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

miui 11 de 6 saat ekran süresi alıyorum sizlerde nasıl arkadaşlar ? miui 12 yüklemedim şarj problemi var diyorlar dogru mu ?

• isokocak kullanıcısına yanıt

Sakın yükleme, pişman olursun hocam

5 saat 40 dakika aman aman bi ekran süresi değil. Benim de o civarlardaydı ekran sürem güncelledim ve telefonun şarj performansı arttı. Ben memnunum güncellemeden.

• Bu telefonu 1400e satıp 9s almıstım halen özlüyorum miui arayüzü ile ilk tanıstıgın telefondu

• quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

Sakın yükleme, pişman olursun hocam

Selamlar,
    Yüklemez olaydım güncellemeyi günde 3 defa şarja takıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sacmAdam kullanıcısına yanıt

Bende de aynı sorun oldu. Güncellemeden sonra Mi Band 4 uyarıları almamaya başladı. Çağrı ,watsup ve mail.. Bağlantıyı kesip tekrar kurdum bilekliği ve sorun düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Bende de aynı sorun oldu. Güncellemeden sonra Mi Band 4 uyarıları almamaya başladı. Çağrı ,watsup ve mail.. Bağlantıyı kesip tekrar kurdum bilekliği ve sorun düzeldi.

Hocam mi fiti sildim, mi bandı fabrika ayarlarına çevirdim tekrar kurulum yaptım her şey tamam bir tek WhatsApp bildirimleri gelmiyor maalesef...

• yarım saattir saçma bir sorun yaşıyorum telefon internete bağlanmıyor, wifi ve mobil veri ile deniyorum 2side aynı. telefon hattında sorun yok sms, arama vs geliyor wifi'de zaten sorun yok ama telefon internete bağlanmıyor. neden olabilir *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** 

edit : private dns olarak adguard eklemiştim o çöktü heralde, kapatınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Ekim 2020; 19:2:23 >
  • miui 12 den sonra ram problemi yaşayan var mi, uygulamalar arasi geciste her seferinde yeninden yüklüyor.

• Arkadaşlar aranızdan iphone se aldım ayrılıyorum.Hiçbir sorunu olmayan ve hala 4 ay garantisi devam eden telefonumu 1700'e verebilirim isteyenler mesaj atsın Allaha emanet olun.

Cihaz 128 lik mi

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

yok hocam 64

• quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

miui 12 den sonra ram problemi yaşayan var mi, uygulamalar arasi geciste her seferinde yeninden yüklüyor.

Ben yaşıyorum hocam, simgeler falan tekrar yükleniyor 4 GB Ram nasıl yetmez cihaza anlamıyorum

• kullanılamaz hale geldi cihaz, örneğin: banka uygulaması açıkken web tarayıcıya geçiyorum yeniden yüklüyor her seferinde.Yazık oldu cihaza, güncelleme yapmayan varsa yapmasın arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sstarr -- 3 Kasım 2020; 18:40:16 >
  • sstarr S kullanıcısına yanıt

Aynen hocam 2-3 uygulama zar zor çalışıyor tekrar yüklüyor hemen. Acil güncelleme şart yeni sürüm bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

kullanılamaz hale geldi cihaz, örneğin: banka uygulaması açıkken web tarayıcıya geçiyorum yeniden yüklüyor her seferinde.Yazık oldu cihaza, güncelleme yapmayan varsa yapmasın arkadaslar.

aynı sorunu yaşıyorum çıldırtıyor adeta *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** 

Format atsam düzelir mi diye soracaktım bende

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt

format atan arkadaslar vardı. Konuyu gorunce cevap verirlerse sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.