Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.815
Cevap
297
Favori
1.806.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    play.google.com
    Touch Screen Test - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.rallwell.siriuth.touchscreentest

Test edin hocam, olmadı yedek alıp hard reset ile deneyebilirsiniz.
    Sonrası servis gibi görünüyor.

@Ordinaryus1 hocam
    telegram
    𝕁𝕖𝕫𝕫𝕒𝕪 🇪🇨 ᵈᵃᵛⁱⁿᶜⁱ in TheStrechh Builds | Davinci
    https://t.me/TheStrechhSupportDavinci/3067
    test edebilirsiniz güncel rom.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mi9T için Leica ve/veya Miui Kamera

Önce readme okuyun, magisk için zip.
    root olmayan miui/aosp cihazlar için de apk mevcut.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Merhaba benim telefonda da telefonla konuşurken karşı tarafın sesini çok çok az duyuyorum sesi sonuna kadar yükseltiyorum ama yanımdan araba geçse sesi basıyor ve duyamıyorum

Mi 9T kullanıyorum global 12.1.1.0 versiyon

Arkadaşın başka model olan bir xiaomi telefonu alıp konuşma yaptığım zaman ise sesi kısıyorum çünkü çok çok fazla geliyor bana ama benim telefonda hiç duyamıyorum

Daha önceleri böyle bir sorunum yoktu bence....

• mad2mad3 kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimal dış fırçası ile ahizeyi temizlemek gerek

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

acaba sürümden flanda olabilir mi ?

• Sakız yapıştırarak ahize kulaklık izgarasindaki tozları çekmeye çalışın kürdan ucuyla gene çok bastırmadan, sürümden değil sıkıntı ızgara tozla kapanıyor zamanla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mad2mad3 kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda ben de temizlik yaptım eskisi gibi oldu.

Uzun süredir ses kısık geliyordu önemsemiyordum, son zamanlarda da hoparlöre alıyordum artık duyamadığım için.

Temizlik şart nasıl yaparsanız yapın ama temizleyin yada bi telefoncuya temizletin.

• Fotoğaf kalitesi olarak sürümler arasında fark var mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefilcix kullanıcısına yanıt

denemeniz gerekir hocam, proje sürekli geliştiriliyor.

ek olarak çinli şu proje de mi9t ye destek vermeye başladı, o da denenebilir.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-github
    Releases · a406010503/Miui_Camera
    https://github.com/a406010503/Miui_Camera/releases

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 24 Aralık 2022; 19:34:18 >
  • Merhaba hocam teşekkürler belki önceden sorulmuş olabilir de Gcam son sürümlerin de resim çektikten sonra resmi görüntüleyemiyorum,

galeriye geçiş yapamıyor,telefon rootlu değil ,bir çözümü var mıdır ? tşkler

• QRX kullanıcısına yanıt

Orjinal pil taktıklarına güvenilir mi acaba? Ya da Deji batarya nasıldır?

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Yüklü rom/sürüm nedir ve hangi gcam uygulamasında test ettiniz.

Benim kullanım aosp Android 12.1 ve google fotoğraflar ile kullanıyorum.

• s0ft kullanıcısına yanıt
    Orijinal mi bilmem de pil sorunum düzeldi. L

• Herkese selam. 3,5 yıllık Mi 9T telefonumun bildirim çubuğu kısmındaki dokunmatik tamamen gitmiş. Ana ekran dışında hiçbir yerde bildirimleri yada görev merkezini açamıyorum. Ana ekranda nerden indirirsem indireyim bildirimler açılıyor neyse ki. Uygulamayla test yaptım orayı algılamıyor. Ne zaman kulaklık takıp oyun oynasam ya da YouTube'a girsem kendi kendine dokunmaya başlıyordu (sanki çoklu dokunmatik daha da etkiliyordu). Kilitleyip açınca düzeliyordu. En son kulaklık girişinden şüphelendim ne alakaysa. Bugün farkettim ki tepesi çalışmıyor. Sorun daha da ilerlemezse idare ederim bu şekilde. Telefonun uygulama açma hızı, bataryası iyi durumda. Ekranın tamamen gitme riski var mıdır, Çin'den ekran alınır mı sizce? Yazılımsal olma ihtimali 0 diye düşünüyorum. Yeniden başlattım telefonu, kulaklık takıp denedim algılamıyor. Öneriniz var mı?

Ekleme: Şarja takıp denedim, şarjdayken kulaklık takıp denedim olmadı. Eskiden Nokia ekranına çakmak ateşleyiciyle elektrik veriyorduk oradan esinlendim bir de şarja takıp deneyeyim dedim.

Ekleme 2: Şarj %100 olduktan sonra çektim denedim düzelmişti 1 dakika geçmedi arada bir tam o sıraya kendisi dokunuyor. Yine gidici gibi.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 31 Aralık 2022; 2:15:52 >

• Ekran degisimi yapın bence sorun ilerleyebilir elbette ve yan sanayi ekranlar orjinal kadar kaliteli goruntu vermese de kullanılmayacak kadar da kalitesiz olmaz.. bunlar kalite kalite oluyor mesela kaliteli bir yan sanayi IPS orjinal IPS e cok yakindir.. ben olsam kendim de ugrasmazdım hatta cünkü ekranın cinden bozuk gelme ihtimali var.. ekran denen sey cok nazik davranılması gereken bir parca sonucta ve cinden gelecek.. telefon tamircisinde garantili olarak degistirtirdim.. onlara bozuk ekran geldiyse onların sorunu olur sonucta calısan bir ekranı riske girmeden taktırmıs olursunuz.. amoled olmaz fakat IPS olur bir süre kalitesiz gibi gelir cunku amoledden gececeksiniz fakat sonra alısırsınız.. telefon hala kullanılabilir cünkü uygulama hızı ve pil olarak tatmin ediyorsa yeni cihaz almak gereksiz olur.. gereksiz para harcamaya her sekilde karsıyım.. ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 31 Aralık 2022; 10:44:12 >

• Warlord384 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• Bazı haber sitelerinde MIUI 13 android 12 güncellemesi alacak diye haberler çıkmaya başladı doğruluğu nedir bilen var mı?

• Sırf şu aksesuar seçeneği yüzünden iPhone alıcam. Piyasa da ki bütün privacy ekranları denedim hepsi aynı ya hepsi millet iPhone 'na takıyor ekran zift gibi bizde ki sadece göz bozmaya yarıyor. Makina kesim denedim aynı Zore'nin davin denedim aynı bilinmeyen adı sanı olmayan markalar denedim aynı tek denemediğim Zore'nin diğer ürünü oldu onda da büyük ihtimalle sonuç aynı olucak. Kılıf deseniz dara aksesuara stock gelirse alıyorum.

• Batarya değişiminden memnun kalan 9T K-kullanıcısı var mı acaba ?

• Çıtır Para kullanıcısına yanıt
    Niye memnun kalan olmasın ki?

Güzel yerde değiştirirseniz hala gideri olan bir cihaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.