Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miui 11.0.7 ye geçtim. Hatasız bir rom. Telefonumda şebeke sorunu diye bir şey kalmadı. Batarya çok iyi. Öncesinde Android 10 yüklüydü .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hicazi45 kullanıcısına yanıt
    Android 10 üzerinden mi geçtiniz? Ben denedim olmadı. TWRP de dokunmatik çalışmadı. Stock 9 rom yükl dikten sonra çalıştı. Gerçekten çok akıcı bir sistem ama benim için bugünlerde en gerekli uygulama Netflix çalışmıyor MIUI de. Yüklenmediği için ben stock roma geri döndüm.

• Herkese hayırlı bayramlar diliyorum..Arkadaşlar bu telefonu yeniden 9 a nasıl geri döndürürüz bilgisi ola var mı çok memnundum ben bu şekliyle kullanmam mümkün değil iyice yavaşladı saçma sapan hatalar veiyor ..Yeni stabil bir 10 vereceklerini de hiç sanmıyorum ne yapalım sizce..
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:50:47 >
  • Arkadaşlar telefonla konuşurken ekran kararmasina rağmen kulagimla değişik değişik tuşlara basılıyor çoğu zaman da sesi kapata basılı kalıyor sacmasapan işler yapıyor var mı bir çaresi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Merhaba haklısın öyle yapalım biraz daha bekleyelim sorunlar devam ederse alternatif çözümler için bana yardımcı olursanız sevinirim ..MİU rom dahil stabil olsun gerisi önemli değil ben gönüllülük esası üzerine sosyal medyada kedi sahiplendirme yapıyorum akıcılık öok önemli benim için teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Arkadaşlar telefonla konuşurken ekran kararmasina rağmen kulagimla değişik değişik tuşlara basılıyor çoğu zaman da sesi kapata basılı kalıyor sacmasapan işler yapıyor var mı bir çaresi
    Valla canım telefon iyice şaşırdı daha neler duyacağiz bakalım ayın sonu geldi hala bir güncelleme yok unuttular galiba..
  • konuşurken başka çağrı geldiğinde kapanması hala çözülmedi mi? 4g'yi kapatınca çözülüyor ama internet yavaşlıyor? gerçekten çok ilginç.
  • lanetfiravun kullanıcısına yanıt
    Magisk yükleyip "magisk hide" özelliğini aktif edince Netflix store'da yüklenir hale geliyor.

• FikirLideri kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilk fırsatta MIUI ye döndüğümde denicem.

• Sistem kararlı çalışıyor. Bootloader kilidini açıp mi flashla kurdum kullanıyorum akıcı.

• Günaydın komik bir durum ama simdi baktım 13 mb lık bir güncelleme görünüyor bu kadar küçük boyutlu bir düzeltme olma ihtimali var mı dalga geçiyorlar sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemres 06

Günaydın komik bir durum ama simdi baktım 13 mb lık bir güncelleme görünüyor bu kadar küçük boyutlu bir düzeltme olma ihtimali var mı dalga geçiyorlar sanırım..
    Olmazya bi değişik fark ettiniz mi? :) Camera sesi ve 2.sim kartı iptal etmenin duzeltilmiş oldugunu bildiriyor kullanicilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Olmazya bi değişik fark ettiniz mi? :) Camera sesi ve 2.sim kartı iptal etmenin duzeltilmiş oldugunu bildiriyor kullanicilar...

Alıntıları Göster
    Merhaba işteyim eve geçince yükleyeceğim ..Ama sorun bir değil ki sistem komple sorunlu hangisini deyim ki.. Donma, şebeke şarz anlık karanlık mod geçişerde takılma yavaşlama google play müzik te ekoloyzer kayboldu kulaklık ses yükseltme gitti yarı ingilizce 4.5 G de çekmeme tüm bunlar 13 mb lık bir güncelleme ile mi çözülecek daha aklıma gelmeyen bir sürü sorun bu nedir ben anlamadım sanırım bunlar android 10 sorunsuz deyip güvenlik güncellemesi verdiler..Artık umut kestim bundan ilerleyen günlerde yardımcı olun da ya 9 a geçelim ya da miu stabil bir sürüm...

• Goofle güvenlik yamalari artik 10mb oluyor. Bu direkt güvenlik yamasi bence bugfix değil gibi.
    Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Goofle güvenlik yamalari artik 10mb oluyor. Bu direkt güvenlik yamasi bence bugfix değil gibi.
    Aynen bu güvenlik yaması peki bunlar düzeltme vermeyecek mi acaba bir fikriniz var mı bu şekilde kullanılmaz ki bu telefon çöp haline geldi resmen forumda da pek ilgilenen yok gibi ne yapacağımı şaşırdım iyice..

Telegramda arkadaşlar yardimci olurlar miui geçersiniz. Ben biraz deneyeyim yeni sürümü bakalim. Anlaşılan mi a2 ve mi a2 lite gözden cikarildi artik umursamiyorlar. Şuan miui geçmek daha iyi dueuyor android 9a donemktense

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Telegramda arkadaşlar yardimci olurlar miui geçersiniz. Ben biraz deneyeyim yeni sürümü bakalim. Anlaşılan mi a2 ve mi a2 lite gözden cikarildi artik umursamiyorlar. Şuan miui geçmek daha iyi dueuyor android 9a donemktense
    Merhaba siz yüklediiniz mi bu yamayı ..Bir de miu için stabil sürüm hakkında bilginiz var mı ..Zira miu daha akıllıca bir çözüm geliyor bana ..Eskiden yapardım bu işleri ama güzel bir anlatım olsa sanırım hallederim bu işi hangi sitelerden yarım almalıyım bilginiz var mı ..Stabil akıcı olsun yeter..Yoksa biraz daha beklesek mi..
    Kurdum şebeke dalgalanma sorunu benim.evde yoktu dışarı çıkınca felaket oluyordu çıkınca onu bir deneyeyim. Simdilik volte yazisi filan da gelmemiş. Şarj dolum süresini merak ediyorum bitince deneyeceğim. Hala eksiklikler duruyor gibi geldi bana.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    4.5g de şebeke dalgalanması devam ediyor. Camera sesi ve 2.simi iptal etme duzelmis. Şarj olma suresini bilemiyorum. Bu mesajı yazarken chrome dondu. Yani pek bir degisiklik olmamis. Ayni buglar duruyor... Allah senin belani versin xiaomi. Daha kötusunü soylemeye terbiyem izin vermiyor... Duzelttikleri seye bak...

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.