Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.185
Cevap
616
Favori
1.220.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kumandayı kullanıyorum hem akıllı tv de hemde boxs de (birinci nesil) tabi ucuzken almıştım bir fiyatı yükselmiş.

amazon
    Tianwu G20S PRO BT 2.4G & BT5.0 USB Alıcılı Çift Modlu Hava Fare 6 Eksenli Jiroskop El Uzaktan Kumanda Akıllı Ses Kontrolü Akıllı TV için IR Öğrenme Arka Işık Android PC
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BS3XMPDN?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  • zeg392 kullanıcısına yanıt
    Neyin artmıyor ki? Aldın aldın yoksa ertesi gün o fiyata alamıyorsun.Abartılımış az yazık geldiğimiz duruma bak😕Allah sonumuzuhayır etsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 24 Kasım 2024; 0:17:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

Merhbalar, wicom kumanda icin mi box kodunu biliyormusunuz? Otomatik aramada ayarlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.nesil de wifi hız testi yapan oldu mu?

elimde şuan stick 4k olan var ve 270 mbit geçmiyor. 5g wifi ve modemin yanında.

2.nesil boxlarda 500 mbit internette en fazla kaç görünüyor? kablolu bağlayacağım destekliyor mu?

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt
    500mb internet derken paketin internet hızı değil senin hattın aldığı desteklediği hız önemli. Sen o 500 mb olayına bakma. 2.konu bu kadar hızlara gerek yok box olayında. 50mb hız ile en kral 4k içeriği izlersin. Yeterki kaynak sağlam olsun. Kaynak sağlam değilse 500 mb hız ile bile donma olur. 6 yıllık box tecrübem bunları söylüyor.

• usta neden bilgisizmişim gibi yorum yaptın anlamadım. bende biliyorum 500mbit internet varsa kullandığın cihazın da desteklemesi gerektiğini.

benim 500mbit internetim var ve modemimde tabii ki destekliyor. ayrıca 2 telefonumda wifi ile 500mbit hız testinde gösteriyor. ps5 500mbit görüp ona göre 60 gb oyunu 15 dakikada indiriyor. buaya kadar anlaşıldı ise;

elimde xiaomi box 4k 2.nesil var modemin yanında duruyor. ben bu cihaz ile 500mbit görebilir miyim onu soruyorum.

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah :). Yani soru soruyorsun cevap verince alınıyorsun, ilginç. 500 mb box ile göremezsin. İşin ilginc yanı kablo ile bağlandım ben daha az hız gördüm. Meğer turkcellin verdiği modemde ethernet hız sınırı varmış 100 MB geçmedi. Bak bu yazdıklarıma yine "bilgisizlik" manası çıkarma. Soru sordun cevap verdim :)

• Gen2 cihazım da çok takılmalar donmalar oluyordu hard reset attım düzeldi şimdilik

• İbrahimEsad kullanıcısına yanıt
    Hard reset ekranına nasıl geçtiniz? Bunu becerebilen pek yok

• Merhaba,

Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box
    https://app.hb.biz/k7YlRV81s1to

Ben de bu cihaz mevcut. Rj45 üzerinden kaç mb hız alabilirim ? İnternetim 1 Gbit

Bir de aşırı donma kasma yaşıyorum, sıfırlama yapsamda düzelmedi çok, yapmam gereken bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcines -- 29 Kasım 2024; 14:5:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yalcines kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Bu cihazda ethernet girişi (RJ45) yok. USB üzerinden çalışan bir adaptör almanız gerekir.

1 Gbit hızı destekleyeceğini zannetmem. Maksimum 100 MB hız alabilirsiniz diye düşünüyorum.

• isoomail kullanıcısına yanıt
    Aynen banada öyle oldu 100mb yi geçemedim. Ama benim turkcell modem ethernet den 100mb üstü vermiyor. Bilmiyorum desteklese idi ne olurdu. Ama 5ghz wifi ile mükemmel.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Play storeden adb manager uygulamasını indirin bütün isteklere onay verin . Uygulama açıldığında sol tarafta console diye seçenek var ona tıklayın açılınca adb reboot recovery komutunu girip seni recovery moda atıyor akıllı kumanda veya USB mause ile hard reset atıyorsun hocam . Kendi kumandası çalışmıyor sıfırlandığı icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimEsad -- 29 Kasım 2024; 21:28:16 >
    Teşekkürler yalnız youtube deki videolarda kendi kumandası ile recovery modda çalışıyordu yanlış hatırlamıyor isem.

Olabilir hocam benim kumanda çalışmadı mause ile hallettim

Anladım hocam teşekkürler.

• 1 gbit hub ile usb den denedim Rj45 ten 110mbitin üstüne çıkamıyor. 6e wifi modemin yanında da 220mb civarında download hız alabiliyor.

Donma için ne yapabilirim???

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı geceler hocam

Hard reset attınızmı

Yok ben sadece bilgi için sormuştum. Yani benim cihazdan şu an için şikayetim yok.

• arkadaşlar bende box gen2 var. bu cihaz ayarlarda falan bariz takılmalar yaşıyor. sizde de aynı mı? hard reset atmak gerekli mi? kumanda ile mesela hızlı bir şekilde basılı tutarak aşağı iniyorum takılma yaşıyor. tek tek iniyorum yine aynı. fazla bir programda yüklü değil. ayrıca geliştiriciden animasyonları da kapattım ve arka plan işlem sınırını sıfır yaptım yine aynı.

• 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.