Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben de okudum siyah ekran hatasını ama yaşayan tek kişi var galiba. Custom rom yükleyeceksem AOSP romlarini düşünüyorum. Miui görsel olarak güzel ama bir türlü cazip gelmiyor. Denedim yükledim bazılarını ama stock görünüm daha derli toplu geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanetfiravun kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:52:22 >
  • Teşekkür ederim istek listeme ekledim 😁

• Merhaba stock androrid kullanan kalmamış Herkes romlar da valla MİUİ rom kullanıyorum telefon bambaşka akıcı, stabil, özelleştirme, sınırsız temalar, pil ömrü, ,donma kasma yok çok memnunum..Ama herkesin tercihine saygım sonsuz ben MIUI romlardan ve arayüzünden çok memnunum tabi redmi pro 6 nın kardeşi olması rom geliştiricileri için de bir kolaylık..Stabil olması biraz da buna bağlı uzun bir süre Mİ A2 lite le devam ..
  • Migrostan alıp Ritzy servise gönderen var mı ?
  • Bu telefon araması geldiğinde konuştuğumuz kişiyi kapatıp diğer telefonu cevaplama herkeste oluyor mu bana özel mi.
    Arama sırasında bekletme yapamıyor cihaz konuşmayı kesip diğerini bağliyor.
    Arama sırasında bekletmeyi kapatarak çözdüm ama vu seferde arayanlara meşgul çalıyor ve ben kimin aradığını göremiyorum.

• WhatsApp'tan her mesaj geldiğinde hem wifi hem mobil veride ekrana 3 saniye bağlantınız kontrol ediliyor yazısı çıkıyor gelen mesajı göremiyorum ... İstisnasız her mesajda böyle bunun çözümü yok mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağustos güncellemeleri yapıldıktan sonra düzelmedi mi?

• brava 34 kullanıcısına yanıt
    Hayır wifi sinyal gücü ile alakalı diye düşündüm ama mobil veride de yapıyor onunla alakalı değil ...

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt
    Geçmiş sürümlerde aynı sorunu şöyle çözmüştüm. Ayarlar - Sistem -Gelişmiş Seçenekler - Sıfırlama Seçenekleri - Kablosuz, mobil , Bluetoothu sıfırla.

Bende işe yaramıştı umarım sizde de yarar. Tabi tüm kablosuz şifreleri, tercihleri, mobil ayarları ve eşleşen Bluetooth cihazları sifirlanacak.

Bilgi için çok teşekkür ederim ... Telefonumda 25 kadar sitede şifre hatırlatma var ...yani otomatik giriş yapıyorum sitelere bu şifreler de sıfırlanır mı kardeşim ?

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt
    Hayır bu sadece ağ bağlantı ayarlarınızı sıfırlar. Şifreler tarayıcıda depolandığı için sorun olmaz.
  • Merhabalar, gaza gelip ben de yükledim Havoc OS :) yalnız mobil internet çalışmıyor sanki. Sende öyle bir sorun var mı?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:52:26 >
  • Cevap için teşekkürler. Sorunu çözdüm erişim noktası ayarı internette değilmiş. Bu arada harika bir rom bu gerçekten.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:52:29 >
  • Hocam ben gönderdim ritzye. Wifide 3 mgbti geçemiyordu telefon ve jitter çok fazla çıkıyordu. Telefonda bi sıkıntı olmadığını söyleyip geri yolladılar. Sonra sıkıntının nedenini anladım. Mi band4 bilekliğe bluetoothdan bağlandığım için wifi sıkıntısı oluyormuş. Şimdi wifi ile işim olduğunda bluetoothu kapatıyorum. Genel olarak ritzy nin iletişimini beğendim ben. Gönderme durumunuz varsa önden arayıp bilgi alabilirsiniz.

• 60kc3 6 kullanıcısına yanıt
    Ben de mi band kullanıyorum o sorun android 8 varken yoktu android 9 güncellemesinden sonra oluştu. Güncelleme sonrası kafayı yicektim yazan birisinden öğrendim ben de. Sinyaller çakıştığı için oluyormuş ama android 8 de olmuyoken sonraki sürümlerde olması garip. 5ghz de böyle bir sorun olmuyor ama bilginiz olsun.

Servis hakkında çok olumsuz yorum gördüm. Bu da gözümü korkuttu. Garanti bitimine çok az kaldı büyük ihtimalle yollayacağım ben de.

• Geri çekilen android 10 sürümünü kurmuştum, Şubat güncellemesinde telefon kaldı arkadaşlar, hiç bir şekilde güncelleme gelmiyor artık. Bunun en basit yolu nedir ne yapmam gerekiyor

• Benimde öyle hocam şubatta andorid 10 yükledim martta olabilir ilk geldiği gibi yükledim ondan sonra bir daha güncelleme gelmedi anlamadım bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olabilecek arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.