Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.176
Cevap
616
Favori
1.218.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu mibox ekran ayarlarında color format ne olacak ? Bir de normal kanalın altyazıları kesik kesik ilerliyor tam akıcı değil tv iyi 4k philips normal uyduda yapmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdllh.08 A kullanıcısına yanıt
    Hocam arka uydular olmadığı için zaten atmos almanız mümkün değil. Atmos yerine truehd 7.1 sesi olan filmlere yönelin ses daha parlak

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. android 12 geldi mi xiaomi box gen2’ye.
    Evde tcl 4k tv ve tcl 7.1.4 soundbar var (truehd dtsx atmos vs. Oynatabiliyor) fakat google tv olduğu için truehd atmos sesleri oynatmadığı söyleniyor yabancı forumlarda da.
    Harici bir cihazla HDMI ile bağlanıp oynatılması kanısındayız. Haliyle nvdia shield gibi işin ehli şeyler almak lazım ama 4k xiaomi iş görür dediler ama and 12 olcak. Ben de burdan yazayım dedim. Bilen ilgilenen ses sistemi olan vs. Yardımcı olabilir belki.
    Teşekkürler iyi forumlar.

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Yok Android 11 hala güncelleme gelmedi. Diğer ses sistemi hakkında bilgim yok hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende ilk çıktığında almıştım mı box s modelini çok donmalar yaşanıyordu . 1080 p yutupda vidyoları dahi açmamaya başladı. hard mart ızı yaptım hepsını :D yok yine aynı yaşlandı diye gen 2 aldım .Şuanlık bir sorun yok. TV plus yutup ve amazon izliyrm genel de güncelleme bu cihazlara gelmemesi biraz garip . Geri de kaldı.

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    İkinci Nesil stick modeline tam 3 tane güncelleme geldi. Bu modele ne düşünüyor iseler artık hiç gelmedi.

• Xiaomi nin 2. nesil cihazını aldım
    Önceki cihazda ugreen ethernet hub çalışıyordu
    Bu yeni nesile taktım bazen görüyor bazen görmüyor.Ayarlardan bakıyorum "İnternet bağlı" yazıyor ama ekrana "İnternet bağlantısı yok" ibaresi beliriyor.
    Bir ayar mı yapmam gerekiyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Telefon kelimesi tv box gibi genel bir isim, iphone ise xiaomi gibi marka adı. Bu yazdığımın anlaşılamıyor olması ve anlaşılamadığı belli olmasın diye garip emojilerle haklı çıkılmaya çalışılması hem üzücü hem komik. Size de iyi günler.

• Box cihazlar için kumandadan tamamen kapatma olayını bulan olmadı mı. Uyku moduna girmesini istemiyorum. Tamamen kapanmasını istiyorum. Fişi çek olayına girmeyelim.

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey yok, boşuna uğraşmayın

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Çok sinir bozucu. İptv izliyorum mesela 3 gün yeniden başlatmayım filmlerde donma oluyor. Yeniden başlatınca kendine geliyor yağ gibi akıyor. Arka plan sınırını da kapattım ona rağmen sorun oluyor. Her gün yeniden başlat yapıyorum açıldıktan sonra.

Kullandığınız program ile ilgili. YouTube, Netflix, Amazon ile izlerseniz kaldığınız yer bilgisini uygulama tutuyor.

IPTV bunu tutamaz, yeterli kapasitede sunucu kullamıyorlar. Bunu yapmaları için yeterli sayıda üyeleri ve bu üyelerin ödedikleri ciddi miktarda üyelik bedeli olması gerek ki depolama sürücülerine para ödesinler.

Kaldı ki yaptıkları iş yasadışı olduğu için bunu zaten yapamazlar.

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Airtv kumanda var hocam. 350 lira bandında. Ben onu kullanıyorum açma kapama yapıyor. Sadece kendi kumandası gibi hemen açmıyor 20 saniye sonra aciyor

Bazı tv box larda arkada kapatma düğmesi oluyor oradan kapatınca tamamen kapanıyor. Çoğunda yok tabi. Mecool km2 düz olan beyazda vardı mesela. Kullanışlı oluyordu

• Yüklediğimiz uygulamaları göremiyorum, projectiyv launcher yüklü. uygulamada görünüyor ama ekranda görünmüyor.

Projectivy launcher içerisinden yapabilir miyim. Yoksa başka launcher yüklemekmi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 7 Ocak 2025; 13:2:24 >
  • En zahmetsizi akıllı prize takmak. Telefondan elektriğini kesersiniz

• 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.