Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lansmanda Xiomi Mi9 SE tanıtılmadı, sadece Redmi Note 7 ve Mi9 tanıtıldı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'ye gelir mi sizce? Gelirse ne kadar süre alır? Telefonum kötü durumda, mi9 se almak istiyordum ama çıkmadı, redmi note 7 alacağım gibi.
  • 2500 e garantisizi alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Şu anda iyi fiyat Zaman geçtikçe düşer fiyatı ama dövizden dolayı 2200 seviyesinde aşağı düşmeyeceğini düşünüyorum.

• Youtube a Global versiyon videolari düşmeye başlamış. Neden Xiaomi, herhangi bir lansmanda bu cihazın Global versiyonunu tanıtmadi merak ediyorum.

• Alıp kullanan var mı SE modelini henüz çok yeni biliyorum ama
  • HardMuz kullanıcısına yanıt
    Bu konuda biraz yanlışınız var, örneğin Mi8 lite 660 işlemcili imei atılamıyor, fakat mi8 SE 710 işlemcili ve imei atılabiliyor.
    Bu bakımdan ben mi9 SE ye imei işlemi yapılabilecektir diye tahmin ediyorum, inşallah öyle olur.
    1900 TL ye alınabilecek bir cihaz TR ye kaçtan gelir acaba ?
  • tlf ve imei olayı çözülsün diye bekliyorum.. telefon a ihtiyacım var ve sırf bu tlf u bekliyorum

sd710 a imei atılabiliyor olması sd712 ye imei atılabileceği ... ben de ümid ediyorum ama maalesef. durum çok da parlak gözükmüyor şuan için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Bu konuda biraz yanlışınız var, örneğin Mi8 lite 660 işlemcili imei atılamıyor, fakat mi8 SE 710 işlemcili ve imei atılabiliyor.
    Bu bakımdan ben mi9 SE ye imei işlemi yapılabilecektir diye tahmin ediyorum, inşallah öyle olur.
    1900 TL ye alınabilecek bir cihaz TR ye kaçtan gelir acaba ?
    Konu İşlemci ile alakalı değil hocam. Xiaomi, belli cihazdan sonra Açığı kapattı. Durum Xiaomi ile alakalı yani.

Sanırım İmei işlemi yapılabilen son cihaz Redmi Note 6 Pro idi. Bu saatten sonra yine Sd 636,710 işlemcili Cihaz da çıkarsa Xiaomi, yine Imei işlemleri yapılamayacak. Tabi bu durum çözülür ise, tüm Xiaomi cihazlarina (Xiaomi yine açığı kapatana kadar) Imei işlemleri yapılmaya devam edilecek.

Yoksa Mi8 e İmei konusunda müdahale edilemez iken, aynı Chipsetli Meizu 16th ve Oneplus 6T ye halen İmei işlemleri uygulanabiliyor.

Keske bu Mi9 Se içinde dediginiz gibi uygulanabilir olsa, çok uygun fiyata güzel bir cihaz piyasada bulunmuş olur.

Bu cihaz için yorumlari bende merak ediyorum ama, hiç kullanan yok sanırım forumda.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Haklısın biraz daha araştırınca Mi8 SE global olarak çıkmadığı için yapılabildiğini söyleyenler var.
    Mi9 SE global çıkarda TR ye gelmezse sıkıntı inşallah getirirler ama global çıkmazsa direk aliden alırım.
  • Bu cihazda merak ettiğim 2 özellik var , birincisi kamerası Mi 9 ile tamamen aynı mı ? ikinci widevine L1 sertifikası var mı ?
  • quote:

Haklısın biraz daha araştırınca Mi8 SE global olarak çıkmadığı için yapılabildiğini söyleyenler var.
    Mi9 SE global çıkarda TR ye gelmezse sıkıntı inşallah getirirler ama global çıkmazsa direk aliden alırım.
    Hocam pek Globallikle yok bu işin alakası. Mi8 Ee de Global değil ama yapılamıyor?

Global olarak çıktı Hocam Mi9 Se, ama Çin varyanti da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Bu cihazda merak ettiğim 2 özellik var , birincisi kamerası Mi 9 ile tamamen aynı mı ? ikinci widevine L1 sertifikası var mı ?
    Tamamen ayni değil hocam, Lens farki var. Mi9 da 7 Katman, Mi9 Se 6 katman. Açıklanan fark bu ama, belki daha detayına inilirse başka farklarda olabilir.

Ayrıca Mi9 Se de lazer odaklama yok. Birde, Mi9 Se de, Mi9daki Ois e benzer teknoloji var mi bilmiyorum, açıklamalarda görmedim.

Diğer arka Kameralar ise tamamen farklı.

L1 var ama Global versiyonda var hocam. Çin versiyonda yok. Çin cihazina Global rom kurulur mu hiçbir fikrim yok.

• Note 7 alacaktım ama az daha para koyup Mi 9 se mi alsam diye kafam ciddi anlamda karıştı. mi 9 se çift sim ve passaport kayıt yapılırken sanırım bir açıktan yararlanarak daha ucuza yapılabiliyormuş, btk yakında buna önlem alacaktır diye bir şey duydum, bu durumda aldığımız cihaz passaport kayıtlı bile olsa çöp olur mu? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Yurtdışından telefon getirmek yasak. Aliexpress’ten nasıl getirmeyi planlıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxyDogy

Note 7 alacaktım ama az daha para koyup Mi 9 se mi alsam diye kafam ciddi anlamda karıştı. mi 9 se çift sim ve passaport kayıt yapılırken sanırım bir açıktan yararlanarak daha ucuza yapılabiliyormuş, btk yakında buna önlem alacaktır diye bir şey duydum, bu durumda aldığımız cihaz passaport kayıtlı bile olsa çöp olur mu? Bilgisi olan var mı?
    telefonu kaydederken para yatırılıyor parada sabit 600 küsür tl nasıl bi açıkmış o :)
  • champlain C kullanıcısına yanıt
    Avrupadan yolcu beraberinde geliyor, ben aliden alıp adres olarak Almanya, Fransa yada Hollanda ya gönderiyorum.
    Yani direk gelmiyor onu biliyorum ama tabi en önemli faktör imei benim için, sorunsuz yazılmıyorsa her türlü sıkıntı olur.
  • note 7 satışları başladı ülke içinde. baya bir miktarda TR ... firm agarantili diyerek satışlar var ve mi9 se nin kayıtsız fiyatından oldukça da yüksek sayılır fiyatları

mi9 se kısmet ise bu hafta almayı düşünüyorum. 64-128 arasında tereddütüm var sadece. genel olarak tlf içinde 3-5 gb lık mp3 haricinde pek birşey olmuyor. 64 alma durumum daha yüksek

boyut ve görsellik olarak note7 oldukça sexy bir telefon...
    ama teknik olarak bakıldığında mi9 se oldukça iyi değerlerde.

note7 150 euro olarak tanıtımı yapılan bir tlf ülkemizde vergi vs konusu sebebi ile +400euro değerlerinde satışı olması oldukça can sıkıcı.

64gb lık versiyonunu ist da bir satıcı 2300 gibi bir fiyata (global) satışı var

şahsen note 7 yerine, ilerde pasaport kaydı bile olsa almayı düşünüyorum.

kullananların deneyimlerini detaylı bekleriz.. özellikle rom da son durum nedir...
  • Haber doğru ise bayrama kadar satışa çıkar inşallah.https://www.log.com.tr/butce-dostu-xiaomi-mi-9-se-icin-sevindiren-satis-haberi/

• Tum beklentilerimi karsilayacak telefon gelsede alsak :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.