Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.813
Cevap
300
Favori
1.799.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone geçeyim diyorum ama 8 plus şuan iş görür mü kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Eşimde 8 plus var, donma kasma vs. yok. Pil sağlığı sadece %75. Ekranı boyutu çok büyük sadece, ele zor oturuyor.

• hipoksii H kullanıcısına yanıt

6.72 inç telefon kullanıyorum 😀 sadece çöp diyorlar iPhone 8 plus için o yüzden sormak istedim. Halen alınır mı? Güncelleme olayı ios bazında bitti çünkü kaç yıl daha götürür. 8 plus ile iPhone se 2020 arası kararsız kaldım

Valla çöp değil gayet akıcı üstad. Güncelleme konusunu bilmiyorum pek.

• hipoksii H kullanıcısına yanıt

Hafıza en az 128 lazım sanırım iPhone da yer lazım diyorlar

• Orijinal rom ile direnenler arasındayım. Ekranın üst kısmında sıcaktan mıdır bilmem ama yavaş yavaş paneli salma durumu oluşmaya başladı. Sanırım vedalaşacağız ama telefon her anlamda tüm ihtiyaçlarımı harika görüyor. Nasıl bir model çıkartmışlar gerçekten helal olsun.

• Telefona root atıp custom rom yüklemek istiyorum, bu işlemi daha önce hiç yapmadım. Elim yatkındır ancak adım adım kısaca anlatabilecek var mı? Bir de güncel dosyalara nasıl ulaşabilirim, rom önerilerine vs?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esokmen kullanıcısına yanıt
    hayatımda kullandığım en iyi telefon Mi 9T. geçen sene şirket Galaxy S23 verdi ama remote evden çalıştığım için evde olduğum süre boyunca S23'ü elime almıyorum. hep Mi 9T ile iş görüyorum. bayram tatiline memlekete giderken bile yanımda iki telefonu da götürdüm.

bende de stock rom var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodeater kullanıcısına yanıt

Aradığınız yer burası telegram mi9t sayfası

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-telegram
    Xiaomi Mi 9T / K20 Türkiye 🇹🇷
    https://t.me/xiaomi_mi9t_turkiye

• Merhaba,

Arkadaşlar GPS te sorun yaşıyorum, bir anda sinyal kayboluyor, bir süre sonra geliyor ama bazen 5 dakika sürebiliyor, farklı uygulamalarda da denedim sonuç aynı, GPS sinyali ile ilgili sanırım.

Stok rom (rootsuz) kullanıyorum ne yapabilirim, tavsiyeleriniz nedir, veya GPS in sağlıklı olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Telefon Hakkında>Tüm Özellikler> Çekirdek sürümüne 5 kere basınca donanım testi menüsü açılıyor. Orada GPS kısmı var. Ben test ettiğimde şöyle bir sonuç aldım. Testi evin içinde yaptım. Konumunu bulduğu süre ve iletişime geçtiği uydu sayısından bir miktar anlaşılır diye düşünüyorum.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Bu telefonu uzun zamandır iş telefonu olarak kullanıyorum ve gün içinde sürekli navigasyon olarak kullanıyorum araç içerisinde. Çok nadir GPS sinyali kayboluyor. Bu değerlerin düzgün olduğunu varsayabiliriz bence.

• Teşekkürler.

Bağlantı kuruyor onda sıkıntı yok, bende 16 saniyede 25 uyduya bağlandı, ancak sorunum bağlanma değil, belli bir süre sonra sinyal kayboluyor ve uzun süre bekliyorum bağlanmasını, bazen yolumuzu kaybediyoruz, bazen de dönülecek yeri kaçırıyoruz.

• Telefonun dört yıl arayla pil sağlığı değerleri. İlk iki ekran görüntüsü kullanmaya başladığım ilk zamanlarda 19 Mayıs 2020'de alındı, diğer ikisi ise bugün. Hala bir günü çok rahat çıkartıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepthroattoyouall -- 24 Haziran 2024; 20:54:46 >

• Benim cihaz yine bozuldu. Bu defa önce donuyor sonra reboot ediyor. CPUdan diyorlar. Tamici sağlam CPU bulursa takacak. En azından yedekte dursun

• Alphace A kullanıcısına yanıt

Alphadroid yükledim son sürüm yağ gibi akıyor halen. Leica kamera içinde 🥳

• Ankarada nerde batarya değişimi yapabilirim yada netten alabileceğim bi yer var mı?

Not:Telefon hala ilk aldığım gibi kullanıyorum güncelleme vs hiç bişey yüklenmedi telefona batarya bile değişmedi daha 😁😁

• mc_sincap kullanıcısına yanıt

Batarya değişimi ve rom yazılım atılınca farkı görün 😀

Bataryayı nerden alacam neresi güvenli bilmiyom bulupta değiştirirsem baya bi gene işimi görür bu telefon aldığım gibi orjinal haliyle kullanıyom rom falan atmak la bile uğraşmam bişey olursa yedek telefonum yok o yüzden telefonu güncellemedim bile aldığım gibi duruyo hala 👍🏻👍🏻👍🏻 ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• mc_sincap kullanıcısına yanıt

Deji iyidir alın telefoncuya götürüp değiştirin 🙏

Netten alsak sağlam gelir mi? Yani hangi siteden almak gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_sincap -- 7 Temmuz 2024; 6:8:22 >
  • 
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.