Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 3 Türkçe Sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Şu anda Gearbest’te Mi Band 3 indirimde ve bana da fiyatı çok uygun geldiği için almayı düşünüyorum. Ancak cihaz hala daha sadece Çin’e göre olduğu için kutudan Çince çıkıyormuş. ROM ile ingilizce hatta Türkçe de yapılıyormuş. Eylülde dünya geneli için olan sürümü çıkacak diyorlar saatin. Benim sorum bu saati ben Çin versiyonunu alsam dünya geneli versiyonu gelince Xiaomi güncelleme yayınlar mı tüm Mi Band’lere yoksa özellikle dünya geneli sürümünü mü satın almamız gerekir? Şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gearbest indirim diyor ya AliExpresste jelatin kordon cart curt ile o fiyata var ama amazfit bip çeliyor aklımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sakın gearbest ten alma ürün bozuk çıkar almazlar uğraşırsın veremessin orda neden ucuz çünki çinden getircek gümrük parasını da unutma derim paypal ın yoksa gearbest ten alma hepsiburada dan al 177 tl türkiyede güvenli iade isteyince verirler bence şimdi alabilirsin telefonunu ingilizce yaparsan oda olur diye duymuştım ve apk ilede oluyor bence al şimdi beklemene gerek yok videoları vb. var al gitsin ama gearbes ten alma sakın ha kazın yersin sana uyarım sonra böyle ağlarsın
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Ucuz bir şeyler almak istediğim için Mi Band 3 aldım. Yoksa evet Amazafit benim de hoşuma gitti.

• berkay DH B kullanıcısına yanıt
    Tam alıyordum şansıma zorla taksit yaptırıyorlardı Gearbest’te, bir de üstüne vade farkı koyuyorlardı. Sinirlendim açtım Hepsiburada’yı aldım. Biraz fazla verdim ama yanında türkçe kullanım kılavuzu, garanti belgesi vermişler sevindim o yüzden. Bir de türkçe kullanım kılavuzu var diye dedim acaba türkçe sürümü çıkarsa buna gelecek mi.
    APK ile yüklemeyi düşündüm de saatte sorunlar çıkar falan diye korktum çünkü saatin işletim sistemi nasıl sıfırlanır içindeki şey nasıl silinir bilmiyorum. Riske atmaktayım dedim. Saatin içinde çincenin yanında ingilizce karakterler var ama acaba benim uygulama türkçe diye mi çince çıkıyor. Bir de uygulamayı ingilizce yapıp deneyim.
    Ayrıca Gearbest Türkiye’ye geldi meldi diyorlardı. Ona güvenip alayim dedim ama pek de güvenilir değil galiba dediğin gibi. Bir fikrin var mı Gearbest konusunda

• hayalet adam iyiki almamışsın gümrükte kalırdı zaten gelse bile gümrük parası öderdin gearbest ten bişey alırsan paran boşa gider en iyisini yapmışsın gearbest gibi kötü bir site yok güven 0 müşteri hizmeti 0 ordan bişey alsan paranı çöpe atasın hepsiburada güvenli hiç değilse ben almayı düşünüyorum kredi kartına sıkıntı yaşamadın demi ben bişey olmayacağını biliyorum amasorıyım yinede
  • berkay DH B kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadan almayı düşünüyorsan ikinci kez düşünmene gerek yok. 178₺’ye almıştım sen de ondan al tabi ama indirim mindirim varsa bitmiş olabilir. Hepsiburada’nın gönderimizi de çok beğendim. 23’ünde gelecek diyorlardı 19’unda elime ulaştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler kardeşim alacağım
  • Gearbestten aldigim urun 14 gun icinde geldi yaklasik 130 liraya gümrüğe takilmadi.

• enes1516 kullanıcısına yanıt
    Taksit işini nasıl hallettin hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: HayaletAdam|TR|

Taksit işini nasıl hallettin hocam?
    Taksit yok hocam tek cekim aldim.

• Ben AliExpressten aldım gümrük felan yok canavar gibide ürün

• enes1516 kullanıcısına yanıt
    Hangi kartla alışverişi yaptın. Ben World ile denedim. Taksitsiz almama izin vermiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: HayaletAdam|TR|

Hangi kartla alışverişi yaptın. Ben World ile denedim. Taksitsiz almama izin vermiyordu
    Ziraat maximum hocam

• Bu linkte mi band 3 ün Türkçe yapılışıyla ilgili birşeyler anlatılıyor arkadaşlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=v9vxWqZcMsM&t=1s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 18 Eylül 2018; 17:19:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.