< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 7 Mart 2019; 19:29:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 7 Mart 2019; 19:29:32 > |
virus veya guvenlik uygulamalari para tuzagi...
|
o yüzden 2150 veriyoruz hocam
|
Ya anlayamıyorum yeni çıkan Samsung A70 128gb hem de Samsung Türkiye garantili 3000TL, bu cihaz 64gb Xiaomi garantili 4000TL nasıl oluyor? Kaçırdığımız bir nokta mı var?
|
Telefonu iyi araştırıp almak lazım hocam, saydıklarınız zaten telefonun özellikleri, siz araştırmadan almışsınız sanırım.
|
arkadaşlar ürünü ben de almayı düşünüyorum. ama aklıma takılan bir kaç soru var.
1- ürünü satan satıcılar imei kayıtlı olduğunu söylüyorlar. bu imei kaydı patlar mı? 2- bazı kullanıcılar format atınca imei kaydının gittiğini iddia ediyor. böyle bir durum var mı? 3- aynı zamanda güncellemeler nasıl oluyor. güncellemeleri kesintisiz bir şekilde alabilir miyim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
Band 20 Turk Telekom ve Vodafone'nun sık kullandığı frekanslar.
Band 20 olmaması telefonun çekmeyeceği anlamına gelmiyor. Kırsal alanda şebekeyi 3g'ye alırsanız problemsiz çalışır telefonunuz. İnternet hızınız yavaşlar, Şayet otomatikde kalırsa 3ve 4 g arasında şebeke arayacağı için devamlı pil tüketiminiz artar. Tabi olmuşken Band20 olsun ister insan ama Mi ve Mi8se de Band 20 olmadan Yurt içi ve yurt dışı problem yaşamadım bu şekilde. |
Hocam mi9Se telefonum yok ama alacağım için konuyu takip ediyorum foruma emeğin büyük. Teşekkür ederiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 4 Mart 2019; 15:8:25 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 4 Mart 2019; 16:49:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 4 Mart 2019; 22:44:51 > |
|
|
|
|