Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle boyuttan belli zaten güvenlik yamasi bu. Pixellerde 10mb oluyor işte bir iki göstermelik sorun çözmüş vermişler. A2 cihazi aylardir bozuk son mesajlara bakin cihazı çöpe atacak bir ton adam var hala cozmuyorlar

Chrome donma bendede oldu ama ilginç sadece dhde oluyor bende opera kurdum artik. Pcdede firefox kullaniyorum yillardir. Benim ocde daha stabil. Chrome ile bir türlü anlaşamıyoruz. Chrome donmasi a3tede olan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 26 Mayıs 2020; 14:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andorid 10 ilk geldiğinde yükledim martta sanırım şubat ayı güvenlik yaması var ve bir daha güncelleme gelmedi arkadaşlar sabah 13 mblık güncelleme geldiğini söylemişsiniz bana hala gelmedi. Android 9 için gelen 1000 mblık güncelleme duruyor ekranda zaten onuda yükleyemiyorum 10 yüklü olduğu için dahada güncelleme gelmedi yani benim gibi bir durumu olan var mı
  • Mayıs güncellemesi şarj olayını çözmemiş, yine 3 saatte ful şarj oldu... Hattım vodafone 4.5gde dalgalanmalar devam ediyor. Türkcell ve turktelekomda durum nasil bilemiyorum.. yukleyen arkadaşlar yorum yapabilirse iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Mayıs güncellemesi şarj olayını çözmemiş, yine 3 saatte ful şarj oldu... Hattım vodafone 4.5gde dalgalanmalar devam ediyor. Türkcell ve turktelekomda durum nasil bilemiyorum.. yukleyen arkadaşlar yorum yapabilirse iyi olur...
    Bende orjinal sarj cihazi olmadığı icin samsung 5v.2a amperlik sarj cihazi ile yapıyorum 2 saat 15 dk da sarj yapiyor. Bugun gelen güncelleme yi yaptim bir sey farketmedim hattimi cikarmistim zaten cok takılıyor diye ama cihaz kapanip acildi diye mi bilmiyorum Chrome da gocme olmuyor artik actigim sayfa ayni sekil duruyor uygulama gecisi yaptığım da

• Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

Android 10'a güncelleme yapmamıştım geçen ay ... Şimdi 13 mb güvenlik güncellemesini indirmek için girdim ... Direk android 10 indirmeye başladı duraklattim ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cagataycil67 C kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekilde hocam

• Bize niye gelmiyor ki nasıl bir şey bu anlamadım farklı farklı geliyor çok komik acemice değil mi 😀

• cagataycil67 C kullanıcısına yanıt
    Evet cidden Android one söz konusuysa Xiaomi'den acemisini bulmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Aynen öyle boyuttan belli zaten güvenlik yamasi bu. Pixellerde 10mb oluyor işte bir iki göstermelik sorun çözmüş vermişler. A2 cihazi aylardir bozuk son mesajlara bakin cihazı çöpe atacak bir ton adam var hala cozmuyorlar

Chrome donma bendede oldu ama ilginç sadece dhde oluyor bende opera kurdum artik. Pcdede firefox kullaniyorum yillardir. Benim ocde daha stabil. Chrome ile bir türlü anlaşamıyoruz. Chrome donmasi a3tede olan bir durum.
    Günaydin yükledim hiçbir şey de düzelme yok aynı tas aynı hamam soğudum iyice bunlar sorunsuz 10 verdik sanıyorlar ve güvenlik güncellemesi ile devam edecekler..Artık miu ya geçme zamanı bu şekilde bu telefonu kullanmam mümkün değil..Bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..Android 10 yüklü bu telefonu nasıl stabil bir miu ya çeviririz..Site link video önreileri olanlar yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hicazi45

Miui 11.0.7 ye geçtim. Hatasız bir rom. Telefonumda şebeke sorunu diye bir şey kalmadı. Batarya çok iyi. Öncesinde Android 10 yüklüydü .
    Merhaba bende de 10 yüklü ama telefon çöp haline geldi bu sürümü nerden indirebilirm link video vs yardımcı olursanız çok sevinirim... Uzun zamandır bu işlerden uzağım ama sanırım yapabilirim önereceğiniz bir site var mı nelere dikkat etmem gerekir ..saf androidden avantajlı mı akıcılık şarz vs..şimdiden teşekkür ediyorum..
  • Redmi 6 pronun bizim cihaz icin portu yok mu? Ama hic oynanmamış hali yani direkt port hali? Yeter artık bu android one dan gına geldi midem bulanıyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Redmi 6 pronun bizim cihaz icin portu yok mu? Ama hic oynanmamış hali yani direkt port hali? Yeter artık bu android one dan gına geldi midem bulanıyor artık
    İlla ki var nette birçok rom var ama hangisi hatasız bilen birileri yardımcı olsa da kurtulsak bu saçmalıktan..Türkçe bir kurulum videosu yok nette..Bı yardım eden çıkmaz mı yahu
  • xiaomidevices.tr.gg
    xiaomidevices - MIUI 11
    https://xiaomidevices.tr.gg/MIUI-11.htm

c.mi.com
    [Custom Rom] MIUI 11 - Mi A2 Lite - Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/thread-2533577-1-1.html

Belki daha iyi kaynaklar da vardır bilenler varsa yardımcı olabilir ama ben buradan yapmıştım arkadaşlar. Bu 11.0.7 en son güncel sürüm. Hem sistem uygulamaları güncelleyici hemde Android one gibi telefon güncellemesi var. Telefon güncellemesi ne kadar sağlıklı çalışıyor bilemiyorum kullanmadığımdan. Ben 11.0.5 kullanıyorum. Ram yönetimi hariç (o da bir sürü ıvır zıvır tema, hareketli arka plan derken normal sanırım) memnunum Miui'dan.

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt
    güvenlik yamaları artık androıd 10a gelicek 9a gelmez daha
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    sarj aynı bendede değişmemiş büyük sıkıntı
  • Merhabalar, Android 10'a güncelledikten sonra bir sıkıntım yoktu fakat dünden beri Wifi ve Bluetooth çakışıyor. Mi band 4'ü kullanamıyorum bu yüzden. Bunun bir çözümü var mıdır?

Ayrıca bu mesajı yazarken 13.75 mb update geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Merhabalar, Android 10'a güncelledikten sonra bir sıkıntım yoktu fakat dünden beri Wifi ve Bluetooth çakışıyor. Mi band 4'ü kullanamıyorum bu yüzden. Bunun bir çözümü var mıdır?

Ayrıca bu mesajı yazarken 13.75 mb update geldi.
    Merhaba sorun yok derken şarz süresi ekrak süresi google play müzik ekolayzer miu ses geliştirici anlık karanlık mod menü geçişlerinde takılma reset yer yer ingilizce şebeke dalgalanması bunlar sizde yok mu
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Yok arada chrome çöküyor ama o da uygulamadan sanırım. Wifi da telefondan kaynaklı değil gibi 5ghz modem ile değiştirirse Superonline sıkıntım kalmayacak.

• Arkadaşlar ekranın etrafında resimdeki çizgiler çıktı. Nedir bunlar bilen var mı?
    Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

• Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Koruyucu camdan kaynaklı gibi görünüyor. Camı değiştirirseniz düzelebilir.

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.