< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 4 Haziran 2021; 19:3:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi Band 6 (299 TL)
-
-
Çok iyi fiyat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nesi çok iyi fiyatmış şunun fiyatı en fazla 100 olması lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nfc geldi mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta 362 ₺’ye aldım güzel fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei band 6 mı alsam diyordum ama fiyatı görünce mi band 6 geçtim siparişi. Çiçeksepetinden daha önce hiç alışverişim olmamıştı, inşallah pişman etmez
Güvenilir midir ? Geçen trendyolda ucuza satan bir satıcı replika yollamış alanlara.
-
Alev atıyor bu fiyata çok zor
Mi Home olması iyi.
Lazım olanla gerçek olan anlaşamıyor.
Firma güvenilir fiyat hatası olabilir çünkü bu fiyat çok çok düşük.
Doğru söylüyorsun.
Hatta Euro’da 3 TL olmalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AkidFirma güvenilir fiyat hatası olabilir çünkü bu fiyat çok çok düşük.
Fiyat hatası denebilecek kadar da değil hocam bence, 350 lere iniyordu zaten arada
Ben 362 ₺ altını görmedim 299₺ çok düşük fiyat hatta biraz bakın dolar çıktığı için 362₺ fiyatı bile yok.
Çiçeksepeti bu tarz alışverişlerde bankalarda hangi sektör geçiyor?
25lik kuponlar geçiyor 270e geldi ben sipariş geçtim. Tvde de reklamı döndü fiyat hatası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lullabies_ -- 4 Haziran 2021; 21:39:33 > -
Kuponu nerden aldın?
-
Tv reklamında çıktı, görür görmez aldım ben de. Bu açıdan fiyat hatası olma ihtimali yok. Şu anda da aklıma geldi, konusunu açayım dedim ki hem konu açılmış hem stok bitmiş.
Maksimum 70-80 lira indirim olsa bile (haftaiçinde hepsiburada farklı satıcı 300e 30 indirimi ile 330 lirayı, amazon kendi satıcı 375 lirayı gördü) bile 300 stokta yaptıkları indirim 20bin, mi band için siteye girip başka ürünleri alanlardan yaptığı ciro kimbilir ne kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Çiçeksepeti bu tarz alışverişlerde bankalarda hangi sektör geçiyor?Ziraatte çiçekçilik geçiyor, sonradan taksit kapsamında değil.
Edit: Tekrar kontrol ettim. Sektör çiçekçilik fakat sonradan taksit varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE2F1DE54 -- 5 Haziran 2021; 5:23:14 > -
fiyat çok iyi ama bu sefer fiyata değil performansa göre alacsgım6, o yüzden honor 6 fırsatı bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Doğru söylüyorsun.
Hatta Euro’da 3 TL olmalı. |
Benzer içerikler
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- vialand doğum günü formu doldur
- a101 slazenger parfüm yorum
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- tod kampanya
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X