Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zenyxia

https://xiaomidevices.tr.gg/MIUI-11.htm
    https://c.mi.com/thread-2533577-1-1.html

Belki daha iyi kaynaklar da vardır bilenler varsa yardımcı olabilir ama ben buradan yapmıştım arkadaşlar. Bu 11.0.7 en son güncel sürüm. Hem sistem uygulamaları güncelleyici hemde Android one gibi telefon güncellemesi var. Telefon güncellemesi ne kadar sağlıklı çalışıyor bilemiyorum kullanmadığımdan. Ben 11.0.5 kullanıyorum. Ram yönetimi hariç (o da bir sürü ıvır zıvır tema, hareketli arka plan derken normal sanırım) memnunum Miui'dan.
    Selamlar özelden mesaj attım yardımcı olursanız sevinirim zira telefon çöpe döndü şimdiden teşekkürler..

• cemres 06 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Merhaba teşekkür ederim..Aktif sosyal medya kullanıuorum kedi sahiplendrme yapıyorum..Akıcılık ve pil ömrü önemli benim için 11 0 7 stabil ise güncelleme de önemli değil..Bir de artık sıkıldım bu arayüzden GM den beri hep saf android kullandım..Bakalım yakın zamanda geçmeyi planllıyorum..Pil ömrü nasıl..teşekkürler..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Çok Teşekkür ediyorum..Bu yeterli benim için yukarda link verilmişti ordan indirip kuracağım biraz da MİUİ arayüz kullanalım forumlarda da aratırma yapıp kullanıcı deneyimlerine göre hareket edeceğim artık umarım sorunsuz kurarım..Tüm romlar sanırım XDA dan alıntı..Teşekkür ederim..
    Merhaba,

Ben de bir süre kullandım son çıkan MIUI 11.0.7 sürümünü. Oldukça stabil doğru, ancak bazen anlamsız kasılmalar yapıyordu özellikle son uygulamalar kısmını açarken. Kendi içinde gelen Kernel iyi bu arada. Farklı kerneller denedim ama en iyisi ve stabili kendi içindeki. İçine gömülü TWRP de var. Dolayısıyla bir TWRP imajı bulup "fastboot boot xxxx.img" diye boot ederseniz TWRP ye girip zip yükleyip çıkabilirsiniz. Yalnız Android 10 sürümlerinin denediğim hepsinde TWRP de dokunmatik çalışmıyor. Yani sürümü önce stock 9 yapıp sonra bu işlemleri yapmanız gerekebilir haberiniz olsun. Kolay gelsin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:51:52 >
  • Telefonun sol üst dokunmatiği bozuldu, fakat whatsappta sohbetteyken sol üstteki geri tuşuna bastığım zaman oluyor, öbür türlü hiç çalışmıyor.
  • Herhalde forumda ben dahil bu işlerle uğraşan herkese tercüman olmuşsunuz teşekkür ederim. Hangi rom yuklediysem sonu hep stock rom oldu. Custom romlarin çoğu, MIUI 11 dışında, stock romdan daha az stabil bence de. Güvenlik konusunda bir endişem olmadı hiç kar amacı gütmedikleri için ama günlük kullanıma uygun stabillikte rom da yok ne yazık ki. Bi yeri çalışanın başka yeri çalışmıyor. Geliştirici de bir yerdeb sonra sıkılıp bırakıyor. Bence de güzel iş gören bir Android 10 güncellemesi yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanetfiravun kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanetfiravun

Merhaba,

Ben de bir süre kullandım son çıkan MIUI 11.0.7 sürümünü. Oldukça stabil doğru, ancak bazen anlamsız kasılmalar yapıyordu özellikle son uygulamalar kısmını açarken. Kendi içinde gelen Kernel iyi bu arada. Farklı kerneller denedim ama en iyisi ve stabili kendi içindeki. İçine gömülü TWRP de var. Dolayısıyla bir TWRP imajı bulup "fastboot boot xxxx.img" diye boot ederseniz TWRP ye girip zip yükleyip çıkabilirsiniz. Yalnız Android 10 sürümlerinin denediğim hepsinde TWRP de dokunmatik çalışmıyor. Yani sürümü önce stock 9 yapıp sonra bu işlemleri yapmanız gerekebilir haberiniz olsun. Kolay gelsin.
    Günaydin MİUİ ye geçiş yaptım ..Oldukça güzel sorunsuz bir kurulum oldu herhangi bir hata yok bugün ikinci gün..Oldukça stabil,akıcı ..Memnunum fikirlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum..

• Merhaba kimse merak etmemiş Anlaşılan insanlar bu telefonu gözden çıkarmış..Nacizane hiç uğraşmayın 9 du 10 du miui harika telefon kendine geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemres 06

Merhaba kimse merak etmemiş Anlaşılan insanlar bu telefonu gözden çıkarmış..Nacizane hiç uğraşmayın 9 du 10 du miui harika telefon kendine geldi..
    Aslında bizim cihazın klonu redmi 6 pro nun hiç ellenmemiş direkt portu varsa ben de kurabilirim. Custom romlara çok güvenmiyorum, illaki bir taraflarinda birşeyler çıkıyor.... Bende bu arada android 9 mart güncellemesine döndüm....

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    Aynen custom için bendede güven sorunu. Güvenlik problemi oluyor. Bankacılık uygulamalari kuruyoruz sonuçta.

• Günaydın güven sorunu çağımızda sadece bu aşamada da değil ki niyet bozulmaya görsün stock romları bırakın her alanda ama play store ve antivirüs yazıımlarıyla tarayarak kurudum banka apk larını zaten banka onayı olmadan kuş uçmuyor bende...Bunun dışında andoid 9 olusu kulaklık ses efeketlerinin yeniden gelişi sorunsuz dark mode kasma donma yok full kullanımda 9.5 saat ekran süresi bol kişiselleştirme ..harika parmak izi ..miu arayüzle gelen 10 da olan ne varsave daha fazlası..zaten ikizi redmi 6 dan portlanmış telefon adı bile redmi 6 pro..sanırım bunla yola devam..
    ben bilmedigim apkyı kurmam. Play store dan bile indirmem. Olay su custom romlarda açıklar oluyor custom romun içinde bile olabilir o tür programlar. Sonuçta bu romu sıradan adamlar yapmakta. Yani içinde keyloger vs olur sonra patlarız filan riske gerek yok.
  • A2 lite kullanıcısıyım. Son gelen güncellemeden önce telefonu sıfırlamıştım. Güncelleme sonrası uygulamar kasar gibi açılıp kapanıyor ve yavaşlama mevcuttu. Telefon açık sayfa tutamıyordu. Tekrar fabrika ayarlarına dön dedim eski uygulamalarımı da yükledim şuan hiç sorunsuz kullanıyorum. 10u baya beğendim. Hep kasacak diye terettüt edip rom falan yüklerim diyordum iyi ki hiç ellememişim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

ben bilmedigim apkyı kurmam. Play store dan bile indirmem. Olay su custom romlarda açıklar oluyor custom romun içinde bile olabilir o tür programlar. Sonuçta bu romu sıradan adamlar yapmakta. Yani içinde keyloger vs olur sonra patlarız filan riske gerek yok.
    Günaydın saygı duyarım haklısınız..Android 10 gelen güncellemelerle stabil hale gelirse tekrardan dönerim sorun değil..
    Ben pek düzeleceğini sanmiyorum. Yani pek takmazlar gibi geliyor bana. Bir iki ay daha android 10da kalacağım sonra 9a atarim belki.

• Android 10 a ilk guncelledim, aylardır son gelen güvenlik güncellemesini yapamıyorum, android 9 için diyor androd 10 ise beklemelisiniz diyor. Xiaomi bizim telefonu unuttu herhalde, telefon çok ağırlaştı artık eskisi gibide degil çok pişman oldum android 10 a geçtiğime

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.