Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 64GB (Resmi Distribütör) Amazon 1615TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
10.572
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aynanınİçi

Arkadaşlar bu xiaomilerde garantisiz olanlarda fiyat daha da düşük. Garantili olanlarda ithalatçı garantili değil mi? Merak ettiği bu ithalatçı garantisinin gerçekten pratikte düzgün iş gören bir servis garantisi olup olmadığı. Yoksa fiyat avantajı nedeniyle garantisiz olanları mı tercih etmeliyiz söz konusu xiaomi olunca?
    Garantisiz cihaz almayın. Hatta Türkiye'de garantili olsa da olmasa da değişen birşey yok gibi laflari da dikkate almayın. Geçen sene mi4 tamir edilmeyince yerine j5 prime gönderdiler. Geçen ay da delta direk para iadesi raporu verdi 1.5 senelik telefona. Tuketici haklarına gitmekle dahi uğraşmadim. Bunun haricinde thh ye gitmek zorunda kalsanizda paranızı alma şansınız yüksek. Garantisiz alınca sorun çıkarsa alır telefonu çöpe atarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Ne var şu cihazı az küçük yapsalar lite gibi bir de pilini 4000 koysalar
    kesinlikle katılıyorum. ne o öyle tuğla gibi 159 mm. bir de lite'a 4000 mah batarya koyup buna 3050 koymaları da saçmalık. yoksa incelemelerdwn gördüğüm kadarıyla kamerası, hızı gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

kesinlikle katılıyorum. ne o öyle tuğla gibi 159 mm. bir de lite'a 4000 mah batarya koyup buna 3050 koymaları da saçmalık. yoksa incelemelerdwn gördüğüm kadarıyla kamerası, hızı gayet iyi.

Alıntıları Göster
    Ben ne zamandır kafama göre bulamadım bekliyorum bakalım seneye alırım olmadı şu an J7 Prime kullanıyorum götürüyor şimdilik.
  • albati kullanıcısına yanıt
    Hocam bir süredir kullanıyorum bence 1600 lira çok iyi fiyat. Sizinki lite olmasın. O fiyafa anca lite verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Dediğiniz gibi adres isim farklılığı gibi durumlarda oluyor böyle şeyler. Bu durum için kredi kartı ekstresi bir yere faxlanıyordu galiba ama tam emin değilim. Amazonun genel konusunda daha bilgili arkadaşlar vardır oraya bir sorun isterseniz
    Bilseydim böyle sorun yaşayacağmı. Arkadaşımın kartını kullanmazdım. Faxla ilgili mail gelmedi bana. Amazon müşteri hizmetlerini aradım konuyla ilgili form oluşturdum bekliyorum. Birde telefonun fiyatı yükselmiş.

• 9 farklı Karttan aynı hesaptan alışveriş yaptım. Yukarıda arkadaşın dediği gibi kredi kartı ile alıcı ismi tutarsa sıkıntı çıkarmıyorlar herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat artmış

• Dün aldım telefonu biraz kurcaladım birşey dikkatimi çekti. Kamerayı açınca sol tarafta çekilen fotoları gösteren galeriye giden bir tuş var, kamerayı açınca veya çekim modunu değiştirince bu tuş işlevsiz oluyor yani çektiğiniz fotolara buradan baksmıyorsunuz. Sizde de öyle mi acaba. Şu ana kadar kullandığım bütün
    androidlerde bu tuştan direk fotoğraf lara ulşabiliyordum. Sistem hatası mı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free_nco -- 7 Aralık 2018; 9:53:18 >
  • delta servis garantili telefon kullanan var mı? Delta Servis garantili olanların fiyatları daha düşük, acaba riskli olur mu?
  • Teşekkürler hocam bilgi verdiğin için. Bugün gelmis telefon.

Kutuda ve telefonda dikkat etmemiz gereken noktalar var mı? Kutuda evofone yazısı var. Global version yazıyor yine kutuda. Fatura da imei numarasi yazması gerekir mi?

Fiyat arttı şu an ancak yeni stok geleceği ile ilgili bilgi vardı. Stok gelince tekrar bu fiyata gelebilir herhalde.

• selcuklu50 S kullanıcısına yanıt
    1615 lik fırsatı kaçırdık. Ben de bekliyorum. Güzel bir fırsattı. Bu fiyata bir dha düşer mi sanmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaçırmasak iyiydi

• Lite mı?
  • serhatti S kullanıcısına yanıt
    normal olandı

Araştırıp alırım demiştim kampanya bitti

• Arkadaşlar bidaha gelmez mi bu telefon bu fiyata? Çok güzel bir fırsattı

• bourbone kullanıcısına yanıt
    yurtdışı ve paralel fiyatlara bakarak bu seviyelerde hatta daha alt fiyatlara gelmesi kuvvetle muhtemeldir..

amazon almanyada 220€ satılıyorki bunda %19 kdv de dahil mesela..

• Aşırı arttı ama 1615 TL çok iyi bir fiyattı

• Batarya kötü ya şuna neden 4000lik koymamışlarki

• kadillakkk kullanıcısına yanıt
    n11 in 11.11 indirimin de satıldı mi store tarafın dan 16xx tl lerde bişeydi kuponla 1600 e geliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadillakkk

sizin o fiyata aldığınız a2 lite modelidir. a2 modeli o paraya hiç ama hiç satılmadı.

Alıntıları Göster
    32 gb modelini 1510 tl amazon reis den aldım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.