< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 3 Eylül 2020; 20:42:20 > |
★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu
-
-
Rezerve #1 -
Rezerve #2 -
Rezerve #3 -
Pil dışında efsane olmuş. Kameralar da gayet iyi.
-
Evet, gayet güzel görünüyor. Çıksa da hemen alsak. :)
Damla çentik bakalım nasıl olacak... Pil normal gibi bence, daha büyüğü hem telefonu ağırlaştırır hem de kalınlaştırır. İşlemci 7nm olduğu için pil performansına etkisi olacaktır...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mi9 20 Şubat’ta Çin’de gerçekleştirilecek tanıtımın ardından sonraki hafta Barcelona’da gerçekleştirilecek 2019 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2019) sergilenmesi bekleniyor.
Hocam Mi8deki Kızılötesi Yüz Tanıma Kamerasi Mi9da kaldırıldı mi? Yeni görsellerde, tek kamera göründüğü için merak ettim, bilgi edinebildiniz mi? Bu arada yeni cihaziniz şimdiden hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Mi9 20 Şubat’ta Çin’de gerçekleştirilecek tanıtımın ardından sonraki hafta Barcelona’da gerçekleştirilecek 2019 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2019) sergilenmesi bekleniyor.
Mi9 Se umarım bu sefer adam akıllı gelirde (Meizu 16 gibi; hem Ekrandan parmak izi okuma hemde Oisli Kamera), bende Mi9 Se yi düşünürüm belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2
Hocam Mi8deki Kızılötesi Yüz Tanıma Kamerasi Mi9da kaldırıldı mi? Yeni görsellerde, tek kamera göründüğü için merak ettim, bilgi edinebildiniz mi? Bu arada yeni cihaziniz şimdiden hayırlı olsun
Mi9 Se umarım bu sefer adam akıllı gelirde (Meizu 16 gibi; hem Ekrandan parmak izi okuma hemde Oisli Kamera), bende Mi9 Se yi düşünürüm belki.
Alıntıları Göster
Evet o biraz garip, Face Unlock olacağı söyleniyor ama sensör yok ekranda. Kamera sensörü ile halledecekler desem, Huawei P20 Pro'da da önde Sony IMX576 sensör var ama onda ayrıca kızılötesi sensörü de var, çentiği büyük.
Mi9'da yakınlık sensörü de görünmüyor, belkide bu tip sensörleri de ekrana gömmüşlerdir.
-
Hocam onu yapabildiklerini sanmıyorum ama, umarim Xiaomi yeni teknolojileri ile (Mix 1 gibi) bizi yanıltır. Ya da, Explorer Edition gibi Özel bir seri de yine Mi8 Ee deki gibi 3D Yüz tarama ozelligini devam ettirir.quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Teşekkürler...
Evet o biraz garip, Face Unlock olacağı söyleniyor ama sensör yok ekranda. Kamera sensörü ile halledecekler desem, Huawei P20 Pro'da da önde Sony IMX576 sensör var ama onda ayrıca kızılötesi sensörü de var, çentiği büyük.
Mi9'da yakınlık sensörü de görünmüyor, belkide bu tip sensörleri de ekrana gömmüşlerdir.
Alıntıları Göster
Yoksa şuanki göründüğü gibi ortaya çıkarsa cihaz, Kızılötesi Kameradan vazgeçmişler demektir, bunu da maliyete bağlayacaklar yine.
Yarın Redmi nin SD 855li Amiral gemi cihazi tanitilacak diye hatırlıyorum, bakalım o cihaz nasıl gelecek. Acaba bu görselleri verilen cihaz, Redmi ye ait olabilir mi? İnsan bunu da düşünmüyor değil (Ön Panel tasarımının Redmi Note 7 şeklinde olması sebebi ile) Çünkü Redmi ninde ekrandan parmak izi okuma yapacagi söyleniyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu Xiaomi olunca herşey mümkün.quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2
Hocam onu yapabildiklerini sanmıyorum ama, umarim Xiaomi yeni teknolojileri ile (Mix 1 gibi) bizi yanıltır. Ya da, Explorer Edition gibi Özel bir seri de yine Mi8 Ee deki gibi 3D Yüz tarama ozelligini devam ettirir.
Yoksa şuanki göründüğü gibi ortaya çıkarsa cihaz, Kızılötesi Kameradan vazgeçmişler demektir, bunu da maliyete bağlayacaklar yine.
Yarın Redmi nin SD 855li Amiral gemi cihazi tanitilacak diye hatırlıyorum, bakalım o cihaz nasıl gelecek. Acaba bu görselleri verilen cihaz, Redmi ye ait olabilir mi? İnsan bunu da düşünmüyor değil (Ön Panel tasarımının Redmi Note 7 şeklinde olması sebebi ile) Çünkü Redmi ninde ekrandan parmak izi okuma yapacagi söyleniyordu.
Alıntıları Göster
-
Yeni görseller geldi!
-
Önlerden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 6 dan geçeceğim bakalım rezervdeyiz
Bende bu telefonu merak ediyorum. umarım kamera konusunda yazılımı iyileştirmişlerdir yada gcam kurulmasına izin veriliyordur. -
Rootsuz GCam için ilk şart Camera2 API'ın aktif olması ki 10.2 ve Pie kullanan sürümlerde bu aktif, Mi9 portu da çabuk gelecektir.
F/P noktasında bu dönemki favorilerim Mi 9 ve Nokia 9 olacak büyük ihtimalle. Ancak Türkiye'de satış fiyatı önemli. İnşallah yüzleri güldürür.
Dışarıdan gelen sürümler ilk etapta 2800 civarına bulunabilir, 600 lira da kayıt desen 3400 liraya mal olur, bunun da Türkiye fiyatı 4500 civarı olacaktır...
Batarya kapasitesi küçük olduğunda bir yazılım güncellemesi ile batarya berbat hale çok kolay geliyor. Kapasite büyük olduğunda bu durum yazılım kaynaklı eskitmeleri ya da güncelleme ile gelen yazılımsal hataların etkisini en az seviyeye getiriyor.
|
Terbiyesizliğin lüzümu yok beyefendiye kendi kullanımında ne kadar gittiğini sordum herhalde gün içi kullanım senaryosuyla ilgili bir iki sey de diyecekti size ne oluyor ayrıca zeka falan ne biçim bi konuşma bu kendinize gelin
|
6/128 ithalat garantili ürünler 1 yıl boyunca 1 taneye kadar bedava ekran değişimi garantisiyle Sahibinden'de birkaç mağazada 4699'dan satışa çıkmış. Büyük hayal kırıklığı... İthalatçı fiyatı Maksimum 4200 TL falan olmalıydı. Satamazlar ürünleri ellerinde kalır artık napalım...
Telefona verdiği paraya bakmayan adam Mi 9'u napsın gider S10+ ya da iPhone Xs falan alır 3 bin falan daha koyup. Uyguna amiral gemisi deneyimi isteyen insanlar da 4,5-5 bin TL'ye telefon almaz. Bu durumda Türkiye özelinde Xiaomi markası ne İsa'ya ne Musa'ya yaranamamış oluyor. Buna alacağım gider Yurtdışından getirilmiş IMEI atılmış Oneplus 7'yi 3500-4000 TL civarına alır paşa paşa kullanırım. IMEI atma olayı bitince bir de böyle şark kurnazı fiyat politikaları gelince Xiaomi bitti diyebilirim benim için. Mi 8'imi sattıktan sonra bir sonraki telefonum One Plus 7 ya da 8 olacak. |
Şu sayfa bildiğin çöplük oldu, kimse forumu okumadan yazmak için yazıyor. Mi9 olmayan tüm telefonlar hakkında yorum yapılıyor, binlerce kez yazılmış malum yollarla kayıt yapma olayı defalarca sorulmuş, ya arkadaşlar kirlilik yapmayalım şu sayfada, bi bakın önce, okuyun sorunuzun cevabı var mı? Bulamazsanız yazın. Sayfalar olmuş ama hep aynı şeyler...
|
Benim düşüncem WhatsApp grubunun böyle bir bilgi paylaşımına uygun olmadığı yönünde, ne aradığını bulabilirsin, ne geri dönüp okuyabilirsin... Bence yardımlaşma siz de buradan devam edin...
|
Hayırdır neden bu kadar çabuk vazgeçtiniz? Çok beğenmiştiniz. :(
|
Bu mesaj, mesaj sahibi tarafından silinmiştir.
Gerekçe: DonanımHaber'in tek taraflı bir kararla, bilgi vermeksizin ve haksız bir şekilde mesaj silmesi. |
Genel olarak bilgi amaçlı bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Mi 9 telefonumu ilk çıktığı günden beridir keyifle kullanıyorum. Son 6 ayda pil ömrünün gittikçe kısaldığını farkettim. Hatta şöyle ki gece %100 olan telefon sabah kalkınca %20 lere düşüyordu!!! Neyse hızlı şarjı sık sık kullandığım içindir diye düşünüyordum. Pil de çok çabuk %100 şarj olduğu için pil ölüyor dedim kendi kendime. Sonra telefonum ısındıkça kendi kendine reset atma sorunları başladı. Günde 1-2 kez oluyordu sonra aniden 10 dakikada hatta 1 dakikada bir olmaya başladı. Artık kullanılamayacak hale gelince işini iyi yaptığını bildiğim bir tamirciye gittim. Güç ünitesi bozulmuş, bir çok xiamomi telefonda aynı ünite kullanılıyor elimde benzer parçadan var değiştireceğim dedi. 350 TL ye anlaştık. Dedim ki hazır açmışken pili de mi değiştirsek. Tamirci "şimdilik değiştirmeyelim belki sorun güm ünitesi ile alakalı olabilir" dedi. Telefonu geçen hafta aldım ve aynen dediği gibi sorun pilden değilmiş. 1 haftadır kullanıyorum ve 2 günde 1 şarj etmeye başladım. Gece %100 olan telefon sabah %94 seviyesinde oluyor. Benzer şikayetler aramızda illaki vardır aklınızda bulunsun. |
Benzer içerikler
- xiaomi adım sayar
- xiaomi apk yüklenmiyor
- çağrı başka bir cihazda cevaplandı ne demek
- xiaomi güncelleme kapatma
- xiaomi arka planda çalışan uygulamalar kapanıyor
- yurtdışında yaşayanların telefon kaydı
- mi 15 ultra
- redmi note 13 pro fiyat
- en iyi telefon markaları
- xiaomi katlanabilir telefon fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X