Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.176
Cevap
616
Favori
1.218.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizde de gerek ıptv gerekse netflix de görüntüde sürekli atlamar oluyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar uçmuş. 1 ay önce 400tl satılıyordu. Şimdi 548TL 599TL yazmış hepsiburada. Global piyasada 62 dolara satılıyor. Dolar 1ay öncede aynıydı. Şimdi ne değişti de fiyatları uçurdular. Fırsatçılık. Bir ürün piyasada tutuldu mu, hadiii tüketiciyi yolmaya. Bu tüketiciyi kaz olarak görmekten vazgeçin artık....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Dün gece ilginç bir rüya gördüm. Mi box s cihazımın kumandası çamaşır makinesinde yıkanıp çalışamaz duruma geliyordu. Sabah kalktım merak edip internete baktım bu cihazın kumandası ayrı olarak satılmıyor. Aliexpress'te bile yok. Önceki versiyon kumandası satılıyor ama bu Netflix tuşlu olan yok. Başımıza böyle birşey gelirse ne yaparız? Kumanda temin eden var mı hiç? Şu an kumandayı pamuklara sardım el üstünde tutuyorum :)

• IR yani infrared özellikli telefonun varsa peel smart apk ile set top box tanıtım yapıp kullanabilirsin bende mi4 vardı xiaomi tüm telefonlarında IR var. kumanda olarak çalışıyor hemde orjinal kumandadan daha hızlı.
  • emre ertekin E kullanıcısına yanıt
    Maalesef telefonum IR özellikli değil. Zaten cihaz TV ünitesinin arkasında kalıyor. Yanlış bilmiyorsam cihaz kumandayı direkt gören bir yerde değilse IR kumanda sıkıntı yaratır. Bluetooth o yüzden kullanışlı ama kumandaya birşey olursa wi-fi üzerinden iş yapan apk'lardan başka şansımız yok anlaşılan..

• Arkadaşlar herkese merhaba. Cihazı bir arkadaştan alıp kodi hariç her özelliğini denedim. Birincisi az önce fiyatlara baktı en ucuz 550 tl bu cihaz 1 ay önce 400 tl idi. 2 gb ram ve 8 gb rom için bu fiyat çok yüksek bu cihazın ederi 200 tl. ek gümrük vergisi sonrası bizim kırolar fırsat bu fırsat deyip elindeki mallarada zam yaptı. bu cihaz için trt bandrolüde olduğu için %50 gümrük vergisi var yani devlet üretmeden soyguna devam ediyor. neyse işin politik kısmından gerçeğe dönersek;
    cihazın görece olarak artıları:
    * chromecast gömülü olarak geliyor ve telefon vs cihazları hem android hem iphone cihazları başarılı bir şekilde tv ye yansıtabiliyorsun.
    * cihaza lisanslı android tv versiyonu yüklü. youtube, netflix,spotify gibi uygulamaların android tv versiyonları stabil olarak çalışıyor. zaten cihazın tutulma sebebi netflixi yüksek çözünürlük oynatması (nvidia shield ve apple tv ile birlikte lisanslı 3. cihaz bu)
    * cihazda giydirme android sistem yüklü değil orjinal android tv versiyonu yüklü olduğu için teknik özelliklerine göre yani 2 gb ram ve 8 gb çok düşük roma rağmen stabil çalışıyor.
    * cihazın kesinlikle ısınma sorunu yok. 24 saat aralıksız çalıştırdım sorun çıkmadı.
    * görüntü kalitesi gerçekten iyi. i7 işlemcili 1050 gpu pc yi tv ye bağladım mi box daha güzel görüntü veriyor. (özellikle netflixte)
    * 4k video oynatmada sorun yok. samsung 60 fps demo videosunu denedim ses görüntü senkronizasyon kaybı olmadı.
    * hiç yer kaplamıyor, çift taraflı bant ile tv arkasına monte edilebilir. kumadası bluetooth old.için sıkıntı yok.

cihazın eksileri:
    * fiyatı pahalı
    * ethernet girişi yok, dönüştürücü almak gerekiyor.
    * wifi bağlantı ile aynı anda bluetooth kulaklık vs cihaz takılıyken görüntü kalitesi düşüyor. cihazı tam randımanlı kullanmak için kablolu bağlantı şart. (50 mbit fiber de bile kulaklık takınca netflix kalite düştü).
    * direk 5.1 ses çıkışı yok. pass through bağlantı ile uğraşmak lazım.
    * usb yi direk görmüyor. es dosya yönetici kurarak usb nin içine giriliyor.
    * google chorome markette yok, onun yerine android tv web browser programı var . air mouse şart.
    * android tv versiyonunda play store da normal android marketten çok daha az uygulama var. pc den normal android apk indirip, usb ye yükleyip, usb den cihaza kurulum yapmak gerekiyor. tv+, digiturk play, ip tv extreme, puffin browser
    kurdum. tv+ biraz kasıldı ama ip tv satın aldıysan veya digiturk play aldıysan tv yi açmana gerek yok bunu kullanabilirsin. stabil çalışıyor tabii air mouse şart. (air mouse tüm tv boxlar için şart)
    * bazen kumandayı yeniden kuruyor, ara sıra donma kasma oluyor, fişten çıkarmakta yetmiyor sıfırdan kurulum gerekiyor. bu sıkıntı bence android işletim sistemi ile ilgili çünkü telefonumuda 5-6 ayda bir sıfırdan kuruyorum.

arkadaşlar üç aşağı beş yukarı cihaz böyle. bana göre fiyatı pahalı. smart tv niz varsa gereksiz. eski laptopa ssd disk kurarak tv ye bağlarsanız ekstradan excel word gibi uygulamaları pc hızında yaparsanız ben tv de pc bağlı kullanıyorum. biraz skolastik kafalıyım. cihazı yüksek çözünürlük ile netflix izlemek isteyenler alabilir netflix için yapılmış adeta. 4gb ram ve 64 gb romlu android 9 lu cihazlar bunun yarı fiyatına fakat netflix 540p. ben şahsen daha iyi konfigürasyon ile yeni modeli çıkarsa pc kalabalığından kurtulmak için almayı düşünürüm. yani ethernet girişli, usb 3 girişi olan, daha yüksek ram ve roma sahip, chrome veya stabil android tv web browser gömülü olan, stabil ve makul fiyatlı bir cihaz olursa satın alırım. makulden kastım 1.000 tl altı. saydığım özelliklere en yakın minix neo uh9 var.
    o da biraz eski bir cihaz. netflix engeli kalkarsa ben şahsen mi nin satışları çok azalır diye düşünüyorum. zira best tv box listesinde alt sıralarda yer alıyor.

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    netflix görüntü kalitesi üyelik tipi ile ilgili:
    Temel

Aynı anda sadece tek cihazın izlemesine imkan veriyor

SD yayın

15.99 TL (KDV dahil)

Aynı anda iki cihazdan yayın izlenebiliyor

HD yayın (720p)

27.99 TL (KDV Dahil)

Özel
    Aynı anda dört cihazdan yayın izlenebiliyor

HD ve Ultra HD yayın (1080p / 4K)

39.99 TL (KDV Dahil)

bende full paket var ve wifi da çok iyi gösteriyor taa ki bluetooth kulaklık takana kadar.
    Netflix standart üyelikte 1080p yayın veriyor, hd diye geçen 1080p.. Özel paket sadece ek olarak ultra hd ve aynı anda ekstra 2 cihazdan daha izlenebilme sunuyor.
    Yine de araştırın isterseniz bendeki bilgi hatalıysa düzeltmiş oluruz.

Hocam üyelik ile ilgili sıkntım yok. Zaten uhd paketim var. Benim sıkıntım 1080p tv de netflix yayınları sanki 1080p göstermiyor. Kulaklık bağlayınca netflix kalitesi neden düşüyor. İnternet hızı mı yavaşlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 2 Şubat 2019; 13:20:21 >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Bunu önceki mesajlarımda belirttim ama takan olmadı. İnterneti kablosuz kullanıyorsanız ve kablosuz kulaklık bağlıyorsanız internet hızı pert oluyor haberiniz olsun.

• Merhaba bende 4. nesil apple tv, açıkcası satıp bir anroid cihaz almak istiyorum. Apple tv den buna geçersem memnun kalır mıyım? En önemlisi digitürk play kurulabilir mi?

• Arkadaşlar PS2 emulatörü çalıştırabilen var mı?

• merhaba,

cihazı netflix, blutv, youtube, tivibu go ve puhu için almıştım. Tivibu go apk olarak yükledim ancak ekran yatay olarak çıkıyor. Tivibu go kullanan var mı ? Bu sorun nasıl düzeltilir? Bir de amazon prime video kullanan var mı ? Düzgün çalışıyor mu?

Ayrıca apk olarak nasıl yüklemem daha iyi olur ? Usbye kaydedip öyle mi kurulum yapayım cihazda yoksa puffinden direkt indirerek mi ?
  • Bu cihazdan netflix 4k izlenebiliyor mu. Yoksa maksimum 1080p mi veriyor.
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Netflix 4K, YouTube da 4K izlenebiliyor.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sipariş vereyim o halde.
  • Selam arkadaşlar bende mi box S almayı planlıyorum ve yanında klavyeli kumanda almak istiyorum kullandığınız tavsiye edeceğiniz kumanda var mı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Merhaba ben sadece youtube 4k izleyebiliyorum netflix 1080p izleyebiliyorum ultra hd paketine uyeyim acaba 4 k izlemem için ne yapmam gerekli yardım edermsnz

• rzsph kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda 4K izleyebiliyor musunuz? Ayar yapılması lazım değil aslında.

Açıkçası bilgisayarda denemedim 4 cihaza kadar olduğu için ortaklaşa aldık philps android tv 4k yayın olarak izleniyor sony android tv yine 4k izleniyor ama benim mi box s 1080p olarak izliyorum acaba 4k nasıl bu cihazda izleyebilirim

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.