Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 5 299tl - band 6 399tl - band 7 499tl + kargo ücreti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
13.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim bugün geldi sorun yok 7de. Hem pil suanlık iyi duruyor hem iade gelmedi. 02 23 üretim. 3te çektim suan 96 da belirli ayarlar acık iyi gidiyor.

• akenatons kullanıcısına yanıt

Ben çıktığı tarihten beri 6 kullanıyorum bir sorununu görmedim pilde 10-12-14 gün olarak kullanıma göre değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

üretime nerden bakıyorsunuz hocam? mağazada buldum bi tane ama içini mi açmak lazım?

• nash1883 kullanıcısına yanıt
    Kutuda yazıyor hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kerros kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Ölü olanı ne yaptınız servise mi gönderdiniz yoksa değişim-iade mi yaptınız?

• nash1883 kullanıcısına yanıt

arkada beyaz bant üstüne barkod var barkodun altında yazıyor hocam.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Oğlan kullanmadı pek. Onu da iade edeceğim.

• An itibarı ile stokta.

Bu arada isteyen olursa mesaj yazsın. Almayacaksanız boşa stok takibi yapmayalım.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Bence 5 6 alanlar alsin iade edip. Hem evde 5 var kiyaslayinca fazlasiyla iyi olmus bu sürüm hemde sorunlu çıktı çoğu malum.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

İlk 5 almıştım, sonra iptal edip 7 sipariş ettim.

az önce 1 adet band 7 stoğa girdi aldım. inş kapalı paket gelir.

• Benim mi band 7 de bugün geldi. Kutuda açılma vs birşey yoktu. İthalatçı garantili geldi.

Şarjı 40 idi ama açılmıyordu, şarja takınca ekran geldi. Sanki fabrikasyon yarıya şarj ettiler ve bir şekilde kapattılar.

Şarja taktım bakalım şarj tutmada bir sorun olacak mı.

Bu arada band 5 in kablosu ile şarj oluyor. Soket yapıları aynı

Xiaomi Mi Band 5 299tl - band 6 399tl - band 7 499tl + kargo ücreti
    Xiaomi Mi Band 5 299tl - band 6 399tl - band 7 499tl + kargo ücreti

Kitapçığında açılması için şarja takılması gerektiği yazıyor.

Geçen hafta alıp hemen şarj etmiştim. Çok kullanmıyorum ve hala şarjı %43'te şu an.

• emronr kullanıcısına yanıt

O tamam da, bileklik kapatılamıyor, geldiğinde kapalıydı ama şarjı vardı. peki bu nasıl kapandı Xiaomi Mi Band 5 299tl - band 6 399tl - band 7 499tl + kargo ücreti 

Benim ilk sarjda az sapitti pil yüzdesi azaldi artti filan anlamadim. Tam şarj sonrası güncellemeyle iyi gidiyor. Nabiz 10 dkda bir 2 3 saat antreman modu kullandım. 30 saat oldu şuan 84. Aod kapali. Bana normal gibi geldi bi haftaya yakın gidecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 21 Mayıs 2024; 21:58:15 >

Fabrikada yapıyorlardır.

• emronr kullanıcısına yanıt

keşke bulabilsek nasıl olduğunu. Acaba şarj girişini kısadevre gibi birşeymi yapıyorlar. Akla başka birşey gelmiyor.

• mağaza stoğunu kontrol edebileceğimiz bir yer var mı aradım ama bulamadım eskiden bakıyorduk nerede stok olduğuna, band 7 alacağım bende çocuğa şu an stok görünmüyor mağazada varsa yarın gider alırım en azından diye şeyettim

Mi band 7 ayarların en altında sistem bölümünde kapatma seçeneği var. Tekrar açmak için şarja takın yazıyor.

• orhan kullanıcısına yanıt

Bak bu güzel bir özellik. Menülerde sanki öyle bir seçenek gözüme takılmıştı ama bunu neden dillendirmiyorlar ki?

Önceki sürümlerde olmaması da kötü bir durum. Sonuçta tuş falan koymamışsın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.