Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Gittigidiyor 188 tl (Çek ile 165 tl) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
12.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aklı başında yetişkin biri 25₺ için bütün bilgilerini yabamcı birine paylaşmaz zaten👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Şuan bu bilgilerimizden fazlasını zaten kargo şirketlerine veriyoruz.Kuryeler TC kimlik numaralarımıza kadar biliyor.Çok güvenli değil tabi ki ama ben de ilk defa denedim :)
  • .:yiğit:. . kullanıcısına yanıt
    Kargo şirketi ile dh üyesi kamil-fatma bir yani 👏

• Nasıl alacaz kodu yardımcı olsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 165tl lik seyde paylasilsa ne olacak :D
    3 yıl önce 200tl indirim sagladigi için birinden hesap aldim ve 6.5 bin tl lik tv satin aldim hicte sorun olmadi. birde o zaman 6,5 bin tl di simdi 9 bin tl oldu. Sorun olursa ben değil sorun yaratan düşünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 12 Eylül 2019; 22:51:52 >
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Slm çek nasıl aliyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Aklı başında yetişkin biri 25₺ için bütün bilgilerini yabamcı birine paylaşmaz zaten👍
    internetten üründe alma o zaman. karşı taraf adresini görüp kargo yapıyor.

bu düşünce yapısıyla bu zamana gelebilmek büyük başarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Alışverişi tamamlayınca önce adres bilgisini adreslerimden sonra ürünü aldıklarım bölümünden (onay verip yorum yaptıktan sonra) silebilirsiniz hesapta sizin hiç bir bilginiz kalmaz hesabı öyle teslim edebilirsiniz.

Çek satın alacak arkadaşlar aşağıdaki sayfadan referansı çok fiyatı uygun birini bulup Pm atıp çek satın alabilirler
    https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-12296#139974629

• Mi band 3 almıştım geçen ay. Peşinden bı sürü kordon aldım ae den. Sonra iade ettim band 3 u . Mi band 4 aldım kordonlar uyumlu mu

• dreaman kullanıcısına yanıt
    Videolarda uyumlu diyorlar hocam

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Hocam uymlu diyorlar ama mi band 3 ğn kordonları biraz bol oluyor 4 e. Sıkı tutmuyor.

• mi band 4 un ne zaman hangi fiyatlara ineceginden yaz bitip kış yaklastikca bu fiyatlara ineceğini tahmin etmistim fakat ben yinede 258tl di 30tl kullandim 228tl ye almistim kendime yinede memnunum hic sorun değil bir urunu ilk urunu alanlar her zaman ilk kullanma payini vermeye razı olur. Zaten kış geliyor saat hobimdir biara saat satisida yaptigim icin
    saat en cok
    1. yazin satılır
    2. babalar - anneler. gununde
    kışın gelmesiyde 1-2 ay sonra tekrar iner kışın yaz kadar insanin aklina saat almak gelmez yazin gelmesiyle goruntuye önem verilir düğün vs de olmasiyla saat alma girisimine girer insanlar o yüzden daha dusecek bunun fiyati. Ben sabah 1 tane daha siparis verdim, bunuda babamin ki 3 tu 4 olsun 3 u baskasina verecegi icin.

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce taban fiyatı ne olur? Şu an fiyatı hızlı düşüyor fakat 160 civarlarında kalır gibi geliyor bana en fazla, Mi band 3 bile 130 lira civarı çünkü

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    155/160 civarında mekik dokur, band 3 un dusmemesinin sebebi degerinden dolayi degil hala alinabilecek gideri olan ürün oldugundan, band 4 dusunce tabi 3 te dusecek fakat ayni oradan olmayacak tabi 3 te daha az düşme yasanir. Zaten band 4 cihazi 155tl lere geldiginde cok buyuk ihtimal band 5 urunu piyasaya duyurulur bu durumda da suan band 2 nin yasadigini band 3 yasayip duragan fiyatindan hizli bir sekilde düşüş yasayacak. Band 5 in ozelliklerinde casio saatindeki gibi bip vs gibi ses cikartma ozelligi olursa belkide o zaman band 4 u almayabilirsin malesef teknoloji boyle birsey tam iyisini ucuza alacagim derken aldigin urunun bir cazibesi kalmayacak.

• mi band 2 kullanıyorum, mi bandage ile. direk mi band 4 ile eşleştirip kullanabilirmiyim yoksa yapcak bir işlem var mı?
  • iThinkSo kullanıcısına yanıt
    verilerin mi hesabinda olduğu için direk verilerini kolayca diger bileklige aktarıyor

• n11'de mobile özel fırsat ile şu an ;

Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Siyah 199,00 TL yerine 174,90 TL
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Siyah - n11.com
    https://urun.n11.com/akilli-saat/xiaomi-mi-band-4-akilli-bileklik-siyah-P377207397

İndirim kuponu ile daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.