Az önce stok yakaladım ama sepete ekledim ödeme ekranında dondu kaldı yeniledim yükleme ekranında kaldı dondu attı siteden. Şuan da çıkmış giriş yapmıyor fiyatta bitmiş. 5 ve 6 stok var ben 7 kovalayacagım biraz daha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 15 Mayıs 2024; 22:19:54 > |
Xiaomi Mi Band 5 299tl - band 6 399tl - band 7 499tl + kargo ücreti (3. sayfa)
-
-
hocam haber verir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabii ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pillerde sorun yaşayan varmı
-
2 tane 6 almıştım, birisi rahmetli çıktı. %100 şarj ediyorum 10 dakika geçmeden %70 dolaylarına inip, kapanıyor.
7 almıştım, onda sorun yok.
Diğer 6'yı çalıştırdım ama oğlanın kolunda akşama dönüşleri alırım.
-
Kaçırdık be... Annem için Huawei Band 8 bakıyordum onun ölçümleri daha iyi ama bu fiyata xiaomi bedavaymış. Halbuki neredeyse her gün ana sayfadan sıcak fırsatlarda çok tıklananları kontrol ederim. 3 gündür konu önüme düşmedi nedense, kısmet değilmiş ne diyeyim.
-
Kaciranlar sayesinde ben de ilk defa yetisebildim
Ara ara baktim stok gelmedi bugün. Subeye giden var mi bugün?
Sitede teknosa satıcısı kaldırılmış, sanırım artık gelmeyecek, eğer yakınınızda varsa gidin mağazada sorgulatın bence. Fiyatı artmamış olabilir.
-
mi band 7 stok var hocam suan kacırmayın hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Mayıs 2024; 16:35:18 > -
Millet iptal filan ediyor da düşüyor sanırım az önce 1 tane yakaladım cok durmadan bitti. Suan 6 da var stok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Mayıs 2024; 16:40:35 > -
5 dakikada bitti hocam yinede sağol
rica ederim ben bir tane yakaladım sonra baktım 2dkya tükenmişti. İptal edildigi akdar filan düşüyor diye düşünüyorum öyle 1 2 stok girmelerini anlamadım yoksa.
-
Sürekli pc açık olan çalışanlar Distill Web Monitor eklentisini kullanıp anında haberdar olabilir.
-
Merhaba bulunduğunuz yerde Teknosa var ise orda da fiyat aynı ben bugün iki tane aldım internet fiyatına
sanırım 5'lerin batarya ölü geliyor? yıllardır şarj edilmediği için mi ne
-
Olabilir, zaten 10 günü anca çıkarıyor.
Birisi çıkıp diyebilir, onu kapat bunu kapat uzun gider.
Özelliklerini kapattıktan sonra eski modelini alıırm, niye bunu alayım, band 2 mis gibi 3 haftadan fazla şarj tutuyordu.
-
Bana gelen ürün iade gelmiş bir ürün izlenimi yarattı. Kutuyu açsam mı bilemiyorum.
Tekrar stokta 7
Düzeltme: Bitti
www.teknosa.comXiaomi Mi Band 7 Akıllı Bileklik Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/xiaomi-mi-band-7-akilli-bileklik-p-780160033?shopId=teknosa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 16 Mayıs 2024; 21:13:26 > -
Hangi model bu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X