Şimdi Ara

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
29
Favori
152.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon geldi, kırma konusunda da yetkiniz yok demiyor hatta yeni bi hesap daha açtım ona da demedi.ama 2 hesaba da 720 saat bekleyin sonra diyor.

Öyle kaldım ucuza yapan yer veya nasıl çözüleceğini bilen biri varsa müteşekkir olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkspawnn kullanıcısına yanıt
    Fiyata iyi diyorsan dün maça giderken gördüm İzmir Bornova kipada 3700tl. 128gb olanı.

En son yurtdışı çin romu olanı alıcam 2250 tl ,

global Ram olanın2500tl

yada hiç almıycam mi6 iki sene daha götürür beni

Fiyatlar çok saçma

• Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Cahillime ver.

Ne kırıyorsun?Rom mu İmei mi kırıyorsun?

Cin romu kullansan ne olur. İmei kırıyorsan gerek varmı. Kayıt 170 tl

Sen ne yaparsan bende aynınıı yapcam

• dortluk D kullanıcısına yanıt
    2500 e kim satıyor hocam veya ucuz olursa çin romu alıp ingilizce kullanırız.

Hocam nerde satılıyor 2250 tl cin romu olan
  • furkana. F kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından

est. telefona global rom yüklemek için bootloader kilidinin açılması gerekiyor,
    bu sayede türkçe oluyor telefon ve google play/whatsapp vs yüklenebiliyor.
    çin romu olunca bunları yükleyemiyosun izin vermiyor

kısaca bu kilidi açmak için 720 saat geri sayım verdi, bugün 700 saat kalmış olması lazım
    ama yeni telefonu kullanmak için 30 gün bekleme fikri açıkçası çok canımı sıkıyor.

Bu işi profesyönel yapan, beklemeden kıran telefoncular olduğunu biliyorum o yüzden sordum.

İmei çakma içi ayrı bir işlem ama onun acelesi yok, tek sim kart kullanacağımdan çift hatlı telefona her biri 4 aydan 8 ay vakti var, bi ara yaparız onu
    Merhaba miuiturkiye forumunda yapan kişinin bilgileri var. Buraya alintilamak ne kadar doğru bilmiyorum ama iletişim bilgileri şu şekilde

Arkadaşımızın adı Enver

İletişim Bilgileri:

Yenidoğan Mah. 50/1 Sok. No:14/A

Zeytinburnu-İstanbul

05354166538

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-brick-mevzusu-13-10-2018-coezueldue.28770/

Daha detaylı bilgiyi yukarıdaki forumdan bulabilirsiniz 150 TL ye hallediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Merhaba miuiturkiye forumunda yapan kişinin bilgileri var. Buraya alintilamak ne kadar doğru bilmiyorum ama iletişim bilgileri şu şekilde

Arkadaşımızın adı Enver

İletişim Bilgileri:

Yenidoğan Mah. 50/1 Sok. No:14/A

Zeytinburnu-İstanbul

05354166538

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-brick-mevzusu-13-10-2018-coezueldue.28770/

Daha detaylı bilgiyi yukarıdaki forumdan bulabilirsiniz 150 TL ye hallediyor

150 Tl iş ticarete dökülmüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Sn pardavyan çok teşekkürler. Ama bu arkadaşın yaptığı farkli bir işlem. Ben zaten 30gün bekleyince kilidi açıyorum.

40-50ye yapan bulamazsam. 30gün bir uygulamayla google ürünlerini yükleyip çin sürümü kullanıcam. 30 gün sonra globale döneriz artık

Bu arkadaşın yapmış olduğu bir sürü işlem var ama 150 TL gibi bir ücretle yaptığı tamda senin istediğin işlem eğer 30 gün beklemek istemiyorsan 5 dakika içerisinde bootloader kilidini açıyor. Hatta ben bootlader kilidi kapalı olarak global rom yükleyip yükleyemeyeceğini sordum onu da yapabileceğini fakat tavsiye etmediğini söyledi. Eğer bu şekilde işlem yaparsa ota üzerinden güncelleme alınamayabileceğini söyledi.
  • 3850 ye s9 varken buna 3700 veren çıkıyor mu hala

• 1000 dolardan çıkan Note 9 şuanda 5469 lira iken

470 dolardan çıkan Mi 8 neden 3700 lira ? Biri mantıklı bir açıklama yapsın lütfen.

Note 9 Dolar/TL oranı 5,469

Mi 8 Dolar/TL oranı 7,872

Samsung bu dönemde bu fiyattan bulunabilirken ülkemizde hiç bir reklam yatırımı yapmamış, imajı olmayan, kendisi bile ülkeye girmemiş olan bir firmanın ucuz dediği cihazı bu fiyattan satmayı nasıl akla mantığa sığdırabiliyorlar? Nasıl ve neden satın alıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: claswan

1000 dolardan çıkan Note 9 şuanda 5469 lira iken

470 dolardan çıkan Mi 8 neden 3700 lira ? Biri mantıklı bir açıklama yapsın lütfen.

Note 9 Dolar/TL oranı 5,469

Mi 8 Dolar/TL oranı 7,872

Samsung bu dönemde bu fiyattan bulunabilirken ülkemizde hiç bir reklam yatırımı yapmamış, imajı olmayan, kendisi bile ülkeye girmemiş olan bir firmanın ucuz dediği cihazı bu fiyattan satmayı nasıl akla mantığa sığdırabiliyorlar? Nasıl ve neden satın alıyorsunuz?
    Eline sağlık hocam, valla bize diyecek bişey bırakmamışsın. Xiaomi'yi biz şımarttık.

• Xiaomi ülkeye bile girmedi hocam nasıl şımarabilir? Şımaranlar doğru düzgün servis hizmeti vermeden bir telefondan %40 kar etmeye çalışanlar. Bunu söylediğimizde de vergi falan diyorlar sanki diğerleri vermiyormuş gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten şaka gibi Xiaomi Mi8 türkiyede ithalatçı garantili olarak satılıyor. Dünyadaki satış fiyatı belli. Bu telefonun satış fiyatı üzerinden değil bununla eşdeğer özellikteki bir telefonun satış fiyatı üzerinden karşılaştırıp ondan sonra değerlendirme yapmanız gerekir. Resmen istatistiğin ırzına geçmiş birileri...

• mi 8 64gb modeli çinden 2230 tl alındı yolda geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

mi 8 64gb modeli çinden 2230 tl alındı yolda geliyor.
    nasıl aldınız
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.