Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 5 299tl - band 6 399tl - band 7 499tl + kargo ücreti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
13.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasarlı ürünler diye fiyat ucuzmuş herhalde. İade etmeyin değişim talebi oluşturun.

• 2 tane mi band 6 almıştım hediyelik. Ürünlerin biri 08/2021, diğeri 09/2021 üretim. Burdaki şarj sıkıntısı yorumlarından sonra ikisini de açtım. Akşamdan %100 şarj ettim. Sabah bakayım dedim biri açılmadı diğeri %56’ya düşmüş. Yani gelen ürünler sıkıntılı bilginize. Ben iade başlattım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

amoled değil, çöp o malesef.

ama pili bitik banddan iyidir :D

• mi band 7 yi bilmiyorum ama, mi band 6 nın pilinde sıkıntı var sabahtan ikindiye yüzde 35 e düştü almayın

• dOmi D kullanıcısına yanıt

kullanamadıktan sonra ultra süper uber amoled olsa ne olur :)

5 sene yakındır band 4 kullanıyorum. muhtelemen arıza yaparsa redmi band 2 geçerim. ama sanırım benimki bozulana kadar band 4 falan gelir oraya

• Herkes iade etsin gençler patlak bunların bataryaları, belki mi 7 yıl itibarıyla kurtarıyordur bilemem ama tuş olmadığı için bunlar şarj edilip paketlenip gönderiliyorlar. Yani açık... fiziksel tuş olsa kapalı gönderirler içinde %20-30 kalırdı ama dokunmatik olduğu için batarya 0 şekilde 3 yıl beklemiş. Hepsi ölü, 14 gün gidiyor bunlar.

Mi band 4 gibi 6 senelik band var elimde hala 5 gün götürüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu mi band hastalığı nedir, ne amaçla kullanıyorsunuz,saat desen şık değil,telefonda saat var,adım saymayı da hâlâ düzgün yapamıyor vs..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen de, all in one bilgisayar sattılar piyasa fiyatının altına, alanlardan bir çoğuna giden ürünlerin ekranları kırık çıktı. Şimdi de bu konuda mi band alanların olumsuz geri dönüşleri ciddi kuşku yaratıyor Teknosa'da satılan piyasa fiyatı altındaki ürünlerle ilgili.

Teknosa'nın bu aralar ucuza sattığı ürünlere temkinli yaklaşmakta fayda var belli ki.  

• Iade veya değişim yapan oldu mu ?
    Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde servise gönderip servis raporu almamı söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jzecs -- 19 Mayıs 2024; 12:51:20 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Motor sürerken arayanı gösteriyor, basit ayarları ses açma vb ışıklarda yapıyorum. Gelen smsleri okuyabiliyorum. İyi kötü adım sayıma bakıyorum. 150 gram döner parasına yapıyorum. Sanki 5k verdik hocam

• Kerros kullanıcısına yanıt
    İşine yarıyorsa ne ala,miband 4 aldım bir ara, 1 hafta kullandım, adımı bile doğru sayamayınca çıkarıp attım bir köşeye😁

İşime yarıyor ve vurup, kırarsam üzülmeyeceğim bir bedel ve normal bir saatten fazla özellik sunuyor. Bence oldukça F/P.

• Band 6’yı bilmem. Ama 3 tane band 7 aldım. 2’si ithalatçı birisi kvk etiketi ile geldi. Hiçbirinde sorun yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tekrar stokta

Ama uyarayım, iade ürünlerin gelme olasılığı olabilir.

Bitti.

Takip eden varsa yazsın, stoğa girince gören kişiler alıntı yapar.

www.teknosa.com
    Xiaomi Mi Band 7 Akıllı Bileklik Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/xiaomi-mi-band-7-akilli-bileklik-p-780160033?shopId=teknosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 20 Mayıs 2024; 10:19:41 >
  • 7 alamadım bir türlü. Yarın da bir aksilik olmazsa 6 teslim edilecek. Bütün 6’larda mı pil sorunu var acaba? Sorunsuzca kullanan kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 alıp sorun yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

2 adet vardı, 8/21 - 9/21 üretimli. Bir tanesi sağlam, diğerinin pili tamamiyle ölü.

adıma ben bakmıyorum nabızı da kapattım önemli olan alarm gelen arama mesaj bildirim vb.

• İnterest kullanıcısına yanıt

3 adet 7 aldım, hepsi sorunsuz cihazlar. Sanırım 6 larda sorun var.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.