Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.813
Cevap
300
Favori
1.799.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağlam gelir. Deji mi 9t diye aratın çıkar. Değiştirme aparatı dahil koyuyorlar elinizde yapıştırıcı varsa kendiniz bile takip halledebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 👍🏻👍🏻👍🏻

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefon ile yolun sonuna gelmeye başladık, sol üst köşeden ekran açılmaya başladı ve telefonun ekranını gerdirmeden dokunmatik basmama durumu yaşıyorum sıklıkla. 25 Mart 2020'den beri kullanıyordum. Gerçekten hiç pişman etmedi.

• mc_sincap kullanıcısına yanıt
    2 kere alıp değiştirdim, biri 9t için biri farklı bir telefon. Eliniz yatkınsa değişimi kolay. YouTube'da mi9t pil değişimi ile ilgili videolar da mevcut. Ben de tavsiye ederim. 1 sene içinde pil performans düşüyor ama 1 sene içinde ücretsiz değişim de sağlıyorlar.

• Merhabalar, bende de telefon aşırı derecede yavaşlamaya başladı. Format atmayı düşünüyorum ama imei atıldı gider mi gitmez mi hiç bilmiyorum. Nasıl yapacam hiç bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok minnettar kalırım. Dm leri bekliyorum.

• Hızlı yapıştırıcı ile yola devam, gerçekten böyle bir telefon ben görmedim. Arka kapağım ikinciye değiştirdim ama kırıldı, var mı tavsiyesi olan.

• Telefonum miui10 versiyonlu bir zamanlar güncellemeyle ekran süresinin çok düştüğü söyleniyordu en son güncellemeyle bu sorun düzeldi mi? En son sürümü tavsiye edermisiniz? Rom atma gibi şeyler yapmayı bilmiyorum kendi romuyla pili değiştirince 1 günü çıkartır mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• teco1095 T kullanıcısına yanıt

Aynı versiyonda kalın derim. Rom atarak android 14 çok seri pil olayı iyi ama bilmediğiniz için yükseltme yapmayın daha kötü oluyor ekran süresi

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Elimde 9T Pro var sizce Deji mi daha iyi Rova mı?

• Babam da da. Var bu telefonfdan,ekrani kirilmis orjinali 3300 tl istiyorlar, cok pahali geldi bana, uyguna ekran tavsiyesi olan varmi , bildiginiz memnun kaldiginiz ?

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

3300 TL ekran için absürt ben dün 9T Pro'yu 4000 TL ye aldım telefoncudan.

Ha kozmetik olarak 7/10 alır ama iş görüyor. Batarya değiştirmek gerekli o kadar.

• Arkadaşlar merhaba. Konu halen güncel olduğuna göre kullanan arkadaşlar var benim gibi.. Söyle bir sorunum var.

YouTube uygulamasına girdiğimde görüntü kalitesi veya hızı ayarlamak istediğimde ilgili ekran beyaz oluyor. Karanlık modla ilgili olduğunu yazan mesajlar gördüm ınternette ama çözüm bulamadım. Telefonu 5 yıldır karanlık modda kullanıyorum. Şu ana kadar sorun yoktu. YouTube uygulaması güncel.

Benzer bir sorun yaşayan var mı acaba?

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• SouthhPark kullanıcısına yanıt

Ayarlarda ekran kısmından Daha fazla Koyu mod seçeneğine gel, YouTube'un tikini kaldır.

• deepthroattoyouall kullanıcısına yanıt

Malesef ilgili kısımda YouTube bulunmuyor.

• Deji batarya güzel iş çıkartıyor. Son sürüm CrDroid yüklü. Sd855.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• CHiBLaST C kullanıcısına yanıt

Deji iyidir. Alphadroid kullanıyorum ben de

• ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

27W hızlı şarj olarak gösteriyor ama 30W şarj ediyor umarım Deji bataryaya bir şey olmaz. Zaten başta bi 45W a çıktı sonra kesti 35W a düşürdü sonra tekrar aynısını yapıp 30W a düşürdü.

• Mi 9T'yi emekli edip S23'e geçtim. 2 ay falan oldu fark ettim ki pek de gerek yokmuş . Gerçekten baya keyifli bir telefondu ve hala taş gibi her işi görüyor .

• CHiBLaST C kullanıcısına yanıt

Uygulama nedir

mi9t 18w üzeri hızlı şarj alıyormuydu?

• 
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.