|
Bildirim
Çarşıdan aldım 436 dolar, eve geldim 4500 TL...
|
boyu 135mm geçmeyen ekranı 5" ustu f/p telofunu neden üretmezler anlamış değilim...değil xiaomi diğer ureticilerdede bu secenek bulunmuyor.. tek istisna var oda sharp aquos r2 compact oda çift çentik yapmışlar ve turkiyey gelmez.
|
Yine 36719638 model piyasaya sürüp, en önemli farklari yaratan özellikleri tepe modele yükleyeceklerse o iş yaş.
|
Büyük potansiyel vaat eden TOF kamera, arkada yazılımla süper işler çıkarabilecek IMX586 ana sensör ki f/1.7 diyaframla gelmeli artık, 1.6 da olur... Önde ise "Otomatik netleme ümidim yok ama en azından EIS olsun" dediğim yine canavar gibi IMX576 selfie sensörü, Super Amoled ekran, SD 855 işlemci, X24 5G modem, bir de artık yağmur ya da basit su dökülmesinden koruması varsa ve ön-arka camlar iPhone XS gibi omuz hizasından düşse bile kırılmayan camlarsa (Gorilla Glass 6?) 436 dolara bu cihaz resmen bedava olur ??
Hee bir şey daha var, şu mikrofon işini çözmeleri gerek, amiral gemisi Xiaomilerin videolarında sesler cidden berbat çıkıyor... Edit; X24 modem en güçlü 4G modem imiş 5G değil fakat o da yeterli aslında, gigabit modemden bahsediyoruz burada :) |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 5 Ocak 2019; 14:15:18 > |
|