Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun 8.1 sürümü efsaneydi keşke hiç güncellemeseydim.
  • callottemre C kullanıcısına yanıt
    Benim sorın olmadı sanırım.

Yani daha öncesinde geliştirici seçeneklerinden cihaz yrniden başladığında sistem güncellemesini uygulama kısmını kapatmıştım. Şuan cihaz android 10 indirmiş cihaz yeniden başladığında yüklenecek diyor ama defalarca yeniden başlattım ve neyse ki yüklenmedi. Öylece duruyor yani yüklenmiyor.

Arada bildirim gelşyordu yüklemek için onu da gelen bildirimini sola kaydırıp bildirimleri küçült kısmına tıklayıp hallettim.

Şuan böyle kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler dilerim a2lite telefonum sıvı teması sonucu anakartı yandı maalesef.Bir kaç telefoncuya götürdüm maalesef sonuç alamadım.Telefonum istanbul bilişim garanti kapsamındayıdı yaklaşık 6 ay kadar garantisi devam etmekde.Şuan koranadan dolayı teknik servisi kapalı.Açıldıkdan sonra telefonu mu götürsem anakart sorununu çözebilirler mi garanti kapmasında olmasa dahil ücret ödemem takdirinde yaparlar mı ? Bide son olarak bu sorunu yaşayan arkadaşlarım var ise nasıl çözüme kavuşturdular ?
  • ertnc37 E kullanıcısına yanıt
    Anakart değişimi yapilir ama ücret yüksek çıkar. Kart ellerinde varsa tabii. Yoksa delta genpa da yapar ama ücretleri yüksek olur.

• Deltayı aradımda kendi garantisi altında olmayan cihazlara bakmadıklarını söyledirler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertnc37

Deltayı aradımda kendi garantisi altında olmayan cihazlara bakmadıklarını söyledirler hocam.
    Ne yani ücreti karşılığında da tamir yapmıyorlar mı? Bence ücretini ödedikten sonra yapmaları ve tamirini yaptıkları parça için de garanti vermeleri gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nasaz

Bu telefonun 8.1 sürümü efsaneydi keşke hiç güncellemeseydim.
    Aynı fikirdeyim , umarım birileri 8.1 uyarlarlarda kendini güncelleyemeyen geri dönebiliriz. Android 9 da 10 da Fiyasko çıktı bu telefonda Yada Xiaomi nin işgüzarlığı bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D9EB68E1 -- 5 Haziran 2020; 22:6:52 >
  • Arkadaşlar bu son güncellemeleden sonra pil çok hızlı bitiyor 2 gün giderdi şimdi 1 günde bitiyor. Var mı bir çözümü??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar hayırlısıyla 8.1 en eski sürümüne döndüm. 2018 temmuz güncellemesine döndüm android 10dan. Şuan tek fark ettiğim olumsuzluk kartı sim2 ye taktığımda sürekli gidip geliyor ama sim1 de problem yok 3g 4g problemsiz çalışıyor.... Şuan test etmeye devam ediyorum. Xiaominin vereceği güncellemelerin içine edeyim

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:50:57 >
  • Kısa, uzun video, foto hepsi çalışıyor

• Telefon artık kendi bağımsızlığını ilan etti sayılır...

1) Aldığımdan beridir şarj olurken ve şarjdan çıkarınca kasma sorunu (her defasında yeniden başlatıyorum)
    2) Aldığımda aktif kullanımla 2 gün gidip hızlı şarj olan telefon artık çabuk boşalıyor 3 saatte şarj oluyor.
    3) Karşı tarafla konuşurken kulağıma telefonu götürünce ekran kararmasına rağmen kafasına göre sesi kapatıyor ekran parlaklığını kısıyor vs.
    4) Karşı tarafı aradığımda, karşı taraf açınca bazen titriyor bazen titremiyor.
    5) Aldığımdan beri şebeke sorunları...

Param olsa bir dakika zaman kaybetmem değiştiririm telefonu bir daha da xiaomi nin ya da lite modellerin yanından geçmem...
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    Merhaba nasıl yaptınız bu işlemi..Android 9 daha mantıkı değil mi..Ben hiç sorun yasamadım 9 da 10 tam bir rezalet.. Aslında miui de mantıklı geliyor ama kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşşsa da karar verswk...
  • Forumda tek sıkıntısız kullanan bendim galiba.Şu Mayıs güncellemesi mi degilmi onuda anlamadım ama 6kb bir güncelleme sonrası cihaz bazen dokunmatikte sıkıntı yapar oldu. Yeniden başlat yapınca sorun kalkıyor ama niye!! bi adam gibi güncelleme gelmezmi! yapacakları işi mikeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkoooo -- 7 Haziran 2020; 13:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Selam bende 9 a dönmeyi düşünüyorum..Acaba güvenlik güncellemelerini alır mı merak ediyorum..Bir de üzerinde ki güvrnlik güncellemesi hangi tarih..Ciddi bir sorun yaşıyor musunuz verdiğiniz linkte ki 9 u indirdim..cevabınız benim için önemli şimdiden teşekkür ediyorum
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Oreo 9.6.4 ten 9.6.11e güncelledim bunun en stabil oreo sürümü olduğu söyleniyor. Pie da problem yaşıyordum kamerada. Sürekli kamerada mavi dalgalanmalar oluyordu oreo ve android q da böyle bir problem yok. Şuan test aşamasındayım. 9.6.11e güncelledikten sonra sim kart problemi çözüldü mü bilemiyorum bakmam lazım. Sürüm düşürmek biraz riskli daha sonra nasıl yapıldığını paylaşırım...

• cemres 06 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:51:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xda da şöyle bişey önermişler huawei için güncelleme yapmasın diye

Ne köke ne de TWRP'ye ihtiyacın var.
    Ayarlar'da gizli Geliştirici seçeneklerini etkinleştirmeli ve USB üzerinden ADB hata ayıklama yı etkinleştirmelisiniz. PC'ye ADB yükleyin - Minimal ADB ve

Fastboot aracı için XDA'da arama PC'den adb komutunu kullanın

Kod:
    adb shell pm disable-user com.huawei.android.hwouc

Ayarlar, Uygulamalar, Sistem hizmetlerini göster'i etkinleştirin ve Sistem güncelleştirmesi'nin

devre dışı bırakıldığını görürsünüz - geri istediğinizde, devre dışı kalmak istediğiniz (sistem) uygulama için paket adını bulmak için AppInspector veya DevCheck (Playstore'dan) gibi uygulamaları kullan'ı etkinleştirmeniz yeterlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Cevap için teşekkürler ama güncelleme almaması büyük sorun zira 9 da da birtakım sıkıntılar vardı yama ile düzelen..Yine 10 a yükseltmesi de ayrı bir sorun ne yapacağz böyle bilemedim ki ..Sanırı MİUİ arayüze geçmek en mantıklısı bir arkadaş paylaşmişti onu bulup android one saçmalığını bitirmek lazım..!!.

MİUİ 11.0.5 mi daha stabil 11.0.7 mi onu araştırmak lazım..Tekrar teşekkür ederim ama kalıcı bir çözüm için MİUİ arayüz mantıklı gelmeye başladı...Kullanan arkadalşar deneyimlerini paylaşssa da biz de bilgi sahibi olsak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Oreo 9.6.4 ten 9.6.11e güncelledim bunun en stabil oreo sürümü olduğu söyleniyor. Pie da problem yaşıyordum kamerada. Sürekli kamerada mavi dalgalanmalar oluyordu oreo ve android q da böyle bir problem yok. Şuan test aşamasındayım. 9.6.11e güncelledikten sonra sim kart problemi çözüldü mü bilemiyorum bakmam lazım. Sürüm düşürmek biraz riskli daha sonra nasıl yapıldığını paylaşırım...
    Merhaba siz Oreo dan bahsediyor sunuz değil mi 8.1 telefonun geldiği sürüm..Hiç kullanmadım ben 9 la aldım nasıl stabil mi siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız bir karar verelim yine 9 veya 10 a yükseltme riski de devam edecek artı güncelleme almayacak..Neye bulaştık biz ya..

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.