Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:50:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

Android 10 Experience After The Update

https://forum.xda-developers.com/mi-a2-lite/how-to/android-10-experience-update-t4065509/page13

"Sofroni" isimli kullanıcı yazmış.
    Anladığım kadarıyla v11.0.2.0 to v11.0.4.0 e geçmiş ve yazdığı sıkıntıların düzeldiğini idda etmiş Lakin şebeke dalgalanmada dahil her sorun devam ediyor Telefonuma v11.0.4.0

olarak geldi ilk yüklediğimde ....

Yada ben yanlış anladım İngilizcem iyi değilde ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D9EB68E1 -- 11 Mayıs 2020; 16:52:53 >

• Yorumunuz doğru hocam. Doğru anlamışsınız. Bendeki sürüm v0.2
    Sizde sanırım v0.4 var ve sorunlar bulunuyor diyorsunuz. Burası ilginç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

Yorumunuz doğru hocam. Doğru anlamışsınız. Bendeki sürüm v0.2
    Sizde sanırım v0.4 var ve sorunlar bulunuyor diyorsunuz. Burası ilginç
    Evet Hocam v0.4 var benim telefonda lakin orada yazdığı bi kaç sorun olmasada yarısı hala devam ediyor Örnek Şebeke dalgalanma hala var 3g ye aldım telefonu o yüzden arayüz meselesi o bahsedilen ayarı yaptıktan sonra bendede hızlandı , Şarjı vaad edilen kadar iyi değil 9 dan daha kötü halde gidiyor bende 9 da 5-6 günde bir şarja taktığım telefon aynı kullanım olmasına rağmen 3. 4. günde takmak zorunda kalıyorum , 9 da biriyle telefonda konuştuğum zaman bir başkası aradığında iptal etme durmu yoktu kendi kendine konuştuğum halde bunda vardı yukarıda bi yerde yazdığım gibi yaptım o düzeldi artık konuşurken biri aradığı zaman direk konuştuğum şahsın yüzüne kapanmıyor Ufak gibi görünen lakin genel kullanımı çok etkileyen bi sürü bug var hala saydıklarım gibi v0.4 sürümüde Beta ondan emin olabilirsin hala telefon kısmında pixel yazıyor + donanım geri bildirim bölmesi var telefonun bazı yerleri hala tamamen türkçe değil .....

Telefona bişey olmayacağını bilsem 8.1 e dönüp bi daha hayatta güncellememde geri döndürülse bile bazı problemler çıkarmayacağının garantisi yok o yüzden Risk alamıyorum özellikle Salgın döneminde ....

Not: Mart 1 güncellemeli v0.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D9EB68E1 -- 11 Mayıs 2020; 21:7:35 >

• Arkadaşlar vestel venüs e5 için ne düşünüyorsunuz? Fena değil gibi duruyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    Çok kötü durmuyor günlük işler için alinir. Galiba 64 4 versiyonu yok olsaymis iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 13 Mayıs 2020; 22:18:30 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bence bu telefondan bizimkinden daha iyi, yani en azından yazılım anlamında daha stabildir telefon hakkındaki yorumlar hep iyi...

• Xiaomi MI A3 İçin Mayıs Ayı Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı

Umarım bizim cihazıda bi ara hatırlarlar ....
    Webtekno
    Xiaomi MI A3 İçin Mayıs Ayı Güvenlik Güncellemesi Yayınlandı
    https://www.webtekno.com/xiaomi-mi-a3-mayis-guvenlik-guncellemesini-aldi-h92267.html

• Mrb,
    A2 lite telefonum var ve bir kaç gündür konuşurken karşı tarafın sesi çok uzaktan gelmeye başladı, çok az duyuluyor. Neden olabilir başına gelen var mı ?
  • lemixings kullanıcısına yanıt
    ahizeyi temizleyin toz vs dolmuştur bendede oluyor 6ayda bir temizlerim.
  • güvenlik yamasından ziyade bug fix şart cihazda yavas sarj olma ve sebeke problemi var. Sebekeyi dısarı cıkınca test ettim bazı noktalarda 0 oluyor sonra 3e cıkıyor.
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    ram ve depolama cok az onun dısına batarya performansı vvs merak edilen konu. Ben su fiyatlar sonrası eldeki telefonu tutp para biriktirecegim bozulursa hayatını doldurursa telefon en az 2bin tl nakit lazım gibi duruyor. 2bin tl altında oppo a5 2020 güzel fakat oda yavas yavas 2bine gidiyor. Realme 5i var oda hızlı sarjı yok 3saati asıyor dolması. Realme 6i cok iyiydi yeni cıktı ama fiyatı hemen 300tl artmış durumda. Bir oppo denerim gibime geliyor benimde. En kötü Turkcellden takistle alırım turkcell kredi limitim 15bin tl suan
  • Arkadaşlar merhabalar. Anker Soundcore Life Q10 kulaklığı bluetooth'a bağlıyken ses takılması yaşıyorum. Başka bir telefonda youtube'da herhangi bir sorun yaşamadım. Yakın zamanda PC için bluetooth adaptörü de gelecek öyle de denerim fakat telefonda bu problemi yaşamak beni üzdü. Elimde Xiaomi Airdots mevcut ve hiçbir sıkıntı yapmıyor fakat bu kulaklıkta yaşadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  • Klavyelist kullanıcısına yanıt
    Bendede airdots ve realme buds air var ikinsdede sorun yaşamadım.

• Android 10 a ilk güncelleyenlerdenim, Mayıs ayı bitiyor hala Mart güvenlik yaması var ve bir sürü eksik... Acilen hataları düzelten bir güncelleme gerekiyor ama bu telefonu iyice öldürdüler. Satmayı düşünüyordum, 2 hafta önce 1.399 TL olan realme 5i 1900 tl olunca vazgeçtim. Bizim cihaz bile 1600 TL civarında olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: typing

Android 10 a ilk güncelleyenlerdenim, Mayıs ayı bitiyor hala Mart güvenlik yaması var ve bir sürü eksik... Acilen hataları düzelten bir güncelleme gerekiyor ama bu telefonu iyice öldürdüler. Satmayı düşünüyordum, 2 hafta önce 1.399 TL olan realme 5i 1900 tl olunca vazgeçtim. Bizim cihaz bile 1600 TL civarında olmuş
    Olurlar Hocam , Zam gelir indirim gelmez Seneye bu fiyatlarıda çok ararız gibi geliyo bana 1600 - 1900 leri Tabi seneye sağ çıkarsak ( Covid-19 )

Olan garibana oldu her zamanki gibi , olacak olanlarda garibana olucak . ( Zamlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D9EB68E1 -- 15 Mayıs 2020; 9:22:40 >

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hocam ahizeyi nasıl temizliyorsun ben temizlemeye çalıştım ama hala aynı ses uzaktan geliyor.
  • lemixings kullanıcısına yanıt
    Kürdan ile temizledim ben üzerini kazir gibi yaptim sonra telefonu ters çevirince bayağı bir toz döküldü.

• MiFit ve YouTube'da çentik sizde de oturmama sorunu var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar telefon iyice kafayı yedi reset atmaya başladı 4.5 g de süper pil tüketimi ve dalgalı çekim donma kasma canım telefon uyuz gibi oldu nerden güncelledim bin pişmanım 9 çok stabildi ayın ortası oldu hala bir günceellme yok yarı ingilizce ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamadım ki
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.