Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman sıkıntı yok hocam ama dediğim gibi harici hoparlör bağlayınca anlaşılıyor.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.
    Maalesef bu sorunu ben de yaşıyorum. Harici kaynat ses aktarcam zaman Tv’nin sesini kapatıyorum başka çözüm bulamadım.
    Bende mi box'ı HDMI 'dan sadece TV hoparlörü ile kullanıyorum yazlıkta memnunum ama siz söyleyince fark ettim, evde android Philips TV'ye Grundig ses sistemini HDMI'dan bağlı, bende TV'nin sesisini sıfıra kadar kısılı kullanıyorum, ikisi birden açıkken yankılı oluyor, ben bunu gecikme değilde hoparlörler arasındaki kalite farkı olarak düşünmüştüm.
  • chemaster1 C kullanıcısına yanıt
    Tv sesini ben de kapatıyorum hocam. Yanki varmi yokmu anlayamayanlar icin o yontemi yazdim.
  • vase12 V kullanıcısına yanıt
    Maalesef yankı hocam. Net anlasilsin diye bu yontemi sundum. Yoksa kimse zaten hem hariciden hem de tv hoparlöründen dinlemez :)

Bende ikinci nesil cihaz var ama çözememisler.

Sesi tv nin 3.5 mm çıkışından da alabilirim o zaman gecikme olmuyor ama mi box dan gelen ses daha kaliteli.
  • işe yarar mı ethernet için bilgisi olan var mı

• secokul S kullanıcısına yanıt
    Aynı markanın 12 olan modelinde olumlu yorumlar yazılmamış, imkanınız varsa mibox için kullanacaksanız. Ugreen rj45 Ethernet Usb çoklayıcı versiyonunu alın. Ben kullanıyorum kayıpsız ve sorunsuz iletim sağlıyor. 2 kuruş fazla ama Ugreen kalitesi çok iyi.
  • Bende ugreen markasının USB 3.0 versiyonunu almıştım zamanında

• Merhaba arkadaşlar. Mi Box S 4k (2.nesil) kullanıyorum. Modemden uzak olduğu için, mi wifi range extender pro ile internete bağlanıyorum. 17-20mbit hızı görüyorum ama 5-10dk arayla bağlantı koptu ve yeniden bağlandı uyarısı alıyorum. Aynı odada telefonda yükseltici üzerinden wifiye bağlı ve kopma olmuyor. Kontrol etmem ya da yapmam gereken bi ayar var mı?
  • Hocam mi box kanal seçiyor. Modem veya yönlendiriciden kanal değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba. Dün next stick aldım. Tv lg webos. Tv yi her açtığımda direk next in ana sayfasına gidiyor. Daha sonra seçimle falan tv ye geçiyorum Ama ben tv açıldığında tv yi canlı yayın izlemek istiyorum. Hep böyle mi olacak bu.
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Hdmi cec ayarını kapat stickde. Düzelmesi lazım
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim eve gidince deneyeyim.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Sanırım oldu gibi..

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Olur olur :)
  • Sesin gecikmesinden bahsetmistim geçmişte.

Cihazdan kullanmadigim uygulamalari sildim tv nin ses ayarlarini sıfırladım. Suan ses 50 ms erkenden geliyor. Eskiden 100 ms falan geç gelirdi. Gerçekten ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamav4

merhaba. samsung ku 7000 televizyon ile mi box 2. nesil kullanmaya başladım. tod tv ağırlıklı kullanıyorum. ancak özellikle hızı görüntülerde frame kaçırma gibi ya da gecikerek gelme gibi bir sıkıntı oluşuyor tüm ekranda dğeil ancak hızlı hareket eden kısımda. altyazılar ya da futbol maçları gibi.. tvnin kendi smart tvsinde böyle bir şey olmuyordu. ya da normal kablo tv izlerken böyle bir problem yaşamıyorm. bunu ayarlarla çözebilir miyim acaba? tşkler

arkadaşlar son araştırmalarımda bütün bu problemin mi box'dan değil bei connect ve tod tv uygulamalarından izlediğim bütün yayınlarda olduğunu öğrendim. sonradan da baktım ki tüm bu platformların kullanıcılarında aynı problem var.. çözümü de yok gibi gözüküyor uygulamadan gelen yayın direkt böyle bulanık özellikle hızlı görüntülerde örneğin futbol topu iz bırakarak gidiyor....... bu vesileyle benzer sıkıntıyı yaşayıp da bir şekilde çözebilmiş olan varsa merak ediyorum gerçekten..

• lamav4 L kullanıcısına yanıt
    Bende chromecast 4k da var, ondada oluyor.
  • Merhabalar, mi box cihazimın kumandasi kayboldu. Yeni denedigim.bütün kumandalarin butün tusları calışmasina rağmen kapalı cihazı açmıyor. Cihazı kapatıyor aka geri açmıyor. Her seferinde fişi çekip geri takıp cihazin kendiliginden açılmasını bekliyorum. Bu sorunu çözmenin bir yolu varmidır.
  • 
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.