Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A2 ile kamera olarak karşılaştırma imkanı olanı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda çok ayrıntılı yazdım. Buyrun:

• Ekran netliği mate 20lite gibi olsa havada karada alınır ben migrosta baktım biraz ekran ışığı ve contrast mate göre bariz düşük geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 11 Aralık 2018; 23:15:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Kamera pil açısında mi6 ile kıyaslama yapabilir misiniz?

• akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    pil ekran büyük olmasına ve daha az enerji tüketen amoled olmamasına rağmen gayet iyi. Yazıda da bahsettim zaten. mi6'yla aynı diyebilirim.

Kamerasında ois olmadığından mi6'dan geride. Ama özellikle gece sabit tutabilirseniz (çok zor) mi6'dan daha iyi sonuçlar alınabiliyor.

mi 6 ile karşılaştırmak çok doğru olmaz ama. Bunda ois yok, ekran çok daha büyük, 1 yıldan fazla fark var vs..
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntü ayarlarını standart yaparsanız 470 nit, otomatik yaparsanız maks 415 nit parlaklık veriyor.

O yüzden o ayar standartta değilse parlaklık gözünüze az gelmiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Ekran görüntü ayarlarını standart yaparsanız 470 nit, otomatik yaparsanız maks 415 nit parlaklık veriyor.

O yüzden o ayar standartta değilse parlaklık gözünüze az gelmiş olabilir.
    Olabilir, denemedim sadece parlaklığı sona getirip baktım

• Mi A2 ile kamera kıyaslamasını isteyen arkadaşlar şu videoya bakabilir.

Filipe Viewyoutube
    Mi 8 lite - vs - A2 ... e uma opinião que queria partilhar 🙃
    https://www.youtube.com/watch?v=GqSJnCdr2HM

• Espa kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadada var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburadadan almak istiyorum sizce alınır mı (baya olumlu yorumlar var internette)

• Espa kullanıcısına yanıt
    Hat takmadan iade olayı oluyor mu?

• Açıklamada global versiyon yazıyorda. Global versiyon nedir? Sonradan imei sıkıntısı yaşamak istemiyorum

• Global versiyonu bilmiyorum fakat ben hepsiburadadan almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

Açıklamada global versiyon yazıyorda. Global versiyon nedir? Sonradan imei sıkıntısı yaşamak istemiyorum
    Olması gereken global versiyon zaten hocam. LTE Bandları bölgesel olarak değişiyor bize uygun olan global versiyon. Birde miui global geliyor.
  • leard L kullanıcısına yanıt
    Bende hepsi burada dan almak istiyorum. Mavisi de gelmiş zaten. On sipariş var şu an.

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Kutu, cihaz sağlam, içeriği de eksiksiz olursa iade edebilirsiniz. Sim kartı takarsanız olmaz ama.

İade edecekseniz ugrasmamak için satıcısı Hepsiburada ürün almanızı öneririm, diğer satıcılar da sıkıntı olabilir.

• Merhaba arkadaşlar. Mi 8 lite kulaklık çıkışı ses kalitesi nasıldır. Mi note 5 kullanıyordum onun kulaklık performansı benim için iyiydi ama daha önce mi note 3 kullanmıştım onun sesi çok düşük ve kötüydü type c girişliydi bu da type c ve gene kötüdür diye çekiniyorum.

Aslında huawei mate 20 lite ile mi 8 lite arasında kalıyorum aynı zamanda. Mate 20 lite selfie kamerası daha iyi gibi geliyor bana ama bunun da akıcılığı daha iyi geliyor bilemedim. Ayrıca bu telefon amoled değil miydi sanki bazı yerlerde öyle okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga77777 -- 12 Aralık 2018; 15:37:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga77777 T kullanıcısına yanıt
    Mi 8 Amoled ekran. Mi8 Lite IPS ekran.

Sabah USB 3.0 şarj aleti ile denedim. 30 dk yüzde 50 şarj oldu. Önceliklerim arasında hızlı şarj olmasıda vardı. Note 6 pro ile arasında kalmıştım. Note 6 4000 amperlik pili var lakin hızlı şarj özelliği yoktu. İyiki Mi8 Lite da karar kılmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 12 Aralık 2018; 15:57:47 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.