< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruit -- 15 Mart 2018; 8:37:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruit -- 15 Mart 2018; 8:37:24 > |
Hocam tekrardan merhaba birkaç saattir kullanıyorum cihazı. Öncelikli olarak merak ettiğiniz şeyler varsa şu an cevaplayabilirim.
İlk gözlemlerim: - GM5 Plus'ın bataryası anca cihaza ağırlık yapsın diye konmuş adeta. 2 saat ekran süresi alırsam şükrediyordum. A1'in kurulumunu yaptım temel şeyleri ayarladım vs. sonra biraz şarja taktım %94 iken şarjdan alıp kurcalamaya devam ettim 40 dk geçti şu an hala %94 şarjı var. GM5 Plus aç kapa yap %10 şarj giderdi. (Bu 40 dk boyunca açılış hızını görmek için bir kez yeniden başlattım A1'i ama bana mısın demedi %94 sabit) - Parmak camın üzerinde çok güzel kayıyor farkı ne bilmiyorum ama GM5 Plus ile buna dokunca hemen anlaşılıyor A1'in camı daha güzel. - Ekran daha parlak gibi geldi yarın güneş ışığında deneyimleyince daha iyi anlarım tabi. Ayrıca gerçekten düşük bir parlaklık seviyesine kadar kısmak mümkün gece rahat olur. - Açar açmaz sistem güncellemesi geliyor mutlaka kurun. Kurmadan önce birkaç kez klavye dondu ama tüm güncellemelerden sonra şu an yağ gibi. - GM5 Plus ile yaşadığım en büyük sorun sanırım telefonla konuşurken karşı tarafın sesinin çok kısık gelmesiydi. Öyle ki kalabalık bir ortamda karşındakinin ne söylediğini duymak mümkün değil. A1 de ise ahize son sesteyken adeta yayın yapıyor o derece yüksek. - Parmak izi okuyucuyu gayet iyi buldum. Daha önce parmak izi okuyuculu bir cihaz kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım ancak adeta cihazı güç tuşuna basıp uyandırmak kadar hızlı çalışıyor parmak izi okuyucusu. - Apple Music'ten birkaç parça dinledim. Hoparlör bangır bangır. Kulaklık sesini dinleme fırsatım olmadı. - Yarın unutmazsam açık havada birkaç fotoğraf çekip yüklerim. - Telefonun titreşimi de oldukça kuvvetli. Sesini kapatıp sadece titreşimde kullansam bile masanın üstünde sesi duyuluyor titrerken. - Android 7.1.2 ve 1 Ekim 2017 güvenlik yaması yüklü. (İlk başta ağustos yaması yüklüydü.) Aklıma geldikçe eklerim yine başka şeyler. Telefonu tavsiye ederim herkese. Şu şu yüzden almayın diyebileceğim en ufak bir şey yok. |
Eşimle konuşurken başım ağrıyor ama o eşimin sar değeri yüksek olmasından.
|
Sorun değil özellik. Kapatırsan mide bulantısı geçer.
|
Biri 1200 diğeri 2500.
Soruya gel. |
yahu mis gibi telefon arkadaş bu kadar güncelleme bağımlısı olmayın
|
Karşıya ses az gidiyor. Konuştuğum herkes aynı şeyden şikayet ediyor.
|
14 aylık mi A1 kullaniciligim mi9 a bugün geçerek son bulmuştur dostlar.
Bu konuda bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim bundan sonra mi9 konusunda devam edeceğim konuda emeği geçen herkese teşekkür eder cihazlarınızı güle güle kullanmanızı temenni ederim sağlıcakla kalın. |
Demekki 8.0 nisan güncellemesi en sorunsuz guncelleme, son 10 sayfadan bunu cikardim. En azindan ses yuksek, google kamera root atmadan rahatca kuruluyor, pil tuketimi iyi, hizli sarj oluyor vsvs. Mecera aramaya hic gerek yok. Su an temmuz guncellemsi icin uyari veriyor cihaz, kapadim bildirimi ve otomatik guncellemeyi, 9 gelince bakariz artik. 8.1 olunca başımız göğe ermeyecek neticede. Daha baska cihazlarda 5, 6 kullananlar var sorunsuzca.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|