Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TWRP'den temiz kurulum şart maalesef. Ben de 11.0.3'ten geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun performansini nasıl maksimum da kullanırım. Pubg icin😅

• Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Ben oynarken kilifi çıkarıyorum. Yoksa yanıyor. Nirmal kullanımda ısınmıyor

• Bı güncelleme geldi ama ne oldu anlamadim. Boş wod dosyasi bile daha büyüktür heralde 6kb nedir.
    Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 20 Mayıs 2020; 22:37:2 >
  • Iyıce suyu çıktı 4.5 G de konuşamiyorum..Hantal uyuşuk bir telefon halıne geldi güncellme ile düzeltmes iseler 9 dahil miu arayüze kadar yolu var böyle de olmaz ki..Canım telefon mahvoldu..Bir güncellme de yok hala..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:50:25 >
  • Baktim da güncelleme gelen pixel cihazlara 10mb filan geliyor bize 6kb geleem ne peki ? Bilginiz var mi 6kb ile ne değişir ki zaten.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:50:28 >
  • Google Play kismi mayis oldu o kadar.
    Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 21 Mayıs 2020; 17:30:14 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Bence bu gidişatla hiçbir b.k alamayız gibime geliyor. Sağolsun xiaomi...

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:50:33 >
  • FikirLideri kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:50:37 >
  • Dikkat etmedim. Telegram grubunda sorabilirsiniz;

Mi Türkiye Topluluğu 🇹🇷
    Mi Türkiye Topluluğuna hoş geldiniz.
    Mi & MIUI güncellemelerini ve haberlerini ilk buradan alabilirsiniz.
    Telegram
    Mi Türkiye Topluluğu 🇹🇷
    https://t.me/MiTurkiyeToplulugu

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:50:44 >
    Bu üzdü biraz ama genelde başka türlü de olmuyor. Gördüğüm kadarıyla 3/32 GB versiyonu kullanıyorsunuz. Sizce ram yönetimi nasıl, multitasking de sorun yaşadınız mı hiç? Ram yönetimi iyiyse her şeyi yeni baştan kurma pahasına yeni sürüme geçmeyi düşünebilirim.
  • Slm ikinci el mi a2 lite aldim ama uygulamalar arasi geciste hatta tarayici da sayfalar arasi geciste bile her sey yeniden basliyor ram yonetimi cok kotu. Elimde moto g4 plus var onda 2 gb ram olmasina ragmen böyle bir sey yok ve onun ekrani daha net. Ram olayi guncelleme ile mi boyle oldu daha once iyimiydi merak ediyorum,bu sekilde kullanmak zor. Sanirim satip moto g4 plus ile devam edecegim

• erturk82 E kullanıcısına yanıt
    Ram yönetimi zaten kötüydü. Android 10 ile birlikte daha da berbat oldu....

• Tarayicida uyelik bilgilerimi giriyorum banka uygulamasina bakip tekrar geri donuyorum her sey gitmis tekrar bilgilerimi girmem gerekiyor. Mi a2 lite alip moto g4 u ilana koydum 350 lira yazdim kimse yuzune bakmadi, a2 lite 1 gun kullandiktan sonra moto g4 ilandan cekip hattimi geri taktim 2 gb ram 16gb hafiza var diye hayiflanirken iyi ki satilmadi sevindim :) camera ve ekran olayina girmiyorum moto g4 gercekten cok iyi bu cihazdan. Sadece batarya olarak ustun mi a2 lite umarim guncelleme ile duzeltirler bu yoksa bu sekilde kimse kullanmak istemez bu cihazi

• erturk82 E kullanıcısına yanıt
    Androidb10 betasını millete stabil diye verdiler. Dünya kadar bug, yazılımsal problem var. Bu problemlerin gelecek güncellemede çözülmesi lazım ama ben ümidi kestim xiaomiden. Son 1 yıldır yazılım anlamında resmen çuvalladılar. Daha da xiaomiye yanaşmam. Ağızlarıyla kuş tutsalar bitti bu iş...

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.