Bildirim
★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yeni görseller için teşekkürler hocam. Hep Cihazin alt çerçevesini göstermisler. Acaba üst çerçevesi nasıl Cihazin. Özellikle göstermiyorlar gibi Kızılötesi kamerayi gerçekten kaldırdılari için tepki toplamamak adına mi acaba
Bu arada alt çerçeve bu sefer tam kıvamında olmuş, daha da iyisine gerek yok bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet üst kısmı özellikle göstermiyorlar gibi.
Bence de bu oran çok iyi sıfır çerçeve bana çok kullanışsız geliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence de Biraz özellikle de alt çerçeve olacak hocam. Gerek günlük kullanım, gerek klavye kullanımı için. Malum cihaz boyutları büyüdü çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Evet üst kısmı özellikle göstermiyorlar gibi.
Bence de bu oran çok iyi sıfır çerçeve bana çok kullanışsız geliyor.
Şu var, ileride iyice sifirlayacaklar alt çerçeveyi, o zaman da herhalde klavyeyi yukarı çekecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
Teşekkürler hocam. Dh anasayfa haberinde direk 3499 yuanlik fiyatı belirtince herkes ziplamis Şimdi bu görselde, eski çıkış fiyatina yakın seyredecegi görünüyor o zaman. Şu Rami neden Başlangıç için 8 Gb a ne zaman çekecekler merak ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Fiyatlandırma ve versiyon içeren bir görsel daha, doğru mu bilinmez. Hızlı parmak izi diye özellikle belirtmişler, yüz tanıma olmayabilir:
Bu arada çekilen fotoğraflar gerçekten çok iyi görünüyor, acaba Mi8 tanıtıminda da bu kadar iyi miydi F/1.75 diyaframla geleceği de belli oldu o halde, Oppo gibi değişken diyafram da bakalım ne zaman gelecek.
Bu arada siz tekrar Mi6 mi kullanmaya başladınız yoksa hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X