Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben güncelleme yaptım herhangi bir kasma yok. Hatta temmuz güncellemesinden sonra şarj su gibi gidiyordu sanki şimdi iyi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre temmuz güncellemesinde şarj sıkıntısı olduğu için ağustos güncellemesini erken verdiler.

• aytozlari kullanıcısına yanıt
    uygulamalar arası geçiş yaparken yeniden başlatıyor mu sizde?
    önceden telefon yeni açıldığında 10 tane uygulama da açsanız ara bellekte tutup sayfaları yeniden başlatmazdı fakat 1 gün sonra sapıtırdı.
    şimdi açıır açılmaz sapıtıyor bende. takılmalar donmalar had safhada.
    root olayını hiç istemiyorum ama sonunda yaptıracak bana.

• 39nicolasanelka 3 kullanıcısına yanıt
    Bende daha önce program geçişlerinde yeniden yükleme yapardı şimdi düzeldi. Şarjda iken dokunmatik sıkıntı oluyordu hatta şarjdan sonra dokunmatigin hassasiyeti çok kötü olurdu kapatıp acmadiktan sonra duzelmezdi. Şimdilik herhangi bir sıkıntı yok. Ama hala choreme sıkıntı şimdi yazı yazarken bile 3 defa takıldı. Ama şarjı çok iyi ekran süresi 5 saate kadar düşmüştü. Şimdi eski haline döndü.

• Merhaba, telefondaki dosya, fotoğraf ve videoları SD karta ve bilgisayara tasiyamadim bir yolu var mıdır bunun ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 39nicolasanelka 3 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon da son zamanlarda takılmaya, donmaya kendi kendine kapanıp yeniden açılmaya başladı. Yalnız bu son 2 güncellemeden önce de oluyordu. Son 2 güncellemeyi yükledim biraz düzelir gibi olmuştu şimdi tekrar başladı kapanıp açılmaya. Telefon kapanıp açılınca pin vs sormuyor direk açılıyor. Sanki tam kapanıp açılma değilde açılıştaki beyaz ekran geliyor ve kısa sürede açılıyor. Telefonu resetledim yine aynı. Acaba yüklediğimiz bir uygulamadan mı kaynaklanıyor. Şimdilik bu şekilde kullanmaya devam ediyorum.
  • Yok mu bilen ??

'Merhaba, telefondaki dosya, fotoğraf ve videoları SD karta ve bilgisayara tasiyamadim bir yolu var mıdır bunun ??''

• ibrahim.42 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:52:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Kablo ile bagladigimda bilgisayara klasörler gözüküyor ama aktarmiyor dosyalari

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:52:6 >
  • O nedir hocam nerden açılıyor ??

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:52:9 >
  • Açtım , akşam deneyeceğim tekrardan teşekkürler vakit ayırdığınız için

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:52:12 >
  • Çok sağolun hocam 🙏

• aytozlari kullanıcısına yanıt
    biraz daha kullanayım o zaman. sorun devam ederse format atar bir şans daha veririm. teşekkürler bilgilendirme için.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxxel

Benim telefon da son zamanlarda takılmaya, donmaya kendi kendine kapanıp yeniden açılmaya başladı. Yalnız bu son 2 güncellemeden önce de oluyordu. Son 2 güncellemeyi yükledim biraz düzelir gibi olmuştu şimdi tekrar başladı kapanıp açılmaya. Telefon kapanıp açılınca pin vs sormuyor direk açılıyor. Sanki tam kapanıp açılma değilde açılıştaki beyaz ekran geliyor ve kısa sürede açılıyor. Telefonu resetledim yine aynı. Acaba yüklediğimiz bir uygulamadan mı kaynaklanıyor. Şimdilik bu şekilde kullanmaya devam ediyorum.
    bende böyle bir problem yok.
    sondan başlayarak yüklenen uygulamaları kaldırmak işe yarayabilir.
    son çare format atmak sanırım.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:52:15 >
  • Hayırlı olsun. Benim de takip ettiğim bir rom. Henüz yüklemedim ama güzel görünüyor. Evolution X yüklemiştim. Çok stabil çok hızlı ve pil ömrü iyi bir rom ama ön kamerası sorunlu olduğu için kullanmadım. Havoc da ekran yansıtma ve kamera sorunsuz olarak çalışıyor mu?

• lanetfiravun kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:52:18 >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.