Şimdi Ara

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
29
Favori
152.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankara da hiç bir yerde stok kalmamış migros için
  • 1500-2000 TL arası satılması gereken cihaz 3400 TL ye satılıyor ve onu da bulamıyorsun. Ne günlere kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    1500 mu ?

Sen hiç yorum yapma en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

1500 mu ?

Sen hiç yorum yapma en iyisi.
    Hocam ben olması gereken fiyattan bahsediyorum. Kur dolayısıyla piyasa fiyatları olması gerekenden çok yüksek.

• td1907 T kullanıcısına yanıt
    Samsung, Huawei gibi markalar içinde aynısını soyleyebiliyorsan öyle konuşalım, yoksa bu eder şu etmez muhabbetine girmeyelim.

Kur yüksek evt, satıcılar da yüksek kâr marjı koydular ve fiyat 3400 e bile çok gelmez oldu, bu konuda haklısın.

• Telefonun fabrika cikis fiyayi 420$. Dolari 4 lira sananlar var galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Samsung, Huawei gibi markalar içinde aynısını soyleyebiliyorsan öyle konuşalım, yoksa bu eder şu etmez muhabbetine girmeyelim.

Kur yüksek evt, satıcılar da yüksek kâr marjı koydular ve fiyat 3400 e bile çok gelmez oldu, bu konuda haklısın.
    Genel olarak ülkemizde telefon fiyatları yüksek. Marka olarak söylemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Telefonun fabrika cikis fiyayi 420$. Dolari 4 lira sananlar var galiba.

Yakın zamanda 4 liraydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 8 128 GB 21 temmuzda Çin’den 3.199 CNY (Yuan) yaklaşık 2.300 TL’ye getirttik. O zaman TRY/CNY kuru 0.72 idi, bugun 1,005 oldu. 1 Yuan= 1 TL oldugu yerde bu telefonu Çin’den getirtmeye kalksanız pasaport kaydı ile suanda satilan fiyatlarla ayni hesaba geliyor. Bu tüm marka ve modeller icin geçerli. İhtiyacı olan bir an evvel alsın.

• Arkadaşlar şu aralar telefon ihtiyacım doğdu, eski redmi note 3 pro öldü. Ama bakıyorumki fiyatlar çok artmış bugün gezerken migrosta 3400 e gördüm ama ritzy garantili bu fiyata eder mi? Aslında telefon olarak eski model bile çokça işimi görüyordu ama bozulunca acil bir seçim yapmam gerekli. Aklımda mi note 3 vardı 2500 lerde fiyatı görünce vazgeçtim.

Sizce 2000 Tl verip huawei p20 lite mı alayım yoksa bunu mu?
  • geçen kasımda samsung note 8'i samsung tr garantili 3700 tl ye aldım n11 den 11 kasım kampanyası ile.

dolar kuru 3.7 falandı. Note 8 de 1000 dolar gibi bir fiyattan çıkmıştı.

15-20 gündür mi 8 bekliyorum anneme almak için, ilk etapda kur düşükken dediğiniz gibi 3.400 tl pahalı geliyordu bu tel için.

şuan bu fiyat bile normal gelmeye başladı migrosları geziyorum bulursam alacağım..

Eski kurları çok özleyeceğiz gibi, 1000 dolarlık bir telefon zaten 6-7 fiyat bandında satılıyor bence mi 8 gibi telefonlar varken o paraları vermek aşırı gereksiz olur.
  • Xioami mi8 explorer edition modeli ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dolar 7 tl iken fiyatları hemen 3.700e çıkarmayı biliyorlar ama şuan 5.82 fiyalarda bir düşüş yok bizim milletimizde olağanüstü halden kendine pay çıkarmayı çok iyi biliyor valla

düşene kadar beklemeye devam
  • ankara içinde telefonu bulabileceğim migros varmı bu konuda satışına denk gelen olursa bilgi verebilirmi?
  • migrosun sitesinde hala var görünüyor ama alsak gelir mi ?
  • piyasa kötü görünüyor. izmirde 3 yere sordum. 64'lük zaten yok 128'likler de 3800 den aşağı yok.

optimum migrosta hiç ürün yok.

hangi migrosta görünüyor internet sitesinde kaç liradan görünüyor?
  • Ulan 3-4 yılda bir telefon değiştiriyorum. O da doların fırlamasına denk geldi. Dayan galaxy s4 belki dolar düşer belki 11 kasımda iyi bir fırsat denk gelir. Haziranda 1800e mi6 almayan kafama tüküreyim

• 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    Sepete eklenmiyor hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene daha beklerim o fiyat seve seve 2bin civarlarına gelecek.1-2 sene teknolojiyi geriden takip edicez ama olsun yapacak birşey yok bu kriz ortamında
  • Hocam üzülerek söylüyorum ki gelmeyecek. Geçen sene aynı sizin gibi düşünen bir sürü insan Mi 6 almadı. Hatta alanlara "enayi" dediler. Şuan hepsi pişman ya da sonraları daha pahalıya aldılar.

Devir değişti artık, elektronik, beyaz eşya, araba, ne kadar erken alınırsa o kadar avantajlı olur. Bunlara her ay zam gelecek bundan sonra.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.