< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 2 Ağustos 2018; 19:9:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 2 Ağustos 2018; 19:9:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abi bakıyorumda yok şayomi sen kimsin, Eyyy şayomi hani f/p cihazıydın vs selzenişler olmuş.
2 sene önce mi5 4gb/128gb cihaz 415 dolara Çin’de satışa çıkmış. Şuan mi8 6gb/64gb versiyonu 420 dolara çıkmış. Bence yanlış hedefe saldırıyorsunuz arkadaşlar... ![]() |
telefonun fiyatı arttı sanan akıllılar var. sizin ülkeniz batıyor. paranız pul oluyor bilin bunu.
|
1000 dolardan çıkan Note 9 şuanda 5469 lira iken
470 dolardan çıkan Mi 8 neden 3700 lira ? Biri mantıklı bir açıklama yapsın lütfen. Note 9 Dolar/TL oranı 5,469 Mi 8 Dolar/TL oranı 7,872 Samsung bu dönemde bu fiyattan bulunabilirken ülkemizde hiç bir reklam yatırımı yapmamış, imajı olmayan, kendisi bile ülkeye girmemiş olan bir firmanın ucuz dediği cihazı bu fiyattan satmayı nasıl akla mantığa sığdırabiliyorlar? Nasıl ve neden satın alıyorsunuz? |
100 kere yazdın, anladık.
|
ya bi yürüyün gidin şayomi düşmanları sizi
2 yıldır xiaomi kullanıyorum redmi pro ile başladım mi6 ve şimdide mix 2 kullanıcısıyım çevremdeki 50 den fazla kişiye xiaomi aldırdım hepsi memnun (tabiiki uygun satandan almak lazım) tık demedi daha cihazlar garantisi de yok yani en önemli yönleri batarya zaten hız muhteşem şekil cihazlar çoğunda kamera orta seviye ama kamera için çıkardığı modellerde var o kadar ucuza alacaksın hemde herşey süper olacak o iş zor yaaani takılma kasma donma bir kere bile olmadı redmi note 4 lerde bile duymadım yani ekranı büyüterek piyasanın ihtiyaçlarına tam karşılı verdi en düşük model 5.5 yeni çıkanlardan adam hala gelmiş iphone 4/4s i övüyo yükle bi ios 10-11 de gör bakalım ne olacak gidin 5-6 bin verin telefon alın Allah'ın kerizleri sizi |
dolar 7 tl iken fiyatları hemen 3.700e çıkarmayı biliyorlar ama şuan 5.82 fiyalarda bir düşüş yok bizim milletimizde olağanüstü halden kendine pay çıkarmayı çok iyi biliyor valla
düşene kadar beklemeye devam |
Bu fiyatlardan almayın aldırmayın. 6/64 versiyonu Çin'de bugünkü kurla müşteriye direkt olarak 1900 TL'den satılıyor. Bavul ticaretiyle getirip en ucuzunu 2600'e veriyorlar. Telefon başı %40 civarı kar ediyorlar. Paralel getirenler de 1900'e satın aldıkları telefonu vergilerle falan 2500'e mal edip 3500'e satma planındalar. Kimse %40'ından vazgeçmiyor. Mi 8 alacak 3-4 kişi toplansak bir talihli arkadaşı Çin tatiline göndeririz üzerimizden kazanılmaya çalışılan parayla. Bu telefonun yurtdışı fiyatı S9'un %55'i.(380 USD, 690 USD) S9'ların fiyatı 4000 TL. Hem Türkiye garantili hem de mediamarkt gibi fiziksel mağazalardaki fiyat bu. 4000*%55= 2200 TL...
|
Bunu alana kadar Huawei mate 10 pro bilemedin s9 veya note 8 alın daha iyi. 4000 tl lere çıkacaksam neden xiaomi marka telefon kullanayım?
Not: mi5 kullanıcısı.. |
Evofone çok iyi iş yapıyor ya :) yazıketmişsiniz paranızla rezil olmazsınız umarım benim gibi.
Arkadaşlar sıfır diye Xiaomi Redmi 5 Plus aldım amazon da indirim vardı konusunu görmüşsünüzdür. Telefon bana kapalı kutu geldi ancak durum video daki gibidir. SIFIR ADI ALTINDA 2.el ANAKARTI DEĞİŞMİŞ TELEFON YOLLANDI BANA AMAZONUN SUÇU YOK SUÇLU EVOFONE BENCE Kusura bakmayın video biraz uzun ancak uğraştığım bişey değil video çekmek., https://youtu.be/Z0yCETnpRxY Sayın admin, lütfen konuyu silmeyin ricamdır dh den birsürü kampanya görüp cihaz alanlar var herkes kontrol etsin bu durumu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 30 Temmuz 2018; 19:31:28 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 30 Temmuz 2018; 20:43:28 > |
|