Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.815
Cevap
297
Favori
1.806.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Götürdüm adama başta ma mu yaptı, bataryanın altında sıkışmış kablo onu düzeltilnce ses geldi dedi. Sorun çözüldü yanj eyvallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Xiaomi.EU V14.0.9.0 Nitro | Android 13

Bu romu aktif bir şekilde kullanıyorum. Bana tek problem yaratan yeri otomatik ekran parlaklığı oldu onuda ek bir programla çözdüm. Güncel akıcı pil süresi fena sayılmayacak bir rom.

• kobra.005 kullanıcısına yanıt

Sanki kurmuştum onu nitro aklımda kalmış 😄 kasıyor gibi geliyor bana, aospa fazla mı alıştım bilmiyorum

• Aosp ios gibi akışkan oluyor. Ama bende de aosp çok şarj yemişti hangisi hatırlamıyorum. Deep sleepe girmiyordu. Sanırım onun için cep modlarini kapatmak gerekiyormis sensör sürekli açık kaliyirmus vs. Bu aosp önerirsin belki denerim yine ileriki bir tarihte :)

• kobra.005 kullanıcısına yanıt

Evox iyidir son sürüm çıktı yine tavsiye ederim

• şirket Galaxy S23 verdi ama S23'e geçesim gelmiyo. Mi 9T hâlâ gözüme harika görünüyo 4 senedir kullanıyor olmama rağmen. kendi romuyla kullanıyorum hâlâ, çok seviyorum bu telefonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom rom kursan daha da uçar cihaz :)

• Faıthful kullanıcısına yanıt

En son telefon olarak P30 Pro larda da var. Ancak olmayan yeni sürüm telefonları için araştırdığımda, ciddi bir dezavantaj yaratmayacağını düşünerek bugün kardeşime bir P60 Pro satın aldım. Google konusu biraz gereğinden fazla abartılıyor. Servisleri tamamen kullanmanız henüz engellenmiş değil, servisleri kullanmak için sağlıklı çalışan alternatifler var.

Umarım bi gün dünya google tekelinden kurtulur.

• Tekrar merhaba arkadaşlar. Jjaqcnbuilderi açınca dosya bulunamadı hatası alıyorum. Tarih ayarlarını da Ekim 2019a almama rağmen düzelmedi. Bunu nasıl halledebilirim?
    İkinci sorum bu telefonun Orjinal IMEI numarası da lazım galiba. Daha önce IMEI kaydı yaptığım için Orjinal numaraya ulaşamıyorum. Bu Orjinal IMEI numarasını öğrenebilir miyim? İlk IMEI kaydı yaptığın sırada qcn dosyalarını kayıt etmiştim duruyor saklıyorum, o dosyalarla orijinal IMEI numarasını ulaşabilir miyim

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• miui 14 mayıs güvenlik yaması ve stok uygulamalarının güncel hali.

Öncelikle
    buradaki recovery ile format data, wipe dalvik+ cache+ vendor+ system yapalım.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 12 Haziran 2023; 11:19:10 >

• 2 adet link var bro? Hangisi hangisinin?

• Memnun musunuz bu romdan? Şarjı nasıl gidiyor? Telefon kasıyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefon bir saattir böyle kaldı?

• azizsilin A kullanıcısına yanıt
    https://www.mediafire.com/file/un527gfpqpsi9w4/OrangeFox-R11.Unofficial-davinci.zip/file?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Buradaki recovery ile önce format Data, wipe cache+ dalvik+ system sonrası kurulum deneyin.

• Twrp ile rom kuruyorum, şu an telefon açılmadığı için verdiğiniz linki telefona Kuramam

Önce formata yaparsam telefona indirdim rom dosyası silinmez mi?

format Data yaptım telefondaki rom silindi, hafıza sıfırlandı sıfırlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizsilin -- 12 Haziran 2023; 11:25:16 >
  • Allah’tan twrp ye giriliyor da bilgisayardan kabloyla dosya yükleyip Twrp den yeni rom yükleyebilirim, önceden fastboot a girebiliyordum şimdi ona da girilmiyor, brick olmadığına seviniyorum şu an

• Öncesine Orangefox recovery yüklenmeli. Onu da twrp içinden veya fastboot ile kurabilirsiniz.

Sonrasında romu Pc üzerinden kablo ile veya adb yada otg usb ile dosyaları atabilirsiniz.

• En başta yazılsaydı iyiydi bu açıklama, yani milletin telefonu komple kapanabilir

• azizsilin A kullanıcısına yanıt
    Telefon kapanması nedir hocam.
    Hiç açılmaması mıdır. Farklı cihaza ait rom kurulmadıysa ki artık recovery izin vermiyor, cihaz brick olmaz.

Rom kuran kişi yedeklerini kendi almalı sonrasında cihazın tamamen silineği bellidir.

Recovery yâda fastboot'a her zaman girerek kurulumları; adb, otg yada pc ile yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 12 Haziran 2023; 11:42:5 >
  • 
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.