< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (758. sayfa)
-
-
arkadaşlar bende box gen2 var. bu cihaz ayarlarda falan bariz takılmalar yaşıyor. sizde de aynı mı? hard reset atmak gerekli mi? kumanda ile mesela hızlı bir şekilde basılı tutarak aşağı iniyorum takılma yaşıyor. tek tek iniyorum yine aynı. fazla bir programda yüklü değil. ayrıca geliştiriciden animasyonları da kapattım ve arka plan işlem sınırını sıfır yaptım yine aynı.
-
Box ile 500 mb göremezsiniz savınızı çürütmez çünkü evet 500 görmedi ama Dreamstar Nova 4K wireless ile 466 mbps görüyor bende.
-
Konu başlığını okur musunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun zaman olmuş ve ben bu mesajı daha yeni görüyorum k.bakmayın. alınmamıştım belki de bir şeye sinirliydim öyle yazmışımdır tekrar özür dilerim. şuan 240 mbit görebiliyorum oda yetiyor zaten. ayrıca 500 mbit sıradan benim gibi kullanıcı için çok fazla. playstation ile ayda bir anca indirme yapıyorum onda da 20 dakka değil 1 saat bekleriz sıkıntı olmaz.
-
Zaten bir terslik olduğunu yazinizdan anlamıştım. Sıkıntı yok :) rica ederim
Merhaba harf reset atmanıza gerek yok değişen bir şey olmayacak ben 2 kez hard reset attım yine takılma donma oluyor hocam . Aylardır da güncelleme almıyor cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam bunu demeseydiniz akşam ilk işim format atmak olacaktı kurtardınız beni. Neyse artık şimdilik güncelleme gelene kadar takılmaları görmezden geleceğiz.
Şu alete güncelleme gelmedi mi yahu? Android 9 da kaldı benim ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi forumda olduğumun farkındayım fakat box ve Mi Box benim için telefon ve iphone gibi farklı şeyler bu yüzden yazma gereği duydum.
-
"Telefon ve iphone gibi farklı şeyler " iyi günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 12 Aralık 2024; 16:5:14 >
Bu mi box s gen2 o kadar sorunlu bir cihaz mı? Youtube da forumlarda kimi görsem hep şikayet ediyor. Yok takılıyor donuyor, resetleniyor vb. Next start 4k almıştım, hdmi kablosu bozuk diye iade ettim. Bari almışken xiaomi alayim dedim ama yorumlar çok korkuttu.
Aynı durum bende de mevcut hocam. Fişi çekip takmadan olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X