Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.815
Cevap
297
Favori
1.806.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Avrupa yakasında güvenilir değiştirebileceğim bir yer var mı GENPA falan varmış sanırım Kadıköy de eğer oradan memnun kalan varsa gidebilirim .

• Çıtır Para kullanıcısına yanıt

Tahtakale Enes Budak 👍 işçilik dahil 400₺ öneririm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Pixel 5 romunu kullanan var mı ?

Evox A13 kullanıyorum güncel, çok iyi

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Pixel 5 deki gibi Google fotoğraflar sınırlama olmadan depolama olayı var mı acaba ?

Var sınırsız kullanıyorum

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

indirebileceğim link vs var mıdır hocam Mi 9T için Pixel Exoerience link indiremiyorum.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-xiaomi redmi k20/mi 9t (davinci) - pixel experience
    Xiaomi Redmi K20/Mi 9T (davinci) - Pixel Experience
    https://download.pixelexperience.org/davinci

Download sekmesinin altındaki indirme sayısına tıklayınca indirme linki açılıyor

NOT: PIXEL kendi recovery uygulamasını öneriyor (Download recovery image sekmesinden indiriliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgaziyilmaz75 -- 10 Ocak 2023; 10:37:55 >

• hgaziyilmaz75 H kullanıcısına yanıt

Hocam baştan sona adım adım gösteren video var mıdır acaba ? recovery ve romu bilgisayara indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çıtır Para -- 10 Ocak 2023; 17:14:27 >
  • Arkadaşlar batarya bitik internette iki batarya gördüm tavsiyeniz neler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Pixel Experience ve sitedeki .img dosyasını indirdim. Mi Kilit açma durumu da açık şu an nasıl bir yol izlemeliyim ? 2 gündür uğraşıyorum pixel rom için yardım çıkarsa süper olur buradan.

Hocam bootloader kilidi açıldı ise TWRP recovery kurabilirsiniz.
    (dokümanda magisk kısmını atlayın)
    Güncel twrp sürümü 3.7.0
    https://tekniknot.com/xiaomi-mi-9t-root-yapma/

Sonrasında resimdeki aşamalar ile rom zip dosyasını yükleyebilirsiniz.

Bazı yardımcı olabilecek yönergeler burada da mevcut.https://wiki.pixelexperience.org/devices/davinci/install/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 12 Ocak 2023; 9:6:14 >

• simaros kullanıcısına yanıt

genpada yaptırdım ben 360 tl memnunum

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• mi9t baya iyi telefonmus ya sanki, birçok yeni veya eski telefona kırk çeker bence, batarya değiştim sadece başka sorunu olmadı

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    Kayıtlı cihazı yapar mı hocam batarya değişimi

• Bilmiyorum kayıtlı ne demek

• Arkadaşlar ekranın sol tarafında durupdururken en üstten aşağıya doğru boylamasına bir çizgi çıktı. Bunu genellikle Samsung S6 ya da Samsung Note 5 gibi cihazlardan biliriz az çok. Aradabir de oyun açtığımda aniden başka taraflardan boylamasına çizgi çıkıp gidiyor ama bu bahsettiğim sol taraftaki hiç gitmiyor. Var mıdır fikri olan?

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran ölüyor sanırım

• Merhaba,

Linkteki kılıftan elinde olan satmak isteyen var mıdır acaba? Bayadır arıyorum. Satıştan kalktı herhalde.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-amazon
    Spigen Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro / Redmi K20 Kılıf Silicone Fit (Silikon) Charcoal - S53CS27419
    https://www.amazon.com.tr/Spigen-Silicone-Serisi-Xiaomi-Uyumlu/dp/B07T2FW8HH
  • 
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.