Şimdi Ara

Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Android TV Box PDF okuyucu kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Android TV Box HDR Dolby DTS Chromecast Medya Oynatıcı aldım

20 şubatta aldım üründen oldukça memnun kaldım.

2010 aldığım 82 ekran SAMSUNG LCD en düz TV olan makinede kullanıyorum :)

Soruna gelecek olursak.PDF formatlı dergilerim var bunları USB'ye attım.TV box'a taktık sadece usb alanını ve kullanabilir durumunu gösteren uyarı aldım.Sonra aklıma file manager gibi uygulamalar geldi onlardan kurdum cihaza USB içeriğine ulaştım.

Gel görelim ki TV Box'da pdf uygulaması play store'de yok dışardan USB'ye atıp apk kurayım istiyorum ona da izin vermiyor.Medya yüklenemedi hatası alıyorum.

Nasıl bir yol izlemeliyim pdf okutmak icin.

Android 9.0 şu an cihaz

• Hakanım hayırlı forumlar. Cihazı bilmediğim için konuya uzağım. Lakin 350 sayfalık bir kullanıcı inceleme sayfası buldum. Konuyu başlatan ve konunun linklerini atıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/profil/499812

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-4k-mi-box-ve-s-yeni-h-265-android-tv-8-0-incelemesi--124694940

Konu sahibi belki sana yardımcı olabilir.

Uşak'ta olsam kurcalardık 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 19 Mart 2020; 15:48:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Telefona kur ekranı Google home ile ekranı tv ye yansıt oradan okursun telden kontrol edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Telefona kur ekranı Google home ile ekranı tv ye yansıt oradan okursun telden kontrol edersin.
    buda bir yol bende deniyecegim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.