< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (474. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Contacts güncellemesi ile rehberdeki klavye sorunu düzeldi çok şükür ya
-
Dostlar, miui12 den sonra mi band 4 bileklikte bildirim sorunu yaşıyorum özellikle WhatsApp bildirimleri gelmez oldu.
Aynı sorunu yaşayan var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Sakın yükleme, pişman olursun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 saat 40 dakika aman aman bi ekran süresi değil. Benim de o civarlardaydı ekran sürem güncelledim ve telefonun şarj performansı arttı. Ben memnunum güncellemeden.
Bu telefonu 1400e satıp 9s almıstım halen özlüyorum miui arayüzü ile ilk tanıstıgın telefondu
Selamlar,quote:
Orijinalden alıntı: BigmagicianSakın yükleme, pişman olursun hocam
Yüklemez olaydım güncellemeyi günde 3 defa şarja takıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı sorun oldu. Güncellemeden sonra Mi Band 4 uyarıları almamaya başladı. Çağrı ,watsup ve mail.. Bağlantıyı kesip tekrar kurdum bilekliği ve sorun düzeldi.
-
Hocam mi fiti sildim, mi bandı fabrika ayarlarına çevirdim tekrar kurulum yaptım her şey tamam bir tek WhatsApp bildirimleri gelmiyor maalesef...quote:
Orijinalden alıntı: eyönetmenBende de aynı sorun oldu. Güncellemeden sonra Mi Band 4 uyarıları almamaya başladı. Çağrı ,watsup ve mail.. Bağlantıyı kesip tekrar kurdum bilekliği ve sorun düzeldi.
yarım saattir saçma bir sorun yaşıyorum telefon internete bağlanmıyor, wifi ve mobil veri ile deniyorum 2side aynı. telefon hattında sorun yok sms, arama vs geliyor wifi'de zaten sorun yok ama telefon internete bağlanmıyor. neden olabilir
edit : private dns olarak adguard eklemiştim o çöktü heralde, kapatınca düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Ekim 2020; 19:2:23 > -
miui 12 den sonra ram problemi yaşayan var mi, uygulamalar arasi geciste her seferinde yeninden yüklüyor.
Arkadaşlar aranızdan iphone se aldım ayrılıyorum.Hiçbir sorunu olmayan ve hala 4 ay garantisi devam eden telefonumu 1700'e verebilirim isteyenler mesaj atsın Allaha emanet olun.
-
Cihaz 128 lik mi
yok hocam 64
-
quote:
Orijinalden alıntı: sstarr
miui 12 den sonra ram problemi yaşayan var mi, uygulamalar arasi geciste her seferinde yeninden yüklüyor.Ben yaşıyorum hocam, simgeler falan tekrar yükleniyor 4 GB Ram nasıl yetmez cihaza anlamıyorum
kullanılamaz hale geldi cihaz, örneğin: banka uygulaması açıkken web tarayıcıya geçiyorum yeniden yüklüyor her seferinde.Yazık oldu cihaza, güncelleme yapmayan varsa yapmasın arkadaslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sstarr -- 3 Kasım 2020; 18:40:16 >
Aynen hocam 2-3 uygulama zar zor çalışıyor tekrar yüklüyor hemen. Acil güncelleme şart yeni sürüm bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sstarrkullanılamaz hale geldi cihaz, örneğin: banka uygulaması açıkken web tarayıcıya geçiyorum yeniden yüklüyor her seferinde.Yazık oldu cihaza, güncelleme yapmayan varsa yapmasın arkadaslar.
aynı sorunu yaşıyorum çıldırtıyor adeta
Format atsam düzelir mi diye soracaktım bende
-
format atan arkadaslar vardı. Konuyu gorunce cevap verirlerse sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X