Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

Allahını seven üstüme batarya screenshotı atsın arkadaşlar almak için onu bekliyorum :)
    ben 1-2 haftadır bekliyorum yazıyorum atan yok :D

telefonu almak isteyenler için shiftdelete net in yeni çalışanı galiba bu genç. son aylarda görüyorum videolarında turan gsm i önermiş güvenilirdir muhtemelen orasıda.

Ahmet Emreyoutube
    Xiaomi Mi 9 SE KUTU AÇILIMI ( Türkiye'de İlk )
    https://www.youtube.com/watch?v=u7YxkTLL31M

öyle değilmiş :) yanlış hatırlamışım. şu videonun ilk 1dk sında konuşuyorlar. herneyse.. turan gsmde alternatif olabilir almak isteyenlere zannetmiyorum sorun çıkaracağını.
    Hardware Plusyoutube
    Xiaomi'yi neden seviyoruz? /w Ahmet Emre
    https://www.youtube.com/watch?v=EHaRP8kYHg8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 9 Mayıs 2019; 22:4:11 >

• Merhabalar, uzun bir bekleyiş süresinden sonra Semers iletişimden Mi 9 SE cihazını 2250 TL'ye aldım. Cihaz siyah renkli ve 64 GB. Tasarımı ve görüntüsü gerçekten harika. Elde tok bir hissiyat uyandırıyor bu da gerçekten çok güzel.Hız konusunda fazlasıyla tatmin edici. Kamerayı test etme şansım olmadı. Global cihaz otomatik güncelleme alıyor. Ben IMEI kaydı yaptırmayı düşünmüyorum. Yurt dışına çıkacağım için. Genel olarak böyle.
  • Turan GSM Mehmet kardeşimi de öneririm kefilimdir. Temiz ahlaklı iş yapar. Ben de cihazı oradan aldım ve açıkçası çok memnunum. Yıllardır cihaz alırım kendisinden. Doğubank alt katta uğrayın yardımcı olur size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi performansı nasıl cihazın, kullanan arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi.

• Arkadaşlar imei kaydını mesela semers, Turan iletişim yaparsa sadece fabrika ayarlarına dön mü diyemiyoruz? Bir de kullanmak için 15 gün beklemek zorunda mıyız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

Parmak izi performansı nasıl cihazın, kullanan arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi.
    Parmak izi performansı oldukça yeterli ve paramığımı koyduğum gibi açılıyor. Karşılaştırma yapabileceğim bir android telefonum olmadı; ama iphone 6s'deki parmak okumasından tabii ki çok çok daha iyi.

@sarahaten

Sanırsam EU Stabil rom kurulduğunda telefonun fabrika ayarlarınada dönebiliyorsunuz direkt kendi içinden. Bunun dışında dönmek istiyorsanız twrp ile hızlıca dönüş yapılıyormuş.
    Dipnot: bende bu kısmı araştırdım bayağı satarken sorun olmaması için basit birşekilde dönülüyormuş.
  • quote:

Parmak izi performansı nasıl cihazın, kullanan arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi.
    Arkadan parmak izi okumalar gibi hızlı değil tabiki. Ama Meizu 16 th den iyi. Fakat koruyucu cam takınca daha zor okumaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarahaten

Arkadaşlar imei kaydını mesela semers, Turan iletişim yaparsa sadece fabrika ayarlarına dön mü diyemiyoruz? Bir de kullanmak için 15 gün beklemek zorunda mıyız?
    Dönebilirsiniz tabi ki sorun olmaz. Ama cihazda twrp yüklemişlerse ordan dönmeniz gerekir sanırım. Oda basit zaten. Direk kullanıyorsunuz 15 gün falan bekleme yok.

• Arkadaşlar Semers İletişim den de Turan GSM den de gözü kapalı alabilirsiniz. Her iki arkadaşıda yakinen tanıyorum çokça alışverişimiz oldu. İkisi de hoş esnaf. Forumdan gördüğünüz tavsiye üzeri geldiğinizi veya benim adımı söyleyin ayrıca yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden Shogun

Hocam sahibindende semers iletişim 3 var o mu

Alıntıları Göster
    Semerslerin hepsi bitmiş ama benim aldigimin sonunda rakam yoktu sadece semers iletişim abonelikte 5. Yıl yazan

• Thief. T kullanıcısına yanıt
    arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplar için.

• Imeı kaydı yaptıran kişiler kontrol ettıler mı telefnları ne olarak gözüküyor sıstemde

• quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

Imeı kaydı yaptıran kişiler kontrol ettıler mı telefnları ne olarak gözüküyor sıstemde
    Haftaya yaptıracağım. Nerden kontrol edebilirim?
  • quote:

Gayet yeterli, ekran koruyucu olmasına rağmen stabil ve güzel.

• Bu cihazın kamerası nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thief.

Haftaya yaptıracağım. Nerden kontrol edebilirim?

Alıntıları Göster
    E devletten oluyodu heralde. Aksam bakar mesajı edıtlerım yada ınternetten suan arastırın sız kayıtlı olmadıgı için bısey cıkmaz ama.

Google ımeı sorgulama yazın ılk gelen yerden sorgulayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 10 Mayıs 2019; 14:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

Gayet yeterli, ekran koruyucu olmasına rağmen stabil ve güzel.

Alıntıları Göster
    Hangi marka koruyucu taktın kardeş benimki koruyucu dan sonra pek okumuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

Imeı kaydı yaptıran kişiler kontrol ettıler mı telefnları ne olarak gözüküyor sıstemde
    Hangi telefonun imei numarasını attıysa o olarak görünür. Örneğin arkadaş Samsung s7 imei numarasını attı. Şuan sistemde s7 olarak çıkıyor.

• Beta'ya 9.5.9 güncellemesi geldi yapan var mı?

CHANGELOG 9.5.9

System
    Optimize - Optimize the fingerprint recognition rate of anti-flicker mode

Lock screen, status bar, notification bar
    New - New lock screen clock customization! Available in Settings --> Lock Screen, Password and Fingerprint --> Lock Screen Advanced Settings --> Lock Screen Time Style Customize. This feature does not take effect on third-party themes
    Optimize - Optimize the prompt copy of the password before entering the fingerprint
    Optimize - Optimize the hidden bangs and the status bar switches to non-bangs model status
    Optimize - Optimize the UI style of the screen display
    Optimize - Optimize the calendar icon style under the interest screen display
    Optimize - Optimize the UI and experience of the screen selection page
    Fix - Fix the problem that the fingerprint shortcut function cannot be opened normally under the horizontal screen state
    Fix - Fix the problem that the fingerprint unlocking fails under the interest screen
    Fix - Fix a problem where there was error when the rear fingerprint was locked in a few cases

Camera
    Fix - Fix camera stability issues

Album
    New - Add photo page to add year view function
    Optimize - Optimize classified album cover loading

Setting
    New - Added anti-blink mode, global DC dimming, go to Settings -> Display -> Anti-Flicker mode [MI9]
    Optimize - Optimize Wi-Fi list collation
    Optimize - Optimize Wi-Fi list sorting strategy
    Fix - Fixed an issue where the mobile network type was incorrect in the SIM card status in some cases

Game acceleration
    New - The new version of the game accelerates the homepage, and the interface style is completely new.
    Optimize - Game toolbox is fully upgraded, support one-click switch network card function

Virus scanning
    New - Added support for "one-button change"

Security center
    Optimize - Optimize the response speed of the harassment interception record page
    Fix - Fix the bug that the double open APP disappears after the phone restarts.

Google Çeviri = Değişiklikler 9.5.9
    Sistem Optimize et - Titreme önleme modunun parmak izi tanıma oranını optimize edin
    Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu Yeni - Yeni kilit ekranı saat özelleştirme! Ayarlar -> Ekranı Kilitle, Şifre ve Parmak İzi -> Ekranı Kilitle Gelişmiş Ayarlar -> Ekranı Kilitle Zaman Stili Özelleştir. Bu özellik üçüncü taraf temaları üzerinde etkili olmaz
    Optimize et - Parmak izine girmeden önce şifrenin hızlı kopyasını optimize edin
    Optimize et - Gizli patlamaları optimize edin ve durum çubuğu patlama dışı model durumuna geçer
    Optimize Et - Ekran görüntüsünün UI stilini optimize edin
    Optimize Et - İlgi çekici ekran görüntüsünün altındaki takvim simgesi stilini optimize edin
    En İyileştir - Ekran seçim sayfasının kullanıcı arayüzünü ve deneyimini optimize edin
    Düzeltme - Parmak izi kısayol işlevinin yatay ekran durumunda normal şekilde açılamaması sorununu düzeltin
    Düzeltme - Parmak izi kilidinin kilitlenmesinin ilgi ekranının altında kalmaması sorununu giderin
    Düzeltme - Bir kaç durumda arka parmak izi kilitlendiğinde hatanın oluştuğu sorunu düzeltin
    Düzeltme - Kamera kararlılığı sorunlarını düzeltin
    Albüm Yeni - Yıl görünümü işlevi eklemek için fotoğraf sayfası ekleyin
    Optimize Et - Sınıflandırılmış albüm kapağı yüklemesini optimize edin
    Ayar Yeni - Göz kırpma önleme modu, genel DC karartma eklendi,
    Ayarlar -> Ekran -> Titreşim önleyici mod [MI9] bölümüne gidin
    Optimize Et - Wi-Fi listesi harmanlamasını optimize edin
    Optimize Et - Wi-Fi listesi sıralama stratejisini optimize edin
    Onar - Bazı durumlarda SIM kart durumunda mobil şebeke türünün yanlış olması sorunu düzeltildi.
    Yeni - Oyunun yeni sürümü ana sayfayı hızlandırıyor ve arayüz stili tamamen yeni.
    Optimize Et - Oyun araç kutusu tamamen yükseltildi, tek tıklamayla anahtar ağ kartı işlevini destekleyin
    Virüs tarama Yeni - "tek tuşla değişiklik" desteği eklendi
    Güvenlik Merkezi Optimize Et - Taciz durdurma kayıt sayfasının yanıt hızını optimize edin
    Düzeltme - Telefon yeniden başlatıldıktan sonra çift açık APP'nin ortadan kalkması hatasını düzeltin.

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Kimsede bl acik olmadigi icin deneyemiyor ki :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.