Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band (Tüm Modeller) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.365
Cevap
284
Favori
443.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llhermesll

mi band alan arkadaşlar;
    bende s3 mini var, önce telefonda miui v5 rom vardı. onda olmadı. android 4.4.4 yükledim olmadı. android 5.0.2 yükledim gene olmadı. bazen eşleşmiyor, 10-15 saniyede bir kopuyordu. bildirim falan hak getire. alarm falan da kuruluyordu. sonra miui'ye geri döndüm ve miui marketten ORJİNAL mi band uygulamasını indirip kurdum. açılır açılmaz mi band bilekliğimin sürümünü yükseltti. ondan sonra görmeye ve kopmadan çalışmaya başladı. o programı silip (o program sadece arama bildirimleri gösteriyor, geliştiriciler tarafından geliştirilmiş uygulamada telefonda bildirimi olan herşeyin bildirimini alıp titriyor ve led rengini, titreme sayısını, flash sayısını belirlemek gibi büyük bir özgürlüğünüz oluyor) geliştirilmiş programı yükledim. şimdi sorunsuz çalışıyor. neden oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama sanırım sorunumun çözümü güncellemeydi. kesin olmamakla birlikte, bir sorun yaşarsanız, aleti iade etmeden önce, bir çözüm önerisi olarak yazdıklarımı deneyin. sorusu olan olursa cevaplarım

hocam bende de ace2 var.ikimizin de cihazlarin bluetooth versiyonu 3.0,cihazin bluetooth surumu 4.0.ben de miui yukleyebilirim ama Cyonagenmod kullaniyorum.Sorun yasar miyim 4.4 cm romunda?

• Neden bilmiyorum ama genelde s3 minide bluetooth 3.0 var zannediliyor. Daha önce de buna benzer mesajlar aldım. S3 mini bluetooth v4.0 kullanıyor. Mi band v3.0 ile çalışıyor mu bilmiyorum ama mantıken çalışır gibi geliyor.

Edit: Araştıracağım hocam bir bilgi elde edersem yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llhermesll -- 25 Ocak 2015; 21:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llhermesll

Neden bilmiyorum ama genelde s3 minide bluetooth 3.0 var zannediliyor. Daha önce de buna benzer mesajlar aldım. S3 mini bluetooth v4.0 kullanıyor. Mi band v3.0 ile çalışıyor mu bilmiyorum ama mantıken çalışır gibi geliyor.

Edit: Araştıracağım hocam bir bilgi elde edersem yazarım.

Tesekkurler hocam ben de bakiyorum.Lenovo P780 ile video cekmisler,cihazda 3.0 varmis baktim gsmarena'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833302B4C -- 25 Ocak 2015; 22:08:45 >
  • Xiaomi mi band bileklimi sanalpazardan aldım bugün elime geldi arkadaşlar. bu modifiyeli uygulamayı bulamadım play store a mı yazıcam linkten mi indiriliyo bilemedim bi yardımcı olur musunuz ?
  • tanesi 24TL'den 3 tane aldım eşe dosta hediyelik.Bozulmaz umarım
  • Bu titreşim beni uyandırmıyor arkadaşlar, yok mu yolu çaresi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

Xiaomi mi band bileklimi sanalpazardan aldım bugün elime geldi arkadaşlar. bu modifiyeli uygulamayı bulamadım play store a mı yazıcam linkten mi indiriliyo bilemedim bi yardımcı olur musunuz ?

Buradan MI hesabınla giriş yapip tweaked ve notifications seçenekli uygulamayı indirebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

tanesi 24TL'den 3 tane aldım eşe dosta hediyelik.Bozulmaz umarım

Hocam öyle bir fiyat yok. orjinal ürün aldığına emin misin?
  • Hocalarım bu bileklikten istiyorum uygun fiyata satabilecek arkadaşımız varmıdır acaba. bir çok sitede 100 tlden bahsediliyor.N11e de gelmedi ordada 70 lira
  • Tweaked ile notify arasinda ne fark var?

• farklı renkler denemek isteyenler için.
  • quote:

Hocam 24 liraya aldiginiz mi band icin link verir misiniz. 2-3 tane de ben alirim. Benzerleri var bluetooth 2.1 ile calisan ,onlardan almis olmayasiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: canas001

quote:

Hocam öyle bir fiyat yok. orjinal ürün aldığına emin misin?

Gearbestten aldım daha önceki alışverişlerimden 950 pointsim vardı aliexpress kullanmıyorum her şeyi buradan alıyorum 19$ birikmiş.Bende kaptım 3 tane
  • canas001 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yaptım :)

• "tweaked" orjinal program üzerinde ufak tefek değişiklikler yapılmış olan demek. yani nedir, bazı çince olan yazılar ingilizceye çevrilmiş gibi. bunda sadece gelen çağrılarda titreşim alabiliyorsunuz. + notifications olan programda ise tercihi sana bırakılmış olarak istediğin uygulamanın bileklikten bildirim sağlamasına olanak verebiliyorsun. örneğin mesaj, gmail, whatsapp, tango vb. istediğin programları seçiyorsun ve bildirim geldiğinde titriyor. tercih sana kalmış.
  • Farklı renk denemek isteyen arkadaşlarım, orjinal olmayanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. çünkü xiaomi nin iddiası silikon bilekliğin TPSIV haypoallergenic olması. Yani insan cildinde alerji oluşturma riskinin düşük olduğuna dair iddiaları var. Bunun dışında"FAKE" olarak satılan silikon bilekliklerin materyali hakkında herhangi bir bilgi yok. Dolayısıyla 1-2 dollar fazla verip orjinalini almak daha güvenli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canas001 -- 29 Ocak 2015; 9:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canas001

"tweaked" orjinal program üzerinde ufak tefek değişiklikler yapılmış olan demek. yani nedir, bazı çince olan yazılar ingilizceye çevrilmiş gibi. bunda sadece gelen çağrılarda titreşim alabiliyorsunuz. + notifications olan programda ise tercihi sana bırakılmış olarak istediğin uygulamanın bileklikten bildirim sağlamasına olanak verebiliyorsun. örneğin mesaj, gmail, whatsapp, tango vb. istediğin programları seçiyorsun ve bildirim geldiğinde titriyor. tercih sana kalmış.

Tesekkurler hocam

• Aletin sarj suresi muazzam,keske yazilima biraz daha islev ekleseler,sarjdan biraz feragat edilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alpozge

Hocalarım bu bileklikten istiyorum uygun fiyata satabilecek arkadaşımız varmıdır acaba. bir çok sitede 100 tlden bahsediliyor.N11e de gelmedi ordada 70 lira

Ben buradan aldım.
    www.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/item/-/2000690788.html
    Tam iki hafta içerisinde geldi, fiyatı da 50 tl civarında..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.