Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle. satıcı hepsi burada olmalı kesinlikle değilse muhatap bulmak sıkıntı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu telefonu takibe aldım. Fiyatından dolayı Honor Play den vazgeçtim. Yukarıda 2 arkadaş da benim gibi fiyatı ileride ne olur, şimdi spariş vermeli mi yoksa beklemeli mi gibilerinden soru sormuş (1900 Tl'den 64 gb modeli ön spariş ile). Sizce ne yapmalı.

Şu garanti meselesi de herkesin kafasında soru işareti. Xiaomi buna iyi bir çözüm getirse.

Bir de birbirine bu kadar yakın özellikte bir sürü telefon çıkarmasındaki hedef ne Xiaomi'nin. Mi A2, Redmi Note 6 Pro ve Mi 8 Lite arasında karar verene kadar canım çıktı. Özelliklerini tam kavarayıp seçim yapana kadar kafam bulandı. Hala daha tam karar veremedim. Zaten kararsızım bir tipim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r-is -- 9 Aralık 2018; 15:15:42 >
  • Camper5334 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada Global versiyon mu satacakmış yoksa global rom yüklenmiş versiyonu mu bilginiz var mı? Global rom yuklenenlerin bootloader kilidi açık oluyor, kutudan da dönüştürücü çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 gündür kullanıyorum. N11 den almıştım. Detay elektronik ten delta servis garantili. Global versiyon. İçinden kılıf,dönüştürücü çıkıyor. Note 6 ile arasında kalmıştım iyiki Mi 8 Lite almışım. Çok kibar ve güzel. Kamera performansı çok iyi. Bataryası kendi kullanımıma göre 1,5 gün gidiyor. 4/64 modelini 1898 TL ye aldım. 32 GB micro SD kartın vardı,onuda takınca 100 GB kadar hafızam oldu. Ben memnunum.

• r-is R kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen biraz daha bekleme taraftarıyım. Hepsi burada ürünü getirince herkes fiyatları aşağı çekti demek ki aracilar sağlam fark koydu. Ben fiyatın hala köpüklü olduğunu düşünüyorum.

Bahsettiniz cihazların biri saf android hocam. Arada küçük farklar var kullanıcıyı elde tutma hamlesi herkese hitap etme meselesi. şahsen ben saf android istemem o yuzden a2 beni hiç çekmiyor. Note 6 ve mi8 lite arasında uzun süre düşünmüştüm bende.

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Ben de note 6 ve a2 fiyatlarına bakarak biraz daha düşebilir düşüncesindeyim.
  • r-is R kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir.

• Migros 1850 liradan 64gb mi8 lite satıyor, ritzy garantili. 128gb modelide 2400dü sanırım.

1 adet 64gb modelini aldım.

• Ben mavi rengini çok beğendim acaba Türkiye ye ne zamana gelecek? Hiç kimse maviyi satmıyor, ithalatçı olarak da yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    128lik ile 64luk arasında niye o kadar fark var ki ya. 128lik 2100olsa çok iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: burinyo35

128lik ile 64luk arasında niye o kadar fark var ki ya. 128lik 2100olsa çok iyi olurdu.
    +2gb ram ve depolama farklılığı olunca normal gibi.

Telefon migros sanal markette de satılıyor beklemek hb i istemeyen bakabilir.

• Arkadaşlar PUBG'de HD ayarlarda kasmadan oynatıyor mu? Bir de 20 dakikalık bir oyunda yüze kaç düşüyor?

• KontrolKey kullanıcısına yanıt
    Video gayet açıklayıcı bence. Ben performansını beğendim.

MIUI Türkiyeyoutube
    Xiaomi Mi 8 Lite Oyun Performans Testi! | PUBG de Nasıl Bir Performans Veriyor İnceledik!
    https://www.youtube.com/watch?v=lu9xMU7vV0M

• inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 10 Aralık 2018; 2:3:48 >
  • Bu arada dostlar bugün telefonu güneş altında kullanma fırsatı buldum ekran parlaklık konusunda bir tık daha iyi olsa güzel olurdu dedirtti.
  • K.PAŞALI kullanıcısına yanıt
    Xiaomi'nin diğer çentikli modellerinde olduğu gibi bildirim sorunu var mı cihazda? Bunun çentiği daha küçük bildirim gözüküyordur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Xiaomi'nin diğer çentikli modellerinde olduğu gibi bildirim sorunu var mı cihazda? Bunun çentiği daha küçük bildirim gözüküyordur diye düşünüyorum.
    Evet üste boşluk olmasına rağmen göstermiyor. Bildirim ekranını kaydırma yapmak gerekiyor. Yazılım ile düzelir diye düşünüyorum

• Espa kullanıcısına yanıt
    Müşteri Hizmetlerinin bu bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum. Ancak global rom yüklü olduğu bütün ithalatçı garantili ürünlerin açıklama kısmında yazılmış.
  • K.PAŞALI kullanıcısına yanıt
    XDA'da bir konu buldum, uygulama vasıtası ile gösterilebiliyormuş. Umarım kısa sürede güncelleme gelir de uygulama falan uğraşmak zorunda kalmayalım..
    Hepsibura'dan sipariş geçeceğim hafta sonu elimde olur herhalde.

• Migrosta 1845 TL alınır mı ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.